Mind a(z) 40 találat megjelenítése

Kategóriák
81cm-es divatos baba hengerben 8015 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Baba
Bezár

81cm-es divatos baba hengerben

16,990Ft
Hosszú hajú játékbaba, nagy méretben! A Divatos baba hengerben egy magas, csillogó felsőbe és farmernadrágba öltöztetett játékbaba, hosszú fésülhető tincsekkel. A baba karjai, lábai és feje is mozgatható, a legújabb divat szerint fel tudod öltöztetni, a hengeres csomagolásnak köszönhetően a játékbabát bárhova magaddal tudod vinni. A Divatos baba hengerben mérete: 81 cm.
Sellő 1110O807 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Baba
Bezár

Elemes sellő baba – 32 cm

1,520Ft
Az elemes sellő baba műanyagból készült, gyönyörű fésülhető frizurával és csillogó testtel. Az elemes sellő baba 3 db L1154 gombelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza. Méret: 32 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd.
Sairy baba cicákkal (10 cm babával) 270 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Baba
Bezár

Sairy baba cicákkal (11 cm babával)

3,995Ft
Gondoskodj Sairy kedvenceiről, a cicákról! A Sairy baba cicákkal egy kisebb méretű játékbaba, négy cicával. A baba karjai és lábai mozgathatók, Sairy imád kedvenc macskáival játszani, akik hálásak a törődésért. A Sairy baba cicákkal készlet együtt használható más játékbaba készletekkel is. Sairy magassága: 11 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!
Hercegnő baba 3  ruhával.8071 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Baba
Bezár

Hercegnő baba 3 ruhával

3,050Ft
Öltöztesd Defa Lucy hercegnőd alkalomhoz illően! A Defa Lucy hercegnő baba három ruhával készletben egy gyönyörű hercegnő babát találsz, egy komplett ruhatárral és kiegészítőkkel! A hercegnők parti-ruhába, kis- és nagyestélyibe is be tudod öltöztetni, és divatos retikült, táskát, cipőt tudsz hozzá adni. A Defa Lucy hercegnő baba haját ki tudod fésülni, a hercegnő minden ruhája gazdagon díszített, csillogó részekkel van dekorálva. Baba mérete: 30 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd.
Emily divatbaba kiegészítőkkel
Bezár

Emily divatbaba kiegészítőkkel, 30 cm 620103830

2,740Ft
Kísérd el barátnődet a kisállat kereskedésbe! Az Emily divatbabádat öltöztesd fel a fekete fodros, térdig érő, csillámos ruhájába, majd készíts a narancssárga hajához illő frizurát, és keressétek fel a legközelebbi állatkereskedést vagy menhelyet, hogy a nap végén egy aranyos kiskutyával térhessetek vissza otthonotokba. Az Emily divatbaba kiegészítőkkel termék mérete kb. 30 cm. A játékot 3 éven aluliaknak nem ajánljuk.
Divat lány sminkes  8401 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Baba
Bezár

Defa Lucy sminkelhető babafej – 18 cm

4,060Ft
Fesd ki a babafejet, és készíts neki színes hajtincseket! A Defa Lucy sminkelhető babafej egy nagyobb méretű, hosszú tincsekkel készült babafej, amin a sminkelést, hajfestést tudod gyakorolni. A baba masnit hord a nyakában, a készletben különböző szemfestékeket, hajkefét, és arcfestékeket is találsz, amikkel egyedi arcot készíthetsz. A Defa Lucy sminkelhető babafej megtanít, hogyan kell szép sminkeket készíteni, és még a kézügyességet is fejleszti. A fej mérete: 18 cm.
Kevin fiú baba 8382 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Baba
Bezár

Defa Kevin játékbaba – 29 cm

4,060Ft
Öltöztesd be Kevint láthatósági ruhába, vagy focimezbe! A Defa Kevin játékbaba egy magas, sportos fiú baba, aki narancssárga tűzoltó ruhát hord. A ruha fényvisszaverő csíkokkal van felszerelve, a készlet egy focimezt, egy pár cipőt és egy focilabdát is tartalmaz, a ruhákat bármikor cserélheted Kevin figuráján. A baba karjai és lábai mozgathatók, a játékbaba együtt használható más Defa készletekkel is. A Defa Kevin játékbaba magassága: 29 cm.
Baba 1101O142 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Baba
Bezár

