1–50 termék, összesen 248 db

Kategóriák
Bezár

LEGO® Star Wars™ Hósikló

6,990Ft
LEGO Webáruház – LEGÓ Játékok – Star Wars TM
Bezár

A Cserbenhagyott Császár Kastélya- Ninjago

35,990Ft
LEGO Webáruház – Játékboltok online rendeléssel
Bezár

A föld adománya – Ninjago

44,990Ft
LEGÓ Játékok – Ninjago – Játékboltok
Bezár

LEGO® City Kanyar és kereszteződés

5,990Ft

Vásárolj kényelmesen otthonodból,kedvező árakon,megbízható bolttól a www. Mesejátékwebáruház.hu – tól!

Óriási Legó választék egy helyen!

Legjobb és legnépszerűbb Legó játékok válogatva.

Éld át a Legó játék élményét!

Bezár

LEGO® City Egyenes út és T -elágazás

5,990Ft

Vásárolj kényelmesen otthonodból,kedvező árakon,megbízható bolttól a www. Mesejátékwebáruház.hu – tól!

Óriási Legó választék egy helyen!

Legjobb és legnépszerűbb Legó játékok válogatva.

Éld át a Legó játék élményét!

Bezár

LEGO® DOTS Ékszerdoboz

6,990Ft
LEGO Webáruház – LEGÓ Játékok – DOTS
Tuti
Bezár

LEGO® Hidden Side Kísértetjárta vidámpark

16,990Ft

Vásárolj kényelmesen otthonodból,kedvező árakon,megbízható bolttól a

www. Mesejátékwebáruház.hu – tól!

Óriási Legó választék egy helyen!

Legjobb és legnépszerűbb Legók, válogatva.

Nagyszerű szórakozás,mindenkinek!

Bezár

LEGO® Technic Mobil daru

32,990Ft
Termék leírás: Vágj bele az építkezésbe egy szuper gépezet segítségével! A LEGO® Technic Mobil daru 42108 készlet építőelemeiből végre megépítheted
Bezár

Bosszúállók Loki haragja – Super Heroes

21,990Ft
A LEGO® Marvel Bosszúállók, Loki haragja (76152) készlet végtelen, fantáziadús szuperhős kalandokra hívja a fiatalokat. A játék közben életre szóló, kulcsfontosságú készségekre is szert tesznek. Építs, játssz és tanulj! A LEGO Vasember, Thor, Hulk, Marvel Kapitány és Loki minifigurákkal, valamint egy klassz épülettel és vagány járművekkel ellátott készlet megalapozza a szuperhős akciót és kalandot! Ez a LEGO 4+ készlet szórakoztató módon tanítja meg az óvodásoknak és fiataloknak az építés folyamatát. A különleges Kezdő kocka segítségével még a kezdő építők is átélhetik az önálló építés nyújtotta örömet. Az egyszerű útmutató segít a gyermekeknek megérteni az építési folyamatot, emellett önbizalmukat is növeli, így bármikor készen állnak arra, hogy még nagyobb kihívást jelentő LEGO feladatokba vágjanak bele. Szuperhős minifigurák és klassz építőjátékok Ha a legjobb szuperhős témájú születésnapi ajándékot keresed, akkor a LEGO Marvel Bosszúállók építőjátékokkal nem nyúlhatsz mellé, hiszen a gyermekekre gyűjthető minifigurák, bámulatos funkciók és végtelen, fantáziadús szuperhős móka vár.
Bezár

Bosszúállók Speeder biciklis támadás- Super Heroes

9,490Ft
LEGO Webáruház – LEGÓ Játékok – Super Heroes
Bezár

Pókember motoros mentése- Super Heroes

19,990Ft
LEGO Webáruház – LEGÓ Játékok – Super Heroes
Bezár

Hagrid kunyhója: Csikócsőr megmentése- Harry Potter TM

21,990Ft
LEGO® 75947 - LEGO Harry Potter Hagrid kunyhója: Csikócsőr megmentése Mentsd meg Csikócsőrt, a hippogriffet a mágiaügyi minisztertől és a könyörtelen hóhértól! Ez a klassz Harry Potter és az azkabani fogoly LEGO játékkészlet elvezet téged, Harry-t, Ron Weasley-t és Hermione Grangert Hagrid kunyhójába, ami telis-tele van Hagrid holmijával és egy otthonos, parázsló kandallóval. Ha megérkezett a miniszter, bújj el Hagrid tökei mögött, majd bogozd ki a láncot és vidd biztonságba Csikócsőrt! De légy óvatos mivel a hóhér már nagyon szeretné használni a fejszéjét!
Bezár

