Mind a(z) 18 találat megjelenítése

Kategóriák
Verdák karúszó 23x15 cm
Bezár

Verdák karúszó 23×15 cm, 3-6 éves korig 56652EE

810Ft
Sajátítsd el az úszás alapjait Verdák mintás karúszókkal! A Verdák felfújható karúszó Villám McQueen és Francesco képével van díszítve. A karúszók segítenek fent maradni a víz felszínén, biztonsági szeleppel készültek és pár fújással teljesen fel lehet őket fújni. A Verdák felfújható karúszó méretei: 23 x 15 cm.
COMANSI
Bezár

COMANSI, LÁNG ÉS A SZUPERVERDÁK – ZEG

1,480Ft
Comansi Zeg autó figura, mely játékként és dekorációként is tökéletes. A kézzel festett, műanyag figura segítségével eljátszhatod kedvenc Láng és a szuperverdák jelenetedet, vagy saját történetet találhatsz ki, melyet a gyűjthető sorozat többi darabjával még színesebbé tehetsz. A szuperverdák kerekei nem forognak!
COMANSI
Bezár

COMANSI, LÁNG ÉS A SZUPERVERDÁK – FICSOR

1,480Ft
Comansi Ficsor autó figura, mely játékként és dekorációként is tökéletes. A kézzel festett, műanyag figura segítségével eljátszhatod kedvenc Láng és a szuperverdák jelenetedet, vagy saját történetet találhatsz ki, melyet a gyűjthető sorozat többi darabjával még színesebbé tehetsz. A szuperverdák kerekei nem forognak!
Bezár

Fekete Péter kártya – Verdák

710Ft
Népszerű Fekete Péter kártyajáték, a Verdák 2 szereplőivel! A Verdák 2 Fekete Péter kártya lényege, hogy a játék elején ki kell osztani a lapokat. Ha egyforma jelzésű lapokat találsz, azokat le tudod rakni, és a következő játékosnak húznia kell. Ez így megy addig, amíg valakinek elfogynak a lapjai, amik Villám McQueen, Matuka és a többi verdával vannak dekorálva. Akinek a legtöbb lap marad a kezében a játék végén, veszít.
Bezár

Memóriajáték – Verdák

2,495Ft
Mennyi Verdát találsz meg a lefordított lapokon? A Verdák 3 memóriajáték során össze kell keverni a kártyákat, és lefelé fordítva egymás mellé kell őket tenni. Minden játékos egymás után felfordít egy párt, ha ugyanaz van a két képen, akkor a játékos elrakhatja a kártyákat. Ha különböző a kép, akkor vissza kell őket forgatni, és a következő játékos következik. A Verdák 3 memóriajáték fejleszti a megfigyelést és az emlékező tehetséget is. Ki fogja a legtöbb Verdák kártyát begyűjteni?
Puzzle 3x49 db - Verdák 3 08015 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Puzzle kirakók játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Puzzle 3×49 db – Verdák 3

3,050Ft
Villám McQueen és csapata, a Cars 3 rajzfilmből! A Verdák 3 - 3 x 49 darabos puzzle készlet három kirakóst foglal magában, amiken Mack, Jackson Storm, Cruz Ramirez és Villám McQueen szerepelnek. A kirakós precízen illeszkedő mozaikdarabokból rakható össze, élénk színekkel. A Verdák 3 - 3 x 49 darabos puzzle kirakott méretei: 21 x 21 cm. A kirakós 5 éves kor felett ajánlott.
TREFL
Bezár

TREFL, SZŐNYEG PUZZLE – VERDÁK 3

3,530Ft
A legkisebbek számára készült élénk színű habszivacs szőnyeg, ami a biztonságos játszófelületen felül remek hagyományos és háromdimenziós puzzle is egyben, melyből akár egy doboz is összerakható. A Verdák 3 rajzfilm szereplői remek hangulatot varázsolnak a csöppségek szobájába. Az egyenként mindössze 38 grammos elemek nagyon könnyen kezelhetők a kicsik számára. A Trefl habszivacs részei a többi, más mesefigurás puzzle darabokkal összeilleszthetők, így akár egy egész játszószoba is lefedhető velük. A csomag tartalma: 8 db 32 x 32 cm-es, puha szivacs puzzle. A 32 cm-es puzzle szőnyegek mindegyike kompatibilis egymással.
BULLYLAND
Bezár

BULLYLAND, 12909 DISNEY – VERDÁK 3: JACKSON STORM

1,810Ft
A Bullyland 7 cm-es Jack Storm figurája Villám McQuenn legerősebb kihívóját ábrázolja, aki a Verdák 3-ban tűnik fel, hogy a piros versenyautót letaszítsa a trónról. A jármű kerekei nem forognak! Mélyedj el a fantázia világában és játszd el kedvenc jeleneteid a Bullyland figurák segítségével! A tökéletességre törekedve kialakított, kézzel festett, minőségi figura, biztonságos, PVC-mentes anyagból.
BULLYLAND
Bezár

BULLYLAND, 12908 DISNEY – VERDÁK 3: CRUZ RAMIREZ

1,810Ft
A Bullyland 7 cm-es Cruz Ramirez figurája a Verdák 3 személyi edzőjét ábrázolja, aki Villám McQuenn segítségére lesz a trilógia legvégső versenyére való felkészülésben. A jármű kerekei nem forognak! Mélyedj el a fantázia világában és játszd el kedvenc jeleneteid a Bullyland figurák segítségével! A tökéletességre törekedve kialakított, kézzel festett, minőségi figura, biztonságos, PVC-mentes anyagból.
BULLYLAND
Bezár

