Mind a(z) 14 találat megjelenítése

Kategóriák
Lábtart. kosaras pink iker bkocsi63
Bezár

Lábtart. kosaras pink iker bkocsi63,5x39x75cm

16,260Ft Bruttó 27%
Egyszerre két játékbabát is magaddal vihetsz a fémvázas iker babakocsiban! A két egymás mögött elhelyezkedő ülésben kedvenc játékbabáid kényelmesen tudnak utazni, útközben akár kommunikálniis tudnak egymással. A babakocsi tolókarjának magassága állítható, az árnyékolót hátra tudod hajtani, a lábtartó felemelhető a nagyobb biztonság érdekében. Mindkét babát biztonsági övvel tudod rögzíteni a babakocsiba, a Lábtartós és kosaras iker babakocsi - rózsaszín alján egy hatalmas kosarat találsz, amibe szinte mindent be tudsz tenni, ami a babaápoláshoz szükséges. Méretek: 64 x 39 x 75 cm.
Baby Born babakocsi 1423521 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Baba
Bezár

Baby Born babakocsi

5,080Ft Bruttó 27%
Erős fémvázas babakocsi, amivel a játékbabával sétálhatsz! A Baby Born sport babakocsi egy világoskék és rózsaszín esernyő babakocsi, amit könnyen magaddal tudsz vinni. A kocsiba biztonsági övvel tudod rögzíteni a babát, ha nincs szükség épp a babakocsira, csak csukd össze, így kézben is el tudod vinni bárhova. A Baby Born sport babakocsi 43 cm-es játékbabához használható. Összecsukott méretek: 11 x 10 x 68 cm.
Zárt babakocsi pink40x31
Bezár

Zárt babakocsi pink40x31,5×55,5 cm 9325D

9,140Ft Bruttó 27%
Mózeskosaras négykerekű babakocsi, erős fémvázzal! A rózsaszín babakocsiba bármelyik játékbabádat be tudod fektetni, és elviheted sétálni! A babakocsi masszív fémvázzal készült, a mózeskosár lehajtható árnyékolóval és lábzsákkal is fel van szerelve, ami az időjárástól védi meg a picit. A babakocsi összecsukható, a babakocsi négy kerékkel készült, még a göröngyösebb utakon is biztonságosan át lehet vele haladni! A babakocsi méretei: 40 x 32 x 56 cm.
3kerekű babakocsi rózsasz méhecske73x39x75 cm9354 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Baba
Bezár

Háromkerekű sport babakocsi – rózsaszín

12,190Ft Bruttó 27%
Tologasd a játékbabát egy menő sportos babakocsiban! A rózsaszín Háromkerekű sport babakocsi egy modern megjelenésű, erős fémvázzal készült kocsi, amiben kedvenc játékbabádat fuvarozhatod. A babakocsi kormánya szivacsos borítással készült, a napellenző leszedhető, a kocsi huzata mosható. A babát biztonsági övekkel tudod a babakocsiba rögzíteni, az alsó tárolóban a játékbabához szükséges kellékek is kényelmesen elférnek. A rózsaszín Háromkerekű sport babakocsi akár 42 cm-es játékbabával is együtt használható. Méretek: 73 x 40 x 75 cm.
Baby Born Babakocsi rendszer 6in1 1423578 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Baba
Bezár

Baby Born többfunkciós babakocsi

30,480Ft Bruttó 27%
Tologasd a játékbabát a több módon is összerakható babakocsiban! A Baby Born többfunkciós babakocsi egy különleges játék, ami mindig kényelmessé teszi a játékbabád mindennapjait. A babakocsi fekvő, és ülő helyzetbe is állítható, ülő változatban akár szembe is lehetsz a babáddal, vagy akár háttal is ülhet, így látni fogja, merre mentek. Az árnyékolót fel tudod hajtani, de ha előre húzod, akkor az esőtől is megvédi a Baby Born babát. A babakocsi kosara kivehető, és etetőszékként, autósülésként is használhatod, vagy az állványra téve etetőszékként, hintaszékként is funkcionál. A babakocsi rengeteg vidám pillanatot fog szerezni a gyereknek, és együtt használható bármelyik Baby Born babával! A Baby Born többfunkciós babakocsi csomagolási méretei: 40 x 15 x 64 cm.
Baby Born közepes babakocsi 1423577 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Baba
Bezár

Baby Born közepes babakocsi

20,320Ft Bruttó 27%
Mozdulj ki a négy fal közül, és vidd sétára babádat a Baby Born közepes babakocsiban tologatva! Nem is utazhatna kényelmesebben, de ha a babád helyett inkább kis kedvencedet vinnéd, ő is biztosan élvezné a kényelmes mózeskosarat! Készítsd hát össze a túrához szükséges ruhákat, ételeket és italokat, pakold a kocsi aljához rögzített csomagtérbe, és már mehettek is a szabadba! A Baby Born közepes babakocsi magassága: 60-78 cm, a termék csomagolásának méretei: 55 x 36 x 20 cm. A játékot 3 éven aluliaknak nem ajánljuk.
Baldachinos babaágy 47
Bezár