Kylo Ren űrsiklója™ Microfighter- Star Wars TM

3,490Ft
LEGO Webáruház – LEGÓ Játékok – Star Wars TM
Bezár

Szamuráj mech – Ninjago

7,990Ft
LEGO Webáruház – LEGÓ Játékok – Ninjago
Bezár

Megfeneklett rákászhajó – Hidden Side

9,990Ft
LEGO Webáruház – LEGÓ Játékok – Hidden Side
Bezár

LEGO Friends Mia lószállító utánfutója

19,990Ft
LEGO Webáruház – LEGÓ Játékok – LEGO Friends
Bezár

1985 Audi Sport quattro S1- Speed Champions

6,990Ft
A zseniálisan részletes és gyűjthető autómodell készlet tartalmaz egy 1985 Audi Sport quattro S1 LEGO® másolatot és 1 pilóta minifigurát. Tökéletes LEGO® ajándék a klasszikus autó számtalan lelkes rajongója számára. • Tartalmaz egy megépíthető 1985 Audi Sport quattro S1 játékautót, mely az eredeti modell alapján készült, valamint 1 gyűjthető minifigurát eredeti Audi versenyzőruhában. Ez a játékkészlet magával ragadja a gyermekeket, miközben fantáziájuk segítségével klassz versenyeket rendeznek. • Az 1985 Audi Sport quattro S1 rajongói izgatottan fogják megépíteni a LEGO® kockákból álló mini változatát. Ezután büszkén kiállíthatják, vagy letesztelhetik erejét, miközben más modellekkel versenyeznek. • Ez a 8 év fölötti fiúk és lányok számára ajánlott, 250 elemből álló építőkészlet csodálatos ajándék a híres autó lelkes rajongóinak és azoknak, akik imádnak versenyautókkal játszani. • A LEGO® Speed Champions autók már 25%-kal nagyobbak és valósághűbbek, mint valaha. Az 1985 Audi Sport quattro S1 raliautó 6 cm magas, 16 cm hosszú és 7 cm széles, így elég kicsi ahhoz, hogy bárhová magaddal vidd. • Ehhez a játékkészlethez nincs szükség elemekre! Ha megépítetted, már bele is vághatsz a játékba. Ezt a játékautót kizárólag a gyermekek képzelete indítja be. • Ne aggódj amiatt, hogy nem tudod, mit kezdj az építőkészlet rengeteg elemével. A készlet egy könnyen érthető útmutatót is tartalmaz, így a móka a lehető leghamarabb elkezdődhet. • A LEGO® Speed Champions építőkészletekkel a rajongók minden korosztálya megépítheti kedvenc modelljeinek mini változatait, és eljátszhatják a versenypálya izgalmait is. • A LEGO® kockák már több mint 60 éve megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egyöntetűek, kompatibilisek és egyszerűen szétszedhetők legyenek minden alkalommal. • Ezeket a LEGO® kockákat és elemeket a lehető legalaposabban letesztelték, így megfelelnek a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.
Bezár