BULLYLAND, 12799 DISNEY – VERDÁK 3: MATUKA

2,110Ft
A Bullyland 10 cm-es Matuka figurája a Verdák kedves L-170-es autómentőjét ábrázolja, aki Villám McQueen legjobb barátja és a tolatás mestere. A jármű kerekei nem forognak! Mélyedj el a fantázia világában és játszd el kedvenc jeleneteid a Bullyland figurák segítségével! A tökéletességre törekedve kialakított, kézzel festett, minőségi figura, biztonságos, PVC-mentes anyagból.
Társasjáték - Verdák 3 623668 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Társasjátékok kártyák játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Társasjáték – Verdák 3 623668

4,060Ft
Ki nevet a végén társasjáték, Verdák 3 köntösben! A Verdák 3 társasjátékban Villám McQueen, Matuka, Cruz Ramirez és Jackson Storm karosszériájába kell bújni, és körbe kell őket vezetni négyszer a pályán. A játék a Cars 3 rajzfilm alapján készült, juss be mind a négy szereplővel a célba, és nyerd meg a Verdák 3 társasjátékot! Tartalom: 1 játéktábla, 16 bábu, 1 képes dobókocka, játékszabály.
Puzzle 25 db - Verdák 311367 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Puzzle kirakók játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Puzzle 25 db – Verdák 311367

1,630Ft
A Cars 3 rajzfilm főszereplői sziluett kirakóson! A Verdák 3 McQueen 25 darabos puzzle a Verdák rajzfilmek sztárját, Villám McQueent ábrázolja, fekete háttérrel. A kirakós egy keretbe rakható ki, a mozaikdarabok könnyedén illeszhetők össze. A Verdák 3 McQueen 25 darabos puzzle kirakott méretei: 30 x 23 cm.
Csináld magad - Verdák képkészítő CA17371RC gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Kreatív fejlesztő játékok játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Csináld magad – Verdák képkészítő CA17371RC

4,880Ft
Készítsd el Villám McQueen és Cruz Ramirez színes képét! A Verdák 3 képkészítő készlet egy különleges festőkészlet, ahol színes szemcséket kell használni, hogy kiszínezd a fekete-fehér képeket. A szemcsék szín szerint vannak tasakokba csomagolva, a kép dombornyomott, a szemcsék megmaradnak a felületen, ahova beszórtad őket, és kb. 2 óra száradás után el is készül Lightning McQueen, valamint Cruz Ramirez, a Verdák 3 rajzfilm két főszereplője. A Verdák 3 képkészítő készlet tartalma: 2 darab kép, 1 darab spatula, 10 tasak szemcsés festék. A képek méretei: 17 x 24 cm.
Puzzle 2x12 db - Verdák 075546 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Puzzle kirakók játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Puzzle 2×12 db – Verdák 075546

2,540Ft
Villám McQueen és ádáz ellenfelei, két kirakós képen! A Verdák 2 x 12 darabos puzzle a Cars rajzfilmek alapján készült kirakós, amin Villám McQueen-t és társait láthatod. A kirakós könnyen illeszkedő mozaikdarabokból készült, két gyerek akár versenyezni is tud, melyikük lesz a gyorsabb. A Verdák 2 x 12 darabos puzzle kirakott méretei: 21 x 16 cm.
Mesekocka 12 db - Verdák 074891 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Puzzle kirakók játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Mesekocka 12 db – Verdák 074891

3,760Ft
Meséld el, mit tudsz a Verdák rajzfilm versenyzőiről! A Verdák 12 darabos mesekocka színes oldalú kockákat tartalmaz, amik egy-egy Verdák szereplő részletét ábrázolják. Rakd ki a puzzle képeket, fejtsd meg, melyik autót látod a képen, és mondj el minden információt, amit tudsz róla! A Verdák 12 darabos mesekocka a fantáziát, és a kézügyességet is fejleszti. Kockák méretei: 4 x 4 x 4 cm.
Puzzle 2x24 db - Verdák új kaland 08959 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Puzzle kirakók játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Puzzle 2×24 db – Verdák új kaland

3,050Ft
A Cars rajzfilmek főszereplői, kettő puzzle képen! A Verdák új kaland 2 x 24 darabos puzzle Villám McQueen, Finn McMissile, és a többi Verdák szereplő képét ábrázolja, élénk színű kirakós képeken. A puzzle nagyon precíz, nagyobb méretű mozaikdarabokból készült, amikkel már a kisebbek is bátran játszhatnak. A Verdák új kaland 2 x 24 darabos puzzle kirakott méretei: 26 x 18 cm.
Puzzle 100 db - Verdák 3 10961 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Puzzle kirakók játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Puzzle 100 db – Verdák 3

3,350Ft
Állítsd össze a Cars 3 rajzfilm főszereplőinek képét! A Verdák 3 - 100 darabos puzzle a legújabb Verdák rajzfilm alapján készült, a kirakott kép Cruz Ramirez, Jackson Storm és Lightning McQueen képét ábrázolja, verseny közben. A puzzle könnyen illeszkedő darabokból készült, szép és élénk színekkel! A Verdák 3 - 100 darabos puzzle kirakott méretei: 49 x 36 cm.
Puzzle 15 db - Verdák 3 301283 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Puzzle kirakók játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Puzzle 15 db – Verdák 3 301283

1,220Ft
Rakd ki Villám McQueen, Jackson Storm és Cruz Ramirez versenyét! A Verdák 3 - 15 darabos puzzle a legújabb Cars rajzfilm egyik jelenetét ábrázolja, ahol a három Verda az első helyért száguld. A puzzle egy keretben rakható ki, a nagyobb mozaikdarabok miatt akár már 3 évesen is lehet vele játszani! A Verdák 3 - 15 darabos puzzle méretei: 30 x 19 cm.