Játékbaba téli ruhában – 24 cm,

2,540Ft
Öltöztesd be télen a játékbabát, nehogy megfázzon! A Játékbaba téli ruhában egy kedves arcú, műanyagból készült baba, mozgatható karokkal és lábakkal. A baba ruháját tépőzárral tudod kinyitni, szőrmés kapucniját hátra tudod húzni. Nagy hidegben érdemes jól beöltöztetned, így elkerülheted a náthát! A Játékbaba téli ruhában mérete: 24 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!
Lucy baba (30 cm) 8090B gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Baba
Bezár

Lucy baba (30 cm)

1,220Ft
Szőke játékbaba, rövid, csíkos nyári ruhába öltöztetve! A Defa Lucy baba nyári ruhában egy alap játékbaba, amit bármilyen babás készlettel együtt tudsz használni. A baba könnyű ruhába van öltöztetve, hosszú haját ki tudod fésülni, vagy akár össze is tudod fogni. A Defa Lucy baba nyári ruhában kompatibilis már gyártóktól származó babaruhákkal, készletekkel is. Méret: 29 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!
Lucy Baba család  kismamával és kisbabával8088 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Baba
Bezár

Lucy Baba család kismamával és kisbabával

5,590Ft
Defa Baba család, kismama kivehető kisbabával, babakocsival apukával. A felnőtt babák mérete: 30 cm. A gyerek babák mérete: 10 cm. A babák végtagjai mozgathatóak, a felnőtt babák térde hajlítható. A babák öltöztethetőek, és fésülhetőek.
Hercegnő baba kislánnyal és pónival.8077 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Baba
Bezár

Hercegnő baba kislánnyal és pónival

3,560Ft
Fedezd fel a tündérvilágot Defa Lucy hercegnővel és pajtásaival! A Defa Lucy hercegnő baba kislánnyal és pónival készletben a 30 cm-es, gyönyörűen öltözött Defa Lucy hercegnő mellett egy kislányt és egy pónifigurát is találsz. A hercegnőt ékszerekkel, kiegészítőkkel tudod még elbűvölőbbé tenni, és a kis társasággal felfedezheted a hercegnő birodalmát, Tündérországot! A Defa Lucy hercegnő baba kislánnyal és pónival készlet együtt használható más Defa Lucy játékokkal is! Kislány mérete: 10 cm, póni mérete: 13 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd.
Sparkle girlz - Téltündér baba kiegészítőkkel
Bezár

Sparkle girlz – Téltündér baba kiegészítőkkel, 4 féle

4,500Ft

Vásárolj kényelmesen otthonodból,kedvező árakon,megbízható bolttól a www. Mesejátékwebáruház.hu – tól!

Óriási baba választék egy helyen!

Legjobb és legnépszerűbb baba játékok válogatva.

Éld át a baba játék élményét!

Sparkle girlz - Téltündér baba 30 cm
Bezár

Sparkle girlz – Téltündér baba 30 cm, 4 féle 2400

3,050Ft
Szerezd meg a nagyobb Sparkle Girlz téltündér babákat! A Sparkle Girlz téltündér baba elegánsan, csodálatosan van felöltöztetve, hűvös színű ruhája csillogóan ragyog. A téli tündér baba haját ki tudod fésülni, ruhája fényes, csillogó anyagból készült. A Sparkle Girlz téltündér baba 30 cm-es méretű, négy változatban is kapható. Válaszd ki a kedvenced, vagy szerezd meg mindet! A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!
Sparkle girlz - Téltündér baba 10 cm
Bezár

