Egyéb

Qman építőkockák

Qman építőkockák!

A története:

A Qman-t 1994-ben alapították, miután Zhan Kehua úr egy külföldi nyaralásból hozott egy készletet, amely izgatottságot és nagy örömöt váltott ki két gyermekéből. Az építőelemek iránti érdeklődésük inspirálta saját cége létrehozására. 1984-ben műanyagfeldolgozó gyárat alapított, 1994-ben megszületett a Qman márka. 2003-ban a Qman Kelet-Európa második legnagyobb márkája lett. 2012-ben automatizálták a gyártást, 2016-ban megnyitottak egy második gyárat. 2017-ben lányoknak szánt készletet kezdtek árusítani. 2019-ben egy nagyobb kockák sorozatát fejlesztették ki a legkisebbek számára.

Célok:

A Qman vezetősége számára fontos, hogy a készletek kiváló minőségűek és megfizethetőek legyenek a legtöbb gyermek számára. Támogatni akarják a gyerekeket, és segítenek fejleszteni képzeletüket, kreativitásukat és motorikus képességeiket.

Jelen:

Minden Qman termék dobozán szerepel a modellszámon túl, hogy az adott modell hány db építőelemből áll, milyen korosztálynak ajánlott és hány figura tartozik hozzá!

Miért?

Mert a Qman nem a “nagy dobozban nagy csalódás” elvét alkalmazza, hanem nálunk tényleg tartalmas, élvezetes, kreatív építőjátékokra találhatsz!

Miért különböznek a minifigurák a Dán piacvezető figuráitól?

A Dán gyártó által ismert és népszerű minifigurák Európában a LEGO® 3D védjegyeként vannak bejegyezve és csak ez a gyártó gyárthatja és forgalmazhatja.

Annak érdekében, hogy minden törvényesen és védjeggyel védett legyen, a Qman® kifejlesztette saját jellegzetes minifiguráit.

A Qman építőkockák elemei biztonságosak?

Igen, a Qman® termékek kiváló minőségű ABS műanyagból készülnek. Természetesen tesztelik és tanúsítják őket káros anyagok és biztonság szempontjából.

Minden készlet megfelel az európai játékbiztonsági szabvány (EN71) szigorú követelményeinek.

Honnan származik a Qman?

A Qman® Kínából származik, és az összeilleszthető építőkockák ismert és népszerű gyártója. Évente sok milliárd kockát gyárt a legmodernebb precíz gyártógépekkel, amikkel az ismert dán gyártó termékei is készülnek.

A Qman alkatrészei kompatibilisek-e a Dán piacvezető kockáival?

Igen! A Qman® alkatrészei 100% -ban kompatibilisek a jól ismert dán gyártó alkatrészeivel!

Miért vásároljon Qman építőkockát?

Mert remek játékvilágok, remek szettek, kiváló minőségben. A lényegesen kedvezőbb árak mellett megvásárolhat gyermekének akár egy második szettet is anélkül, hogy a gyermekek születésnapi partija vagy karácsonya a szülői folyószámla súlyos válságává válna. A Qman® építőkockákkal rengeteg építési és játék szórakozást kap a pénzéért!

Végre megérkezett Magyarországra az építőkockák új generációja!

Az építőjáték új generációja kis és nagy kreatív építők, játszani szeretők számára – mindez meglepően kedvező ár / érték arány mellett és kitűnő minőségben!

Nagyszerű játékvilágok, kiváló minőségű építőelemek, tökéletes építési segédletek és sok építési szórakozás nagy játékértékkel – ezt képviseli a QMAN® márka.

Kiváló minőség – kiváló áron! Kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Szuper témák és hihetetlenül részletgazdag termékek! Valósítsd meg álmaidat!

Továbbá óriási előny, hogy minden QMAN® építőkocka 100% -ban kompatibilis = összeépíthető a piacvezető játék kockáival.

Változatos témák minden korosztálynak!

 Legkedveltebb kategóriák:

  • Járművek
  • Hercegnők
  • Rendőrség
  • Versenyautók
  • Űrhajós
  • Házak

 Nagyszerű és bámulatos találmány az, hogy vannak olyan termékek amik külön – külön is remek játékok és önállóan is lehet velük játszani, de ha ezeket egybe építjük, akkor egy hatalmas új játékot kapunk! Ilyenek például a 6in1, illetve a 8in1, termékek!

Termék ajánlatunk: Qman 1411 Tengeri cirkáló 8in1

Itt lehet közvetlenül megrendelni! Tengeri cirkáló!

Természetesen ezek a termékek készletben vannak és kedvező áron tudja megrendelni és gyakorlatilag egy szettben több játékot fog találni 1db árért!

A piacvezető Dán építőkockáitól akár 60-70% -al kedvezőbb áron hozzájuthat a termékhez! Természetesen ezt kiváló minőségben tudja megvásárolni és változatos témákból tud választani!

A készletek megfelelnek a nemzetközi szabványoknak!

 

Itt megtalálja az összes Qman építőkocka teljes kínálatát! Qman

Qman kockajáték webáruház