Mind a(z) 36 találat megjelenítése

Kategóriák
BULLYLAND
Bezár

BULLYLAND, 12940 DISNEY – JÉGVARÁZS OLAF KALANDJAI: ELSA

2,110Ft
Mélyedj el a fantázia világában és játszd el kedvenc jeleneteid a Bullyland figurák segítségével! A tökéletességre törekedve kialakított, kézzel festett, minőségi figura, biztonságos, PVC-mentes anyagból.
Pixel képkirakó  Jégvarázs 2. FR19324E gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Kreatív fejlesztő játékok játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Pixel képkirakó Jégvarázs 2. FR19324E

1,420Ft
Rakd ki apró ékkövekből Elsa hercegnőt! A Jégvarázs 2 mozaik képkirakó apró ékköveket és egy mozaiklapot tartalmaz, amire a Frozen 2 egyik főhősét tudod megrajzolni. A köveket először válogasd szét színek szerint, utána meg rakd ki őket, hogy elkészüljön a fagyos hercegnő portréja. A játék fejleszti a kézügyességet és a művészeti érzéket is. A Jégvarázs 2 mozaik képkirakó csomagolási méretei: 19 x 23 x 3 cm.
SAMBRO
Bezár

SAMBRO, FROZEN HÓGÖMB KÉSZÍTŐ 2 DB-OS

4,920Ft
Készíts csodálatos hógömböket a Sambro Frozen hógömb készítő segítségével. Fesd ki a Jégvarázs szereplőit a mellékelt festékkel, helyezd a kész művet a formába, töltsd fel vízzel a duplafalú hógömböt, majd add hozzá a csillámport és kész is a bámulatos dísztárgyad, mellyel meglepheted barátnőidet, családtagjaidat vagy magadat. A készlet tartalma: - 2 db Jégvarázs figura - 6 színű festék - 1 db ecset - 2 db hógömb és csillámpor
Készíts saját hógömböt - Jégvarázs 2. DFR2-4738 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Kreatív fejlesztő játékok játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Készíts saját hógömböt – Jégvarázs 2. DFR2-4738

6,600Ft
Díszítsd fel szobádat a Jégvarázs II - Készíts saját hógömböt készlet segítségével! Vágd körbe a papírfigurákat, színezd ki őket, majd a használati utasításnak megfelelően szereld össze a hógömbödet. Készítsd el éjjeli asztalod díszét a Disney Frozen 2 mesefilm színvilágának megfelelően, vagy varázsold bele saját egyéniségedet és hagyatkozz egyedül a kreatív képzelőerődre! A Jégvarázs 2 - Készíts saját hógömböt szett 3 darab üveggömböt, 6 darab papírfigurát, 5 darab színes filcet, csillámport és a leírást tartalmazza. A termék csomagolásának méretei: 10 x 32 x 26 cm. A játékot 3 éves kortól ajánljuk.
Kötőszett - Jégvarázs 2 42030 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Kreatív fejlesztő játékok játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Kötőszett – Jégvarázs 2 42030

6,100Ft
Kösd meg saját táskádat a Jégvarázs II – Kötőszett segítségével! Hisz mindenki vágyik saját tervezésű batyura, de nem mindenki rendelkezik a hozzá szükséges kézügyességgel. Szerencsére a Disney Frozen 2 mesefilm világának színeiben pompázó alapanyagainak és eszközeinek segítségével még a kétbalkezesek és a lusták is könnyedén és gyorsan megalkothatják a fantázia táskát. Szerezd be hát Te is ezt a készletet, és készítsd el minden kétségek nélkül új tarisznyádat! A Jégvarázs 2 – Kötőszett egy kötőgépet, fonalat, merev táska aljat, gyöngyöket, és fém medálokat, valamint a használati utasítást tartalmazza. A készlet csomagolásának méretei: 30 x 24 x 7 cm. A terméket 6 éves kortól ajánljuk.
Puzzle 100 db - Jégvarázs család 10730 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Puzzle kirakók játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Puzzle 100 db – Jégvarázs család