Pingvinüldözés a Batboattal! – Super Heroes

3,490Ft
LEGO Webáruház – LEGÓ Játékok – Super Heroes
Bezár

Spiderjet Venom robotja ellen- Super Heroes

13,990Ft

LEGO® 76150 - LEGO Super Heroes Spiderjet Venom robotja ellen

A gyermekekre végtelen, akciódús játék vár a LEGO® Marvel Pókember Spiderjet Venom robotja ellen (76150) készletben. Amikor a gigászi, 4-karú robot hatalmas karmai Pókemberért nyúlnak, a fekete Pókember repülőgépes támadást indít a szuper-gonosztevő ellen. Szuperhős minifigura akció – Pókember Venom ellen! Ez az akciódús Venom robot készlet és a LEGO® Marvel Pókember minifigurák végtelen, fantáziadús szerepjátékos mókára inspirálják a szuperhős rajongókat. A robot pilótafülkéjét kinyitva a gyermekek berakhatják Venom pilóta minifiguráját a belsejébe. A mozgatható karok és lábak teljeskörű mozgást biztosítanak a robotnak. A Pókrepülő korongvetőkkel és pöccintős rakétákkal van felfegyverezve. Ez az akciódús, népszerű építőjáték ideális az önálló és csoportos játékhoz egyaránt. Klassz Pókember akciójáték készletek A LEGO Marvel Pókember építőjátékok bevezetik a gyermekeket a fantáziadús szerepjátékos kalandok végtelen univerzumába. A gyűjthető járművekkel, robotokkal, épületekkel, minifigurákkal, fegyverekkel és eszközökkel a kis szuperhősök eljátszhatják kedvenc Marvel filmjeleneteiket vagy saját fantáziadús történeteket találhatnak ki.
Bezár

Pókember robot – Super Heroes

3,490Ft
Az ifjú szuperhősök eljátszhatják a Marvel akciókat ezzel az állítható LEGO® Marvel Pókember: Pókember robottal (76146). Ha a gyermekek berakják a Pókember minifigurát a hatalmas pók-robot belsejébe, egy gonosztevő sem lesz biztonságban! Hatalmas Pókember kalandok Ez az akciódús Pókember robot készlet és LEGO minifigura végtelen, fantáziadús szórakozást nyújt a Marvel szuperhős rajongók számára. A hatalmas robot nyitható pilótafülkéjének köszönhetően a Pókember pilóta minifigura beléphet a robot belsejébe. Mozgatható karjai és lábai teljeskörű mozgást biztosítanak, jobb kezéből pedig hatalmas, gonosztevőket lefegyverző hálót tud lőni. A robot mellkasát egy pók mellvért díszíti. Töltsd le a klassz, közelítő és forgó funkcióval ellátott, ingyenes LEGO Life interaktív építési alkalmazást, hogy még több építési mókában legyen részed! Népszerű LEGO építőjátékok, Marvel varázslattal meghintve! A LEGO Marvel Pókember építőjátékok feltárják a szerepjátékos kalandok univerzumát. A gyűjthető járművekkel, robotokkal, épületekkel, minifigurákkal, fegyverekkel és eszközökkel a gyermekek eljátszhatják kedvenc Marvel filmjeleneteiket vagy saját fantáziadús történeteket találhatnak ki.
Bezár

Voldemort felemelkedése – Harry Potter TM

15,990Ft
LEGO® 75965 - LEGO Harry Potter Voldemort felemelkedése. Segíts Voldemortnak visszanyerni teljes varázserejét, majd segíts Harry-nek megmenekülni a karmai közül! Peter Pettigrew a zsupszkulcsként használt Trimágus Kupával segített Voldemortnak Harry Pottert egy ijesztő temetőbe juttatni, ahol csapdába ejtették Tom Denem sírkövénél. Főzz egy bájitalt a kondérban, húzd meg a kockából épült kart — és Voldemort nagyúr azonnal megjelenik! Vajon Harry meg tud menekülni a Sötét Nagyúrtól és hűséges halálfalóitól? A döntés a Te kezedben van, miközben eljátszod a Harry Potter és a Tűz Serlege című film izgalmas jelenetét.
Bezár

Magyar mennydörgő trimágus kihívás- Harry Potter TM

12,990Ft
LEGO Webáruház – LEGÓ Jétékok – Harry Potter TM
Bezár

Velociraptor: Kétfedelű repülőgépes ment- Jurassic World

20,990Ft
LEGO Webáruház – LEGÓ Játékok – Jurassic World
Bezár

Kocka minyonok és barlangjuk- Minions

17,990Ft
LEGO Webáruház – LEGÓ Játékok – Minions
Bezár

Ellenállás A-szárnyú vadászgép™- Star Wars TM

9,990Ft
LEGO Webáruház – LEGÓ Játékok – Star Wars TM
Bezár

Játékosok piaca- Ninjago

19,990Ft
LEGO Webáruház – LEGÓ Játékok – Ninjago
Bezár

Dzsungeljáró – Ninjago

3,290Ft
LEGO Webáruház – LEGÓ Játékok – Ninjago
Bezár

Jay viharharcosa – Ninjago

23,990Ft
LEGO Webáruház – LEGÓ Játékok – Ninjago Repülőgépek gyerekeknek játékok   LEGO 70668 – LEGO Ninjago™ Jay viharharcosa. Repülj a
Bezár

Temetői rejtély – Hidden Side

9,990Ft
LEGO Webáruház – LEGÓ Játékok – Hidden Side
Tuti
Bezár

Óceáni mini-tengeralattjáró- City Oceans

3,290Ft

Vásárolj kényelmesen otthonodból,kedvező árakon,megbízható bolttól a www. Mesejátékwebáruház.hu – tól!