Baldachinos babaágy 47,5×39,5×74 cm

7,110Ft Bruttó 27%
Fektesd a játékbabád egy kényelmes, ringató babaágyba! A rózsaszín babaágy fémvázas, erős és masszív fekhely kedvenc játékbabáid számára! A baba nyugalmát az elhúzható baldachinnal tudod biztosítani, az ágyban a babát be tudod takarni, és az igazak álmát alhatja! A rózsaszín Baldachinos babaágy összerakott méretei: 48 x 40 x 74 cm.
Mély táskás babakocsi pink71x42
Bezár

Mély táskás babakocsi pink71x42,5×69 cm

20,320Ft Bruttó 27%
Kosaras mély babakocsi, sötét rózsaszín Könnyen kezelhető, szépen kivitelezett babakocsi Termékjellemzők: extra könnyű kivitelezés fektető és ültető pozícióban is használható napfénytető tárolóháló kivehető textil hordozó lapra hajtható könnyen tisztítható huzat kistáska Kormánymagasság 57 és 73 cm között állítható. Bölcső hossza 59 cm, szélessége 22 cm. A babakocsi teljes hossza 71 cm. Kerekeknél mért szélesség 44 cm. Kerekek átmérője 18 cm.
Lábtart. kosaras pink cs.babakocsi 49x38x64cm9352 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Baba
Bezár

Lábtart. kosaras pink cs.babakocsi 49x38x64cm

12,190Ft Bruttó 27%
A legkényelmesebb luxus babakocsi, amit játékbabádnak elképzelhetsz! A babakocsi tolókarja állítható magasságú, a babakocsi első kerekei elfordulnak, hogy könnyebben kanyarodhass vele. A Lábtartós és kosaras babakocsi - rózsaszín ülésébe egy biztonsági övvel tudod rögzíteni a játékbabát, a babakocsi hátulján lévő nagy kosárba cumit, kiegészítőt, tartalék pelenkát is be tudsz tenni. Méretek: 49 x 38 x 64 cm.
Fedeles
Bezár

Fedeles,kosaras babakocsi 47,5x25x55 cm

4,570Ft Bruttó 27%
Vidd el sétálni kedvenc játékbabád, a babakocsiban kényelmesen fogja magát érezni! A kosaras és árnyékolós babakocsi - rózsaszín mintás, nagyon praktikus babahordozó, erős fémvázzal rendelkezik. A babakocsi ülésébe biztonsági övvel tudod rögzíteni a babát, az árnyékoló megvédi a nap káros sugaraitól. A babakocsi hátulján egy nagyobb, mély kosarat találhatsz, amiben a legfontosabb kellékeket tudod tárolni. Babakocsi méretei: 48 x 25 x 55 cm.
Sport babakocsi 41
Bezár

Fémvázas sport babakocsi

3,050Ft Bruttó 27%
Összecsukható babakocsi fém vázzal, játékbabád számára! A babakocsiba be tudod ültetni kedvenc játékbabádat és elviheted sétálni. A babát a babakocsi ülésébe biztonsági övvel tudod rögzíteni, a fémvázas sport babakocsi néhány egyszerű mozdulattal könnyen összecsukható. Kinyitott méretek: 42 x 28 x 55 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!
Babakocsi 45×38×54 620400358 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Baba
Bezár

Babakocsi mózeskosárral és mély táskával – kicsi

16,260Ft Bruttó 27%
Sétálj a parkban szüleiddel, és vidd magaddal kedvenc babádat ezzel a szuper babakocsival! Pakold be a kocsi alatt található rakodótérbe a babád összes olyan holmiját, amire menet közben szüksége lehet! Ha pedig betérnétek egy üzletbe, vedd ki a babád a mózeskosárként is funkcionáló matraccal a babakocsiból, és már mehettek is minden fennakadás nélkül! A kocsi nem csak 35 cm-es játék baba szállítására alkalmas, de kisállatokéra is! A babakocsi méretei: 45 x 38 x 54 cm. A játékot 3 éves kortól ajánljuk.
Babakocsi 57×42×73 620400357 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Baba
Bezár

Babakocsi mózeskosárral – nagy

20,320Ft Bruttó 27%
Vidd sétára kedvenc játék babádat ebben a többfunkciós babakocsiban! Pakold be a kocsiba a babád váltóruháit, cumiját és egyéb kiegészítőit, hogy kéznél legyen minden, amire csak szükséged lehet egy kellemes séta alatt! Ha pedig menet közben betérnél egy üzletbe, kösd ki a babakocsit, és vedd ki a babád a babahordozóként is funkcionáló matraccal! A kocsi nem csak 45 cm-es játék baba szállítására alkalmas, de kisállatokéra is! A babakocsi méretei: 57 x 42 x 73 cm.
Baba bölcső 53x32x59 cm 620600288 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Baba
Bezár

Baba bölcső – fehér-rózsaszín, 59 x 32 x 53 cm

9,140Ft Bruttó 27%
Ringasd el a játékbabát a kényelmes bölcsőben! A fehér-rózsaszín Baba bölcső egy műanyagból készült, könnyel összeszerelhető bölcső, amiben a játékbabát pillanatok alatt el tudod altatni. A szundikáló babát ringathatod, az altatásban segít a fejrész fölé szerelt kiságyforgó, ami nyugtatóan hat a picire. A bölcső egy párnával é takaróval is fel van szerelve, a játék akár 46 cm-es babával is együtt használható. A készlet babát nem tartalmaz. A fehér-rózsaszín Baba bölcső összerakott méretei: 59 x 32 x 53 cm.