3,560Ft
Anna, Elsa, Olaf, és a Frozen rajzfilm többi szereplője, színes kirakóson! A Jégvarázs család 100 darabos XXL puzzle a népszerű Disney rajzfilm főszereplőit ábrázolja. A puzzle precízen illeszkedő mozaikdarabokból állítható össze, a kirakós élénk színű. A Jégvarázs család 100 darabos XXL puzzle kirakott méretei: 49 x 36 cm.
WD plüss - Olaf
Bezár

WD plüss – Olaf, 20 cm

3,050Ft
A Frozen 2 mese bolondos hóembere, Olaf puha plüssből! A Jégvarázs II Olaf plüssfigura Elsa és Anna barátját, a fehér hóembert hozza el, plüssből. Olaf karjai faágakat mintáznak, orra egy sárgarépa, a plüssfigura élethűen mintázza a fagyos rajzfilm szereplőjét! A Jégvarázs II Olaf plüssfigura mérete: 20 cm.
Jégvarázs karúszó 23x15cm
Bezár

Jégvarázs karúszó 23x15cm, 3-6 56640EU

810Ft
Tanulj meg úszni a Jégvarázs hercegnőivel! A Frozen - Jégvarázs Elsa és Anna karúszó megtanít az úszás alapjaira, miközben nem fogsz elsüllyedni a medencében. A karúszó biztonsági szeleppel van felszerelve, amin keresztül egy-két fújással fel tudod tölteni levegővel. A Jégvarázs Anna és Elza karúszó felfújt méretei: 23 x 15 cm.
Tuti
Bezár

Jégvarázs varázslat 100 darabos XXL puzzle

3,490Ft

Vásárolj kényelmesen otthonodból,kedvező árakon,megbízható bolttól a

www. Mesejátékwebáruház.hu – tól!

Óriási puzzle választék egy helyen!

Legjobb és legnépszerűbb puzzle,kirakók, válogatva.

Nagyszerű szórakozás,mindenkinek!

TREFL
Bezár

TREFL, SZŐNYEG PUZZLE – JÉGVARÁZS 2.

3,530Ft
A legkisebbek számára készült élénk színű habszivacs szőnyeg, ami a biztonságos játszófelületen felül remek hagyományos és háromdimenziós puzzle is egyben, melyből akár egy doboz is összerakható. Elza királynő, Anna hercegnő, Kristoff, Sven és Olaf – a Jégvarázs 2. kedvenc főhősei remek hangulatot varázsolnak a csöppségek szobájába. Az egyenként mindössze 38 grammos elemek nagyon könnyen kezelhetők a kicsik számára. A Trefl habszivacs részei a többi, más mesefigurás puzzle darabokkal összeilleszthetők, így akár egy egész játszószoba is lefedhető velük. A csomag tartalma: 8 db 32 x 32 cm-es, puha szivacs puzzle. A 32 cm-es puzzle szőnyegek mindegyike kompatibilis egymással.
BULLYLAND
Bezár

BULLYLAND, 12960 DISNEY – JÉGVARÁZS: ANNA

2,110Ft
A Bullyland 10 cm-es Anna figurája a Jégvarázs bájos hercegnőjét ábrázolja abban a ruhában, melyben nővére Elza királyné keresésére indult Arendelle királyságában. Mélyedj el a fantázia világában és játszd el kedvenc jeleneteid a Bullyland figurák segítségével! A tökéletességre törekedve kialakított, kézzel festett, minőségi figura, biztonságos, PVC-mentes anyagból.
BULLYLAND
Bezár

BULLYLAND, 12959 DISNEY – JÉGVARÁZS: ANNA, LÁZ

2,110Ft
A Bullyland 10 cm-es Anna figurája a Jégvarázs bájos hercegnőjét ábrázolja Arendelle újravirágzásánál viselt virágos ruhájában. Mélyedj el a fantázia világában és játszd el kedvenc jeleneteid a Bullyland figurák segítségével! A tökéletességre törekedve kialakított, kézzel festett, minőségi figura, biztonságos, PVC-mentes anyagból.
BULLYLAND
Bezár

BULLYLAND, 12942 DISNEY – JÉGVARÁZS OLAF KALANDJAI: OLAF CUKORKÁVAL

1,580Ft
Mélyedj el a fantázia világában és játszd el kedvenc jeleneteid a Bullyland figurák segítségével! A tökéletességre törekedve kialakított, kézzel festett, minőségi figura, biztonságos, PVC-mentes anyagból.
BULLYLAND
Bezár