Óriási Legó választék egy helyen!

Legjobb és legnépszerűbb Legó játékok válogatva.

Éld át a Legó játék élményét!

Bezár

LEGO® City Police Rendőrségi helikopteres üldözés

9,990Ft

Vásárolj kényelmesen otthonodból,kedvező árakon,megbízható bolttól a www. Mesejátékwebáruház.hu – tól!

Óriási Legó választék egy helyen!

Legjobb és legnépszerűbb Legó játékok válogatva.

Éld át a Legó játék élményét!

Bezár

LEGO City Tűzoltó-parancsnoki rohamkocsi

9,590Ft

Vásárolj kényelmesen otthonodból,kedvező árakon,megbízható bolttól a www. Mesejátékwebáruház.hu – tól!

Óriási Legó választék egy helyen!

Legjobb és legnépszerűbb Legó játékok válogatva.

Éld át a Legó játék élményét!

Bezár

LEGO® City Belvárosi tűzoltóság

59,990Ft
Termék leírás: Oltsd el a lángoló épületet több tűzoltó egységgel! A LEGO® City Belvárosi tűzoltóság 60216 készletben a tűzoltók különféle
Bezár

LEGO® City Tűz a dokknál

4,990Ft
LEGO Webáruház – LEGÓ Játékok – City Fire
Bezár

LEGO® City Légi rendőrségi ejtőernyős

16,990Ft
LEGO Webáruház – LEGÓ Játékok – City Police
Bezár

LEGO® Disney Princess 43173 Csipkerózsika királyi hintója

5,995Ft
LEGO Webáruház – LEGÓ Játékok – Disney Princess
Bezár

LEGO® Disney Elsa varázslatos jégpalotája

24,990Ft
Termék leírás: Látogasd meg Elsa hercegnőt a fagyos kastélyban! A LEGO® Disney Elsa varázslatos jégpalotája 43172 készletben Anna hercegnő és
Bezár

LEGO Technic Kosaras emelőgép

9,995Ft
LEGO Webáruház – LEGÓ Játékok – Technic
Bezár

LEGO® DOTS Szivárvány ékszerállvány

5,290Ft
Termék leírás: Készíts el a világ legvagányabb ékszertartóját! A LEGO® DOTS Szivárvány ékszerállvány 41905 készlet építőelemeivel végre tökéletes helyen tárolhatod
Bezár

LEGO® Friends Aquapark

31,990Ft
Termék leírás: Csobbanj a habok közé, és élvezd a víz nyújtotta szórakozás örömeit! A LEGO® Friends Aquapark 41430 készlet építőelemeinek
Bezár

LEGO® Friends Olivia virágoskertje

3,290Ft
LEGO Webáruház – LEGÓ Játékok – LEGO Friends
Bezár

LEGO® Friends Mentőhajó

27,990Ft
Termék leírás: Segíts meggyógyulni a bébi narválnak! A LEGO® Friends Mentőhajó 41381 egy orvosi luxusjacht, amivel közvetlenül a tengeren is
Bezár

LEGO Friends Andrea medencés partija

29,990Ft
LEGO Webáruház – LEGÓ Játékok – LEGO Friends
Bezár

Lamborghini Urus ST-X & Lamborghini Hura – Speed Champions

21,990Ft
Vajon melyik fogja megnyerni a nagy versenyt a 2 klassz LEGO® Speed Champions autó közül? A karcsú és szélsebes Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO? Vagy a bámulatos és nagy teljesítményű Lamborghini Urus ST-X fog győzni? Válaszd ki az autódat, pattanj be a vezetőülésre és foglald el a helyed a célvonalon! Ha a lámpa zöldre vált, taposs a gázra és száguldj a győzelem felé!
Bezár