Sparkle girlz – Téltündér baba 10 cm, 4 féle

1,320Ft
Gyűjtsd össze az összes Sparkle Girlz téli fagyos tündért! A pici Sparkle Girlz téltündér baba gyönyörűen van felöltöztetve, hűvös színű ruhája csillogóan ragyog. A kis téli tündér baba haját ki tudod fésülni, ruhája fényes, csillogó anyagból készült. A Sparkle Girlz téltündér baba 10 cm-es méretű, négy változatban is kapható. Válaszd ki a kedvenced, vagy szerezd meg mindet! A játékfigurák külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd
Sparkle girlz - Hercegnő baba 30 cm
Bezár

Sparkle girlz – Hercegnő baba 30 cm, 4 féle

3,050Ft
Gyűjtsd össze az összes Sparkle Girlz hercegnőt! A pici Sparkle Girlz hercegnő baba gyönyörűen van felöltöztetve, csillogóan ragyog. A kis hercegnő baba haját ki tudod fésülni, ruhája fényes, csillogó anyagból készült. A Sparkle Girlz hercegnő baba 10 cm-es méretű, négy változatban is kapható. Válaszd ki a kedvenced, vagy szerezd meg mindet! A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd !
Sparkle girlz - Sellő baba 30 cm
Bezár

Sparkle girlz – Sellő baba 30 cm, 4 féle

3,050Ft
Szerezd meg a nagyobb Sparkle Girlz sellő babákat! A Sparkle Girlz sellő baba elegánsan, csodálatosan van felöltöztetve, csillogóan ragyog. A hableány baba haját ki tudod fésülni, ruhája fényes, csillogó anyagból készült. A Sparkle Girlz sellő baba 30 cm-es méretű, négy változatban is kapható. Válaszd ki a kedvenced, vagy szerezd meg mindet! A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!
Sparkle girlz - Sellő baba 10 cm
Bezár

Sparkle girlz – Sellő baba 10 cm, 4 féle

1,220Ft
Gyűjtsd össze az összes Sparkle Girlz sellő hercegnőt! A pici Sparkle Girlz sellő baba gyönyörűen van felöltöztetve, csillogóan ragyog. A hableány baba haját ki tudod fésülni, ruhája fényes, csillogó anyagból készült. A Sparkle Girlz sellő baba 10 cm-es méretű, négy változatban is kapható. Válaszd ki a kedvenced, vagy szerezd meg mindet! A játékfok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!
Sparkle girlz - Fésűlhető babafej
Bezár

Sparkle girlz – Fésűlhető babafej, színváltoztató

5,590Ft
Fésüld meg, sminkeld ki a Sparkle Girlz baba arcát! A Sparkle Girlz fésülhető babafej egy nagyobb méretű babafej, amin a frizurák készítését, és a sminkelést tudod gyakorolni. A babafejet különböző sminkekkel és csillámmal tudod dekorálni, a haját pedig akár melírozhatod, színes tincsekkel díszítheted. A Sparkle Girlz fésülhető babafej készlet fésűt, kiegészítőket is tartalmaz. Méret: 24 cm.
Sparkle girlz - Rózsaszín kabrió30cm baba 24583 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Baba
Bezár

Sparkle girlz – Rózsaszín kabrió30cm baba

8,130Ft
Száguldozz a rózsaszín, kétszemélyes bogárhátú járgánnyal! A Sparkle Girlz kabrió autó babával egy nagyobb méretű kétüléses kisautó, aminek a fényszórói szempillákkal vannak díszítve. Az autó biztonsági övekkel is fel van szerelve, a vezetőülésen egy Sparkle Girlz babát találsz, aki vezetheti az autót. A készlet együtt használható más Sparkle Girlz babákkal is. Autó méretei: 30 x 18 x 12 cm.
Sparkle girlz - Pillangó tündér baba 30cm 24011 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Baba
Bezár

Sparkle girlz – Pillangó tündér baba 30cm

4,060Ft
Repülj együtt a Sparkle Girzl pillangó hölgyekkel és segíts nekik a munkájukban! Szerencsére nem csak a sok feladat vár rátok, hanem rengeteg szórakozás is, ilyen a Pillangó Királynő tiszteletére megrendezett koronázási bál is. Kapjátok hát elő a legszebb ruhátokat, készítsetek egymásnak gyönyörű frizurákat, végül tegyétek fel a báli maszkot is, és irány a bál! A csomag nem csak a babát, hanem kiegészítőket is tartalmaz (pillangós maszk, karékszer, varázspálca). A Sparkle Girlz pillangó baba mérete: 30 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!
Sparkle girlz - Pillangó tündér baba 30 cm
Bezár