BULLYLAND, 12941 DISNEY – JÉGVARÁZS OLAF KALANDJAI: ANNA

2,530Ft
Mélyedj el a fantázia világában és játszd el kedvenc jeleneteid a Bullyland figurák segítségével! A tökéletességre törekedve kialakított, kézzel festett, minőségi figura, biztonságos, PVC-mentes anyagból.
TY
Bezár

TY, PLÜSS CLIP SVEN

1,700Ft
A Disney Jégvarázs meséből ismert Sven, a rénszarvas pihe puha plüssből.
Napló kiegészítőkkel - Jégvarázs 2. FR19235 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Kreatív fejlesztő játékok játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Napló kiegészítőkkel – Jégvarázs 2. FR19235

2,540Ft
Írd ki magadból titkaidat a Jégvarázs II - Napló segítségével! Díszítsd ki a Disney Frozen 2 mesefilm hőseinek füzetét a szettben található eszközök használatával, hogy aztán örömmel tölthesd meg lapjait terveiddel, vágyaiddal, örömeiddel és siralmaiddal! A Jégvarázs II - Napló kiegészítőkkel 1 darab Anna és Elza képével borított A5-ös naplót, flittert, csillámos ragasztót, tollat, matricát, pecsétet és tinta párnát tartalmaz. A terméket 3 éves kortól ajánljuk.
Napló szett - Jégvarázs 2. DFR2-6288 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Kreatív fejlesztő játékok játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Napló szett – Jégvarázs 2. DFR2-6288

4,570Ft
Rejtsd el titkos gondolataidat a Jégvarázs II - Napló szett segítségével! Használd a készletben található eszközöket, alakítsd egyedivé és a gondolataidnak megfelelő tárolóeszközévé a Disney Frozen 2 mesefilm hőseinek füzetét, majd firkantsd le terveidet, vágyaidat, örömeidet és siralmaidat! A Jégvarázs 2 - Napló szett 1 darab naplót, 3 ív matricát, 1 darab puha szőrös tollat, 7 darab pecsétet, 1 darab tinta párnát, 2 darab papír csiptetőt, sablont és 3 darab washi papír ragasztószalagot tartalmaz. A termék csomagolásának méretei: 30 x28 x 5 cm. A játékot 3 éves kortól ajánljuk.
Készíts saját lámpást - Jégvarázs 2. DFR2-4884 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Kreatív fejlesztő játékok játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Készíts saját lámpást – Jégvarázs 2. DFR2-4884

10,160Ft
Úsztasd fényáradatba szobádat a Jégvarázs II - Készíts saját lámpást készlet eszközeivel! Készítsd el a csomagban található Disney Frozen 2 mesefilm alapanyagaiból három különböző típusú lámpást, és tedd velük hangulatossá éjszakáidat! A Jégvarázs 2 - Készíts saját lámpást szett 1-1 darab műanyag üveget, papír lámpást, papír hópihét, 1 ív sablont, 1 ív matricát, drótot, üvegfestékeket, 3 darab LED teamécsest és a használati utasítást tartalmazza. A termék csomagolásának méretei: 31 x 12 x 35 cm. A játékot 3 éves kortól ajánljuk.
Karkötő készítő szett - Jégvarázs 2. DFR2-4801 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Kreatív fejlesztő játékok játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Karkötő készítő szett – Jégvarázs 2. DFR2-4801

10,160Ft
Készítsd el egyedi karkötődet a Jégvarázs II - Karkötő készítő szett segítségével! Tervezd és alkosd meg a Disney Frozen 2 mesefilm színvilágának megfelelő ékszereidet, és dicsekedj el velük barátaidnak. Ha pedig valamelyikük épp szülinapi buli meghívóval kedveskedik neked, akkor ajándékozd meg csodás műveddel! A Jégvarázs 2 - Karkötő készítő szett Anna és Elza képével ellátott vizes állványt, Olaf figurás kulcstartót, adagoló kanalat, 12 darab karkötő csövet, különböző színű csillámporokat, gyöngyöket és a használati útmutatót tartalmazza. A termék csomagolásának méretei: 34 x 7 x 30 cm. A játékot 5 éves kortól ajánljuk.
Puzzle 35db - Jégvarázs 2 05046 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Puzzle kirakók játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Puzzle 35db – Jégvarázs 2

