Mind a(z) 5 találat megjelenítése

Kategóriák
Csuklós busz
Bezár

Csuklós busz, lendkerekes, 2 szín piros, kék

2,030Ft
Segítsd városod lakóinak közlekedését! A csuklós busz elegendő ülőhelyet biztosít az utasok számára, így kényelmesen tudod őket kora reggel a munkahelyükre szállítani. Pattanj hát a volán mögé, és gondoskodj a biztonságos utazásról! A lendkerekes csuklós buszt 2 féle színben forgalmazzuk, válaszd ki a kedvencedet, és írd a megrendelés során a megjegyzésmezőbe. / Kék vagy piros / A jármű hosszúsága kb. 42 cm. A játékot 3 éves kortól ajánljuk.
City Bus turistabusz - 54 cm gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Autók és járművek játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

City Bus turistabusz – 54 cm

6,600Ft
Szállíts utasokat a hatalmas méretű busszal! A City Bus turistabusz egy kék színű, nagyobb méretű műanyag utasszállító busz, amivel akár hosszú távolságokat is meg lehet tenni. A busz lendkerekes meghajtással készült, ha megtolod, a saját lendülete tovább fogja gurítani. A City Bus turistabusz méretei: 54 x 13 x 15 cm.
Fém busz világítós zenélő 28cm gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Autók és járművek játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Fém busz világítós zenélő 28cm

5,995Ft
Szállítsd az utasokat a csuklós buszon! Az 1:32 méretarányú Fém busz fénnyel és hanggal egy műanyagból és fémből készült tömegközlekedési jármű, amivel rengeteg személyt tudsz szállítani. A busz hátrahúzós meghajtással készült, gombnyomásra fényeket és hangokat is ad ki magából. A játék 3 darab LR44 gombelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza. A Fém busz fénnyel és hanggal - 1:32 méretei: 28 x 4 x 5 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!
Villamos
Bezár

Villamos, 2 szín

4,060Ft
Szállítsd városod lakóit biztonságosan a munkahelyükre a kényelmes villamos segítségével! Mielőtt kihoznád a garázsból a járművet, ellenőrizd le az utasteret, hogy minden makulátlan-e és azt is, hogy a hűtő-fűtő berendezés is rendesen működik-e. Ha a rutin ellenőrzéssel végeztél, a 3 darab AA típusú ceruzaelemet is behelyezted a gépezetbe (nem tartozék), akkor irány a vezető fülke, és a dolgos emberek célállomásra segítése! A villamost több színben forgalmazzuk, válaszd ki kedvencedet és a megrendelés során írd a megjegyzésmezőbe. A termék méretei: 49 x 8 x 14 cm. A játékot 3 éves kortól ajánljuk.
Emeletes busz
Bezár

Emeletes busz – 1:32,világít és hangot ad ki, többféle

4,060Ft
Próbáld ki, hogy milyen városnéző buszon turistáskodni! A Die-Cast élethű, 1/32 méretarányos fém busz modellje lehetővé teszi számodra, hogy átélhesd azt, amit külföldiek szoktak a budapesti idegenvezetés során: a lágy szellő hajat összekuszáló erejét, a vezető történeteinek nevettető hatásait, a város gyönyörű épületei által való ámulatba esést. Az emeletes busz világít és hangot ad ki (LR1130 típusú gombelemmel működik, tartozék). A városnéző busz mérete:17 x 6 x 4 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!