Sparkle girlz – Pillangó tündér baba 30 cm, 4 fél

3,050Ft
Játssz a nagy, csillogó szárnyú pillangókkal! A Sparkle Girlz pillangó baba egy nagyobb méretű játékbaba, mozgatható lábakkal és karokkal. A pillangó hercegnő gyönyörű csillogó ruhába van öltöztetve, szerezd meg mindet, és játszd el velük az általad kitalált történeteket! A Sparkle Girlz pillangó baba mérete: 30 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!
Sparkle girlz - Hercegnő baba 10 cm
Bezár

Sparkle girlz – Hercegnő baba 10 cm, 4 féle

1,520Ft
Játszd el a miniatűr hercegnők kalandjait! A Sparkle Girlz hercegnő egy ragyogó, kisebb méretű játékbaba, gyönyörű hercegnőnek öltöztetve. A baba ruhája csillog, a haját ki tudod fésülni, el tudod vele játszani, milyen egy igazi hercegnő mindennapja! A Sparkle Girlz hercegnő mérete: 10 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!
30cm-es hercegnő baba kiegészítőkkel 8063 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Baba
Bezár

30cm-es hercegnő baba kiegészítőkkel 8063

2,540Ft
A baba különböző, gyönyörű ruhákban, eltérő hajszínekkel és elegáns frizurákkal kapható. A klasszikus barbie méretű (30 cm-es) baba végtagjai mozgathatóak, lába térdnél is hajlítható. Fésülhető és öltöztethető. Kiegészítők a csomagolásban: táska, cipő, hajkefe.
30cm-es baba hengerben
Bezár

30cm-es baba hengerben,nyári ruhás 6015

2,540Ft
A fésülhető és öltöztethető baba különböző divatos ruhákban, táskával, menő melírozott hajszínekkel és frizurákkal kapható. A klasszikus barbie méretű (30 cm-es) baba végtagjai mozgathatóak, lába térdénél is hajlítható.
Emily divatbaba kiegészítőkkel
Bezár

Emily divatbaba kiegészítőkkel, 30 cm 620103831

2,740Ft
Öltöztesd fel babádat a hideg téli napnak megfelelően! Az Emily divatbabád fehér szőrös sapkája, a halvány rózsaszín kabátkája és a cikk-cakk mintás lila nadrágja tökéletes választás a hűvös időben! Húzd hát fel rá gönceit, fésüld ki barna gubancos haját, és a kistáskát kézbe véve már mehettek is teázni. Az Emily divatbaba kiegészítőkkel termék mérete kb. 30 cm. A játékot 3 éven aluliaknak nem ajánljuk.
Emily divatbaba kiegészítőkkel
Bezár

Emily divatbaba kiegészítőkkel, 30 cm 620103829

3,560Ft
Töltsd meg gardróbodat elegánsabbnál elegánsabb ruhakölteményekkel! Az Emily divatbaba legújabb világos rózsaszín fodros ruhája, illetve a kék alapú virágmintás ruhája tökéletes választás a hétköznapi, de kifinomult viseletnek. Egészítsd ki rózsaszín kistáskával és ezüst nyaklánccal az öltözékedet, és már mehetsz is a hercegeddel közös randevúdra. Az Emily divatbaba kiegészítőkkel termék mérete kb. 30 cm. A játékot 3 éven aluliaknak nem ajánljuk.
Emily divatbaba kiegészítőkkel
Bezár