3,560Ft
Vágj neki a jeges kalandnak ezzel a Puzzle 4IN1 - Jégvarázs II termékkel! Négy színes kirakó vár rád, hogy egymásba illeszd építőelemeit a Diseny Frozen 2 film kedvenc karaktereivel. Anna, Elza, Sven és Olaf segítség nélkül nem lehet teljes, láss hát hozzá, és a fokozott nehézségű kihívást vidd végig! A Puzzle 4IN1 - Jégvarázs 2 csomag több kirakót tartalmaz (12, 16, 20 és 24 darabosat). Az összeállított képek méretei: 19 x 24 cm. A játékot 3 éven aluliaknak nem ajánljuk.
Készíts saját havat partiszett - Jégvarázs 2. DFR gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Kreatív fejlesztő játékok játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Készíts saját havat partiszett – Jégvarázs 2. DFR

3,050Ft
Áraszd el hóval szobádat a Készíts saját havat parti szett - Jégvarázs II. termék segítségével! Így bármikor neki tudsz vágni jeges kalandjaidnak! Sőt, ha nem csak neked, de barátaidnak is tetszett a Disney Frozen 2 film, akkor rendezd meg születésnapi bulidat e tematikának megfelelően. Használd a hó gyártó készletet, töltsd meg a poharad hó porral, adj hozzá vizet, keverd alaposan össze, végül szórj rá csillámport. Kész is a vakító hóförgeteg! A Készíts saját havat parti szett - Jégvarázs 2 csomagban 2 darab pohárkát, 2 darab hólapátot, 2 adagnyi hó port és 2 zacskó csillámot találsz. A terméket 5 éves kortól ajánljuk.
Memória játék - Jégvarázs 2. 622135 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Társasjátékok kártyák játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Memória játék – Jégvarázs 2. 622135

2,030Ft
Ne hagyd bejegesedni memóriádat! A Jégvarázs II. - Memória játék segítségével végre mókázások közepette tarthatod karban az agytekervényeidet! Keverd meg a Disney Frozen 2 mesefilm szereplőivel díszített 48 darab kártyát, és terítsd ki őket lefordítva, hogy aztán barátaiddal versenyezve Te szerezhesd meg a legtöbb összetartozó párt. A Jégvarázs 2. - Memória játék csomagolásának méretei: 11 x 18 x 4 cm. A játékot 4 éves kortól ajánljuk, 2-6 fő részére.
Puzzle 3x55 db - Jégvarázs 2. 335332 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Puzzle kirakók játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Puzzle 3×55 db – Jégvarázs 2. 335332

3,050Ft
Rakd ki kedvenc mesehősödet a Jégvarázs II puzzle elemeinek segítségével! Ráadásul most nem csak egy képet, de mindjárt hármat is kirakhatsz, hisz a dobozban 3 féle Disney Frozen 2 mesefilm jelenet vár rád! Mindegyik 55 darabos, és végeredményül egy 18 x 18 cm-es kép mosolyog majd vissza rád, várva, hogy a szobád falára kiakasztva Te magad is a mese birodalmába juss. A Jégvarázs 2 - 3x55 darabos puzzle csomagolásának méretei: 27 x 19 x 42 cm. A játékot 5 éves kortól ajánljuk.
Titkos napló UV tollal - Jágvarázs 2. FR19229 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Kreatív fejlesztő játékok játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Titkos napló UV tollal – Jágvarázs 2. FR19229

1,520Ft
Jegyezz le fontos és titkos információkat a Frozen 2 naplóba! A Jégvarázs 2 titkos napló UV tollal egy kemény fedeles, kisebb méretű könyvecske, amibe titkos adatokat tudsz beírni. A napló Elsa és Anna hercegnőkkel van dekorálva, a csomagban egy láthatatlan tintával író tollat is találsz, aminek az írását csak UV-lámpa hozza elő. A tollban lévő lámpával elő tudod hívni az írást, és így rajtad kívül senki nem tudja elolvasni. A toll LR44 gombelemekkel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza. A Jégvarázs 2 titkos napló UV tollal méretei: 18 x 21 x 2 cm.
Jégvarázs 2. - kifesthető táska és 5 db filctoll gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Kreatív fejlesztő játékok játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Jégvarázs 2. – kifesthető táska és 5 db filctoll