Formula E Panasonic Jaguar Racing GEN2 c- Speed Champions

13,990Ft
LEGO Webáruház – LEGÓ Játékok – Speed Champions
Bezár

Nissan GT-R NISMO – Speed Champions

6,990Ft
LEGO Webáruház – LEGÓ Játékok – Speed Champions
Bezár

Ferrari F8 Tributo- Speed Champions

6,990Ft

LEGO® 76895 - LEGO Speed Champions Ferrari F8 Tributo

Ez a LEGO® Speed Champions Ferrari F8 Tributo (76895) tökéletes választás a játékautók és a Ferrari rajongóinak! A verseny rajongók minden korosztálya örömmel fogja megépíteni a LEGO kockákból álló mini másolatot. Megalkothatják saját, szupergyors F8 Tributo autómodelljüket, mielőtt kiállítják a karcsú, mini másolatot, vagy kihívhatnak másokat egy izgalmas versenyre. Minden idők legvalósághűbb Ferrarija A LEGO Speed Champions autók már 25%-kal nagyobbak, mint ezelőtt, ami azt jelenti, hogy még hitelesebb részletekkel vannak kialakítva. Ez az F8 Tributo játékautó modell ugyanolyan gyönyörűen van kialakítva, mint az eredeti, ami a Ferrari történetében a leggyorsabb V8 motorral büszkélkedhet. Ehhez a piros autómodell készlethez egy Ferrari autóversenyező minifigura is tartozik. Rakd be a kormány mögé, és indulás! Játszd el a versenypálya minden izgalmát! A LEGO Speed Champions építőkészletekkel az autórajongó gyermekek megépíthetik a világ egyik leghíresebb autóinak mini változatát. Ezután kiállíthatják a modelleket, játszhatnak velük önállóan vagy izgalmas versenyeket rendezhetnek, ahol megmérkőzhetnek barátaikkal.
Bezár

Mobil denevérbázis – Super Heroes

29,990Ft
A LEGO® DC Mobil denevérbázis (76160) készletben 5 ikonikus járművet, számtalan klassz fegyvert és rengeteg szuper eszközt is találsz. A Batman™ filmek 6 népszerű LEGO DC minifigurájával ellátott készlet segítségével a gyermekeknek mindenük meglesz ahhoz, hogy felfedezzék a Batman kalandok izgalmas világát! LEGO Batman Denevérbarlang™ játékkészlet – kerekeken! A gyermekek csatlakozhatnak Batman, Batgirl™ és Éjszárny™ csapatához, miközben a hírhedt Szuper-Gonosztevők, Mr. Freeze™ és Bronztigris™ nyomába erednek. A csúcstechnikai Mobil denevérbázis telis-tele van izgalmas, rejtett funkciókkal: Leveheted a Batjetet az utánfutóról, majd kihajthatod a szárnyait; ha földet ér, kivezetheted hátulról a BatQuadot; lekapcsolhatod a motorkerékpárt a furgon hátuljáról; egyetlen gombnyomással lekapcsolhatod a vízi robogót a furgon elejéről... de még egy fedélzeti börtönt is találsz a rosszfiúknak, valamint egy robbanó funkciót a szökésükhöz. Batman építőjátékok és akció-minifigurák A LEGO DC Batman játékkészletek a gyermekek otthonába csempészik a Batman filmek minden izgalmát és mókáját.
Bezár

Joker üldözése háromkerekűn- Super Heroes

17,990Ft
Ha egy olyan városról van szó, mint Gotham, akkor ott bizony hősökre mindig, minden korban szükség van. Szuper képességeik, eszközeik és bátorságuk arra teszi őket hivatottá, hogy az embereket és világukat megvédjék a gonosz erők és lények ellen. Ebben a készletben Batman és Robin közös erővel lépnek fel az egyszerre zseniális és őrült páros Joker és Harley Quinn ellen. Mindkét fél beveti a szuper járgányát, amelyek alaposan fel vannak fegyverezve. A LEGO DC Batman építőkészletekben az összes akció-minifigurát, klassz funkciót és fejlődési lehetőséget is megtalálni, melyekkel meglephetsz egy ifjú szuperhőst!