Emily divatbaba kiegészítőkkel, 30 cm 620103828

3,050Ft
Készítsd el saját öltözékedet! Az Emily divatbaba kiegészítőivel könnyedén megalkothatod pompás ruhakölteményedet! Használd hát a próbababát, hogy az alakodnak megfelelő vonal mentén varrhasd végig az anyagot. A kész barack színű pulcsit, és a sötétbarna bársony hosszú szoknyát próbáld fel, majd fogd kezedbe kistáskádat, és mutasd meg legújabb termékedet barátnőidnek! Az Emily divatbaba kiegészítőkkel termék mérete kb. 30 cm. A játékot 3 éven aluliaknak nem ajánljuk.
Emily divatbaba kiegészítőkkel
Bezár

Emily divatbaba kiegészítőkkel, 30 cm 620103827

3,050Ft
Készülj fel a díjátadó gálára! Az Emily divatbaba kiegészítőivel gond nélkül fel tudod öltöztetni babádat az Oscar-díj ünnepélyes estéjére. Készítsd hát el szőke frizuráját, add rá a vad, de mégis elegáns szőrös ruhát, és már vonulhattok is babáddal a vörös szőnyegen! Ha pedig rajongótok egy csokor virággal kedveskedne, fogadjátok el kedves mosolygás közepette. Az Emily divatbaba kiegészítőkkel termék mérete kb. 30 cm. A játékot 3 éven aluliaknak nem ajánljuk.
Emily divatbaba kiegészítőkkel
Bezár

Emily divatbaba kiegészítőkkel, 30 cm 620103826

3,050Ft
Készülj fel a kifinomult teapartira! Az Emily divatbaba kiegészítőivel végre könnyedén fel tudsz készülni a váratlan meghívásokra. Öltöztesd hát fel babádat a halvány rózsaszín fodros ruhájába, készíts barna hajához illő pompás frizurát, és fogjátok kezeitek közé a legyezőt és a meghívót, hogy a forró nyári nap hőségét elegánsan vészeljétek át! Az Emily divatbaba kiegészítőkkel termék mérete kb. 30 cm. A játékot 3 éven aluliaknak nem ajánljuk.
Emily divatbaba kiegészítőkkel
Bezár

Emily divatbaba kiegészítőkkel, 30 cm 620103823

2,540Ft
Mutasd meg a járókelőknek, hogy télen is lehet hordani mini ruhát! Az Emily divatbaba fehér szőrös ruhájával, fehér szőrös sapkájával egy igazán vagány téli öltözet tulajdonosa lehetsz! Fésüld ki a baba szőke haját, öltöztesd fel, majd végső simításkként csatold be a derekát karcsúsító övet, és már mehettek is a vásárló negyedbe! Az Emily divatbaba kiegészítőkkel termék mérete kb. 30 cm. A játékot 3 éven aluliaknak nem ajánljuk.
Emily divatbaba kiegészítőkkel
Bezár

Emily divatbaba kiegészítőkkel, 30 cm 620103822

3,050Ft
Legyél a hétköznapok balerinája! Az Emily divatbaba kiegészítőinek köszönhetően vége az unalmas hétköznapoknak, hisz már az utcán is hordhatod kedvenc tütü ruhádat! Húzd hát fel barátnődre a rózsaszín tüll szoknyát, a fekete fehér csíkos pólót, és a fekete harisnyát, hogy trendin vághass neki az iskolába vivő útnak! Az Emily divatbaba kiegészítőkkel termék mérete kb. 30 cm. A játékot 3 éven aluliaknak nem ajánljuk.
Emily divatbaba kiegészítőkkel
Bezár

Emily divatbaba kiegészítőkkel, 30 cm 620103821

2,540Ft
Készülj az esti bulira, és öltöztesd fel babádat az alkalomnak megfelelően! Az Emily divatbaba szőke haját fésüld ki, majd válaszd ki kedvenc fekete kalapját, add rá a vagány mini ruhát, és húzd fel apró lábfejére az ezüstösen csillogó magassarkút! Ha készen álltok mindezzel, hívjatok taxit, és irány a party! Az Emily divatbaba kiegészítőkkel termék mérete kb. 30 cm. A játékot 3 éven aluliaknak nem ajánljuk.
28 cm baba motorral 620103806 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Baba
Bezár

