Mind a(z) 2 találat megjelenítése

Kategóriák
STRAGOO
Bezár

Grabolo 3D úti társasjáték

3,840Ft
Játszd kedvenc Grabolo játékodat egy új kivitelben, fa figurákkal! Figyelem, reflex, koncentráció, memória. Bizonyítsd be, hogy az asztalnál ülők közül neked van a legjobb szemed és a leggyorsabb kezed. A dobókockák meghatározzák a szín- és forma kombinációit, amelyre neked gyorsan kell reagálni. Grabolo 3D - izgalmas szórakozás mindenkinek!
Magyar kockapóker 2003315 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Társasjátékok kártyák játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Magyar kockapóker kockajáték

2,030Ft
Dobjatok minél több pontot a kockákkal! A magyar kockapóker kockajáték öt darab dobókockát és egy pontozó füzetet tartalmaz, amikkel egy izgalmas játékot játszhattok. Öt kockával egyszerre kell dobni, és a különböző eredményeket kell pontozni, a megadott táblázat alapján. A legtöbb pontot az olyan dobás éri, ahol minden kocka egyforma mintát mutat, a kockák lovassal, magyar zászlóval, paprikával, kolbásszal, az Országházzal és a Lánchíddal vannak mintázva. A Magyar kockapóker kockajáték kockáinak méretei: 2 x 2 x 2 cm.