4,060Ft
Színezz egyedi kiegészítőt a Jégvarázs II - kifesthető táska készlettel! Gondold végig alaposan, hogy a lila, világoskék, rózsaszín, barack és sárga színeket milyen arányban, és hol szeretnéd felhasználni, mivel ha egyszer már kiszínezted az adott területet, módosításra többé nem lesz lehetőséged! Ügyelve ruhád tisztaságára, kezdj neki a pingálásnak, és ha kész, rakd a földre száradni egy rövid kis időre. Ennyi. Már hordhatod is a személyiségedhez illő, trendi oldaltáskádat! Kinézetedet a csomagban található kézitükör segítségével ellenőrizheted. A Jégvarázs II - kifesthető táska és 5 db filctoll készlet méretei: 27 x 27 x 5 cm. A terméket 6 éves kortól ajánljuk.
Puzzle 200 db - Jégvarázs 2 Varázslatos erdő 1286 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Puzzle kirakók játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Puzzle 200 db – Jégvarázs 2 Varázslatos erdő

3,350Ft
Az erdő mélyén szánon száguldó Frozen 2 főszereplők, kirakóson! A Jégvarázs 2 Varázslatos erdő 200 darabos puzzle Elza, Anna hercegnőket, Kristoff herceget, Olafot és Sven-t ábrázolja, ahogy egy szánon hajtanak át a mágikus erdőn. A kirakós nagyon élénk színekkel készült, és a mozaikdarabok könnyedén illeszkednek egymáshoz. A Jégvarázs 2 Varázslatos erdő 200 darabos puzzle kirakott méretei: 49 x 36 cm.
Puzzle 3x49 db - Jégvarázs 2 Az utazás megkezdődi gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Puzzle kirakók játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Puzzle 3×49 db – Jégvarázs 2 Az utazás megkezdődik

3,050Ft
Anna és Elza hercegnők, akik utazni készülnek! A Jégvarázs 2 Az utazás 3 x 49 darabos puzzle a Frozen 2 rajzfilm alapján készült kirakós, Anna és Elsa, valamint Olaf, a hóember képével, és a többi Jégvarázs 2 szereplővel. A kirakós élénk színekkel készült, a mozaikdarabokat pontosan egymáshoz tudod illeszteni. A Jégvarázs 2 Az utazás 3 x 49 darabos puzzle kirakott méretei: 21 x 21 cm.
Puzzle 2x24 db - Jégvarázs 2  05010 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Puzzle kirakók játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Puzzle 2×24 db – Jégvarázs 2

3,050Ft
A Jégvarázs 2 rajzfilm főszereplői, egyszerre két képen! A Jégvarázs 2 Az erdőben 2 x 24 darabos puzzle Anna, Elsa hercegnőket, Kristoff herceget, Olafot és Sven-t ábrázolják, kirkakósként. A puzzle könnyen illeszthető mozaikdarabokból készült, a két képpel a gyerekek akár versenyezni is tudnak, ki a gyorsabb. A Jégvarázs 2 Az erdőben 2 x 24 darabos puzzle kirakott mérete: 26 x 18 cm.
Puzzle 300 db XL - Jégvarázs 2.  472211 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Puzzle kirakók játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Puzzle 300 db XL – Jégvarázs 2.

2,440Ft
Rakd ki a Jégvarázs rajzfilm szereplőit, és díszítsd ékkövekkel! A Jégvarázs 2 - 200 darabos ékköves puzzle a Jégvarázs 2 új rajfzilm főszereplőit ábrázolja, egy élénk színű kirakóson. A puzzle élénk színű, könnyen illeszthető mozaikdarabokból készült, a játék különlegessége, hogy a kirakott képet még öntapadós ékkövekkel is fel tudod dobni. A Jégvarázs 2 - 200 darabos ékköves puzzle kirakott méretei: 33 x 47 cm.
Puzzle 100 db - Jégvarázs 10516 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Puzzle kirakók játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Puzzle 100 db – Jégvarázs