Játékbaba robogóval – 28 cm,

3,560Ft
Száguldj el a divatbemutatóra kétkerekű kismotoron! A Játékbaba robogóval egy műanyagból készült divatbaba, mozgatható végtagokkal. A babát fel tudod ültetni a robogójára, add a fejére a sisakot, és már indulhat is a száguldás! A motort le tudod támasztani, a játék együtt használható más babákkal, divatos játékokkal is. A Játékbaba robogóval baba mérete: 28 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!
Hercegnő baba 3 féle 8402 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Baba
Bezár

Hercegnő baba 3 féle

4,570Ft
Csodálatos, csillogó ruhába öltöztetett Lucy baba! A Defa Lucy hercegnő baba egy elegáns, műanyagból készült játékbaba hosszú hajjal, mozgatható karokkal és lábakkal. A babát elkísérheted bármilyen eseményre, a játékbaba együtt használható más Defa Lucy ruhákkal, babákkal és készletekkel is. A Defa Lucy hercegnő baba mérete: 29 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!
Divat lány baba 8400 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Baba
Bezár

Defa Lucy divat baba – 29 cm

2,540Ft
Kövesd a legutolsó divatot Lucy babával és barátnőivel! A Defa Lucy divat baba egy divatos, szép ruhába öltöztetett játékbaba, akivel megismerheted a legújabb stílusirányzatokat. A baba karjai és lábai mozgathatók, a játékbabát együtt tudod használni más Defa Lucy játékkészletekkel is. A Defa Lucy divat baba mérete: 29 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!
Lucy baba farmon 8399 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Baba
Bezár

Lucy baba farmon

4,570Ft
Ültesd fel Lucy baba kislányát a pónilóra! A Lucy baba farm készlet 2 babával készletben a felnőtt Lucy babát és kislányát találod, lenge tavaszi ruhában. A kislányt fel tudod ültetni a ló hátára, a babák karjai és lábai mozgathatók, a készlet együtt használható más Defa Lucy játékokkal is. Lucy baba mérete: 29 cm, a kislány baba mérete: 10 cm.
Álarcos baba 8396 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Baba
Bezár

Defa Lucy álarcos baba – 29 cm,

3,560Ft
Kísérd el a halloween-i bulira Lucy babát! A Defa Lucy álarcos baba egy jelmezbe öltöztetett játékbaba, mozgatható karokkal és lábakkal. A baba hosszú haját ki tudod fésülni, a készlet különlegessége, hogy Lucy arcára különböző álarcokat tudsz tenni, halloween témában. A Defa Lucy álarcos baba mérete: 29 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!
Sellő baba
Bezár

Squishy sellő baba – 10 cm

1,020Ft
Nyomkodd és szorongasd a hajlékony sellő babát! A Squishy sellő baba egy nagy szemekkel készült vicces sellő baba, aki rendkívül flexibilis anyagból készült. A sellőt ki tudod nyújtani, összenyomhatod, húzhatod, dobálhatod, mindig vissza fog térni eredeti alakjába. Válaszd a szőke, rózsaszín vagy kék hajú játékbabát, aki mindig mosolyt fog csalni az arcodra! A Squishy sellő baba mérete: 10 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!
Mini baba 1007O073 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Baba
Bezár

átékbaba sportos ruhában – 23 cm

2,030Ft
Játssz a csillogó szemű pici játékbabával! A Játékbaba sportos ruhában egy műanyagból készült vidám, mosolygós baba, mozgatható karokkal és lábakkal. A baba vagány sportos ruhába van öltöztetve, ami hátul tépőzáras, ezért könnyen le tudod róla venni. A babát együtt tudod használni babaápoló készletekkel is. A Játékbaba sportos ruhában mérete: 23 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!
Sellő 1110O809 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Baba
Bezár

Világító sellő baba – 30 cm

2,030Ft
Játszd el a kedvenc habelányos meséidet a sellő játékbabával! A Világító sellő baba karjai mozgathatók, a virág formájú fésűvel pedig ki tudod egyenesíteni tincseit! A sellő baba ficánkol, és világítani is tud! A Világító sellő baba kék, világoskék és rózsaszín változatban kapható. A játék 3 db LR44 gombelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza. Méret: 30 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd.