1–50 termék, összesen 103 db

Kategóriák
Bezár

Bosszúállók Thor jelmez – 128 cm

10,590Ft

Vásárolj kényelmesen otthonodból,kedvező árakon,megbízható bolttól a www. Mesejátékwebáruház.hu – tól!

Óriási farsangi jelmez választék egy helyen!

Legjobb és legnépszerűbb jelmezek válogatva.

Éld át a farsang élményét!

Bezár

Mancs őrjárat Skye jelmez – 104 cm

14,990Ft

Vásárolj kényelmesen otthonodból,kedvező árakon,megbízható bolttól a www. Mesejátékwebáruház.hu – tól!

Óriási farsangi jelmez választék egy helyen!

Legjobb és legnépszerűbb jelmezek válogatva.

Éld át a farsang élményét!

Helytartó
Bezár

Unikornis lovagló 201x140x97cm

Üldögélj az egyszarvú hátán, a medence közepén! Az unikornis lovagló egy fehér színű, szivárvány színű sörénnyel és szárnyakkal készült felfújható játék, amivel a legforróbb napokon is élvezheted a medencében lévő hűvös vizet. A lovagló biztonsági szelepen keresztül fújható fel, akár egy felnőtt is kényelmesen ráülhet. A készlet egy öntapadós javító foltot is tartalmaz. Az Unikornis lovagló felfújt méretei: 201 x 140 x 97 cm.
Helytartó
Bezár

Unikornis lovagló 2.24m x 1.64m

Egyszarvú ló, aminek a hátán ülve napozhatsz! Az unikornis lovagló egy nagy méretű felfújható egyszarvú, kapaszkodókkal. Az unikornis PVC-ből készült, és biztonsági szelepen keresztül lehet felfújni. A lovagló fent tart a medencében a víz felszínén, és a lábaidat a hűvös habokba tudod lógatni sütkérezés közben. Az Unikornis lovagló készlet egy javító foltot is tartalmaz. Felfújt méretek: 224 x 164 cm.
Helytartó
Bezár

Teknősbéka lovagló 1.40m x 1.40m

Felfújható teknősbéka matrac!Biztonsági fogantyúval kapható. Méretei: 147cm x 140cm.
Helytartó
Bezár

Szörfdeszka 114x46cm

Egyensúlyozz a medencében a mintás felfújható szörfdeszkán! A mintás szörfdeszka rengeteg lehetőséget rejt a medencés játékok terén. Ráfeküdve pihenhetsz, de fel is tudsz rá ülni, és ha jó az egyensúlyérzéked, talán rá is tudsz ülni egy kis ideig. A szörfdeszka biztonsági szeleppel van felszerelve, a deszka kék és rózsaszín változatban kapható. Felfújt méretek: 114 x 46 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd.
Helytartó
Bezár

Szép páva lovagló 1,98mx1,64m

Támaszkodj a páva nyakának, és ringatózz a medencében! A felfújható páva lovagló egy kék színű fotel, amin fekve kényelmesen tudsz pihenni a medence közepén. A madár nyakát háttámlának tudod használni, a faroktollain a lábaid kényelmesen elférnek, élvezheted a napsütést! A páva biztonsági szelepen keresztül fújható fel. A Páva lovagló méretei: 198 x 164 cm.
Helytartó
Bezár

Sültkrumpli matrac 175x132cm

Ringatózz a medence közepén egy csomag sült krumplin fekve! A sültkrumpli matrac egy sárga és piros színű felfújható, erős PVC matrac, amin fekve élvezheted a hűsítő hullámokat. A matracot biztonsági szelepen keresztül lehet felfújni, a matracon ülve és fekve is lubickolhatsz a hullámokon. A Sültkrumpli matrac készlet egy öntapadós javító matricát is tartalmaz. Felfújt méretek: 175 x 132 cm.
Helytartó
Bezár

Shake matrac 198x107cm

Ringatózz a medencében egy tejturmixot formázó matracon! A Shake matrac egy csokis édességet formázó matrac, amivel nagy sikert tudsz aratni a strandon! A matracon a medence közepén tudsz pihenni, de tópartra, nyaralásra is magaddal viheted! A játék erős PVC-ből készült, a matracot biztonsági szelepen keresztül tudod felfújni, ami segít, hogy ne szivárogjon belőle a levegő. A Shake matrac felfújt méretei: 198 x 107 cm.
Helytartó
Bezár

Sárga kacsa lovagló kapaszkodóval 147x147x81cm

Vidám sárga kacsa figura, amire fel is tudsz ülni! A kacsa lovagló kapaszkodóval egy felfújható medencés játék, amin élvezheted a nyári napot, és a hűsítő vizet egyszerre. A kacsa erős PVC-ből készült, a kapaszkodók segítenek a hátán maradni. A gumikacsa biztonsági szelepeken keresztül fújható fel, a készlet egy öntapadós javító foltot is tartalmaz. A sárga Kacsa lovagló kapaszkodóval felfújt méretei: 147 x 147 x 81 cm.
Helytartó
Bezár

Pool School Kickboard, 79×76

Gyakorold az úszás mozdulatait biztonsági úszódeszkával! A Pool School úszódeszka kapaszkodókkal felszerelt felfújható eszköz, amivel az úszáshoz szükséges lábtempókat lehet begyakorolni. Az úszódeszka biztonsági szelepekkel készült, a deszka medencében, tóban is használható. A Pool School úszódeszka felfújt méretei: 32 x 76 cm.
Helytartó
Bezár

Pizza szelet matrac 175×145 cm

Egyél pizzát a medence közepén, egy pizzaszelet formájú matracon ülve! A Pizza szelet matrac egy színes, pizzaszeletet mintázó felfújható matrac, tartós PVC-ből. A matracot biztonsági szelepen keresztül könnyen fel lehet fújni, ezután ár csak helyet kell rajta foglalnod, és élvezni a napsütést. Ha több matracotok is van, egymáshoz tudjátok őket kötni, és akár egy egész, kerek pizzát is össze tudtok állítani a szeletekből. A Pizza szelet matrac készlet magában foglal egy öntapadós javító tapaszt is. Felfújt méretek: 175 x 145 cm
Helytartó
Bezár

Pizza Party matrac 1,88mx1,3m

Pihenj és heveréssz a pizza formájú és mintájú matracon! A Pizza felfújható matrac egy hosszúkás, háromszög formájú strandmatrac, ami egy gusztusos és finom pizzát ábrázol. A matrac biztonsági szelepen fújható fel, erős és tartós PVC-ből készült, a matracon a tavon, vagy a medencében is használhatod! A Pizza felfújható matrac felfújt méretei: 188 x 130 cm.
Helytartó
Bezár

Páva sziget matrac 193x163x94 cm

Pihenj és napozz az óriási páva matracon fekve! A Páva sziget matrac egy színes, nagy méretű napozómatrac, amit a medencében, vagy a tóban, tengerben is használhatsz! A pávát biztonsági szelepeken keresztül lehet felfújni, és ahogy ringatózik a vízen, akár ketten is kényelmesen elfértek rajta! A Páva sziget matrac készlet egy javító foltot is tartalmaz, amivel az apróbb sérüléseket lehet kezelni. A matrac felfújt méretei: 193 x 163 x 94 cm.
Helytartó
Bezár

Pálcikás jégkrém matrac 191×76 cm

Hűsölj a színes jégkrémen elnyújtózva! A pálcikás jégkrém matrac a legnagyobb kánikulában is felfrissülést hoz! A matrac erős PVC-ből készült, biztonsági szelepen keresztül fújható fel, a jégkrém matracot tavon, medencében is bátran használhatod. Feküdj rá, lógasd a lábaidat a vízbe, és élvezd a napsütést! A Pálcikás jégkrém matrac felfújt méretei: 191 x 76 cm.
Helytartó
Bezár

Neon matrac 183x76cm

Többféle mintás, színes matrac a forró nyári napokra! A neon felfújható matrac igazi kényelmes pihenést biztosít akár a medence közepén is. A matracot biztonsági szelepen keresztül tudod felfújni, a matrac nagyon erős, előre tesztelt műanyagból készült. A Neon felfújható matrac sárga, rózsaszín és zöld színekben kapható. Felfújt méretek: 183 x 76 cm.
Helytartó
Bezár

Narancs szelet matrac 178×85 cm

Feküdj a narancsszeleten ringatózva, a napsütésben! A narancs szelet matrac egy narancssárga alapszínű, szeletelt narancsot mintázó kényelmes matrac, amin fekve kényelmesen napozhatsz! A matrac medencében és tavon is használható, a strapabíró PVC-ből készült matracot biztonsági szelepen keresztül tudod felfújni. A Narancs szelet matrac felfújt méretei: 178 x 85 cm.