3,560Ft
Állítsd össze Annát, Elsát, és a Jégvarázs többi szereplőjét puzzle darabokból! A Jégvarázs 100 darabos XXL puzzle a két fagyos hercegnőt, Elsát és Annát ábrázolja, de a többi szereplőjét és láthatod a mesének, a kirakott képeken. A Jégvarázs 100 darabos XXL puzzle kirakott méretei: 49 x 36 cm.
WD plüss - Sven
Bezár

WD plüss – Sven, 20 cm

3,050Ft
Kristoff herceg háziállata, a kutyalelkű rénszarvas, puha plüssből. A Jégvarázs Sven plüssfigura a fagyos mesének egyik főszereplőjét, a rénszarvast ábrázolja. Sven-nek nagy agancsai vannak, testét puha, bársonyos tapintású plüss borítja. A Sven plüssfigura együtt használható más Jégvarázs játékokkal is. Méret: 20 cm.
Jégvarázs strandlabda 51 cm
Bezár

Jégvarázs strandlabda 51 cm, 3 58021NP

810Ft
Dobáld a Jégvarázs szereplőivel díszített labdát! A Jégvarázs strandlabda egy fehér felfújható labda, Elza és Anna hercegnők arcképével mintázva. A labda könnyű szerkezetű, pár fújással fel lehet fújni, ideális a medencében játszott labdajátékokhoz. A Jégvarázs strandlabda biztonsági szeleppel készült. Átmérő: 51 cm.
Jégvarázs úszóöv 51 cm
Bezár

Jégvarázs úszóöv 51 cm, 3-6 56201NP

710Ft
Lebegj a víz felszínén Elza és Anna hercegnőkkel! A Jégvarázs úszógumi a Frozen rajzfilm két főhőse, Anna és Elsa hercegnő képével díszített úszókarika. Az úszógumi biztonságban tart a medencében, a karika biztonsági szelepen keresztül, gyorsan felfújható. A Jégvarázs úszógumi átmérője: 51 cm.
Memóriajáték - Jégvarázs 2 24315 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Társasjátékok kártyák játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Memóriajáték – Jégvarázs 2 24315

5,080Ft
Találj meg minél több párt a Frozen 2 szereplők közül! A Jégvarázs 2 memóriajáték kártyáin a Jégvarázs 2 rajzfilm főszereplőit, Elzát, Annát, Olafot és Kristoff herceget is láthatod, párosával. A lapokat először össze kell keverni, utána már csak tedd le őket képpel lefelé, és kezdődhet a játék. A játékosok kettesével fordítják fel a memória kártyákat, ha egyforma képet találnak, akkor eltehetik, ha különböző akkor vissza kell fordítani őket. A játékot az nyeri, aki a legtöbb párt találja meg. A Jégvarázs 2 memóriajáték tartalma: 48 memóriakártya.
Puzzle 15 db - Jégvarázs a csillagok alatt 06127 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Puzzle kirakók játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Puzzle 15 db – Jégvarázs a csillagok alatt

1,630Ft
Elza, Anna, Kristoff, Sven és Olaf, egy kirakható képen! A Jégvarázs a csillagok alatt 15 darabos puzzle a Jégvarázs rajzfilm szereplőit jeleníti meg előtted, kirakós változatban! A mozaikdarabokat a keretben tudod összeállítani, a végeredmény a két fagyos hercegnő, Elsa és Anna, valamint a többi főszereplő lesz! A puzzle precízen illeszkedő darabokból készült, a nagyobb puzzle elemek kis kezek közé készültek! A Jégvarázs a csillagok alatt 15 darabos puzzle kirakott méretei: 25 x 15 cm.
WD plüss-Olaf 25 cm PDP1500639 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Plüss játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

WD plüss-Olaf 25 cm PDP1500639

4,060Ft
A Frozen mese bolondos hóembere, Olaf puha plüssből! A Jégvarázs Olaf plüssfigura Elsa és Anna barátját, a fehér hóembert hozza el, plüssből. Olaf karjai faágakat mintáznak, orra egy sárgarépa, a plüssfigura élethűen mintázza a fagyos rajzfilm szereplőjét! A Jégvarázs Olaf plüssfigura mérete: 25 cm.