Mind a(z) 4 találat megjelenítése

Kategóriák
M&D
Bezár

M&D, FA Építőjátékok, ÉPÍTŐKOCKA 100 DB

7,490Ft
Ez az örök kedvenc, kiváló minőségű fából készült 100 darab építőelemet tartalmazó készlet, négy színben, 9 különböző formát tartalmaz. A kis építők nagy örömüket fogják lelni az elemek egymásra helyezésében, építkezésben, és eközben észrevétlenül is javul ügyességük, finom motoros készségük, szín- és formafelismerő képességük, és alap matematikai ismereteik. Méretei: 34,5 x 22 x 9 cm. Súlya: 1,9kg. 3-6 éves korosztály számára. Fedezd fel a játék felhasználásának számtalan módját: 1. Segíts gyermekednek színek szerint csoportosítani az építőelemeket, majd kérd meg, hogy ha beazonosította a színét, akkor hangosan mondja is ki. 2. Fejleszd gyermeked számolási készségét azzal, hogy a színek szerint csoportosított építőelemeket hangosan együtt számoljátok meg. Majd csoportosítsátok formák szerint és ismét számoljátok meg az építőelemeket. 3. Kérd meg gyermekedet, hogy kizárólag egy szín használatával készítsen egy építményt. Ha elkészült, akkor nehezítsd a játékot azzal, hogy megkéred, építse meg ugyanazt az építményt, de úgy, hogy egymással érintkező elemek nem lehetnek azonos színűek. 4. Helyezz gyermeked elé 4 darab elemet, majd kérd meg, hogy írja le őket. Ezután kérd meg, hogy csukja be a szemét. Vegyél el egy elemet és kérd meg gyermekedet, hogy nyissa ki a szemét és nevezze meg a hiányzó elemet. Fokozhatod a játék nehézségét azzal, hogy az első lépésben több elemet helyezel elé, majd kettő vagy több elemet távolítasz el. 5. Kérd meg gyermekeidet, hogy építsék meg a legmagasabb tornyot, amit csak tudnak. Ehhez oszd két egyenlő részre az elemeket. A gyermekek egymással is versenyezhetnek. Az nyer, aki a legmagasabb, legszélesebb, leghosszabb vagy legkülönlegesebb alakzatot építi meg. 6. Építs gyermekeddel egy tornyot a lehető legtöbb építőelem felhasználásával, majd kérd meg, hogy meséljen egy történetet róla. (ha például az építmény úgy néz ki, mint egy ház, akkor meséljen arról, hogy ki lakik benne. Ha inkább egy útra, vagy hídra hasonlít, akkor arról meséljen, hogy merre vezet, ki jár rajta. Ha inkább egy falhoz hasonlít, akkor arról meséljen, hogy kik élnek az egyik és a másik oldalán)
45 db-os építőkocka O18x18 cm HJD93711A-45/S gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Fa játék játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

45 db-os építőkocka 18×18 cm

5,995Ft
Építs várakat színes fa építőkockákból! Az Építőkocka formaválogató hengerben 45 darabos készlet változatos színű és méretű építőkockát rejt magában, amikből épületeket, járgányokat tudsz összeállítani. A játék különlegessége, hogy a tároló vödör tetején formaválogató rostát találsz, így az elpakolás is fejleszti a kézügyességedet! Az Építőkocka formaválogató hengerben 45 darabos készlet csomagolási méretei: 18 x 18 cm.
M&D
Bezár

M&D, FA Építőjátékok, KASTÉLY

13,560Ft
A lovagiasság eszményét rendkívül könnyű lesz ezzel a középkori témájú építőkocka készlettel ápolni. A fiatal lovag egy hatalmas, vagy két kisebb várat építhet a kockákból, vagy akár egy hosszú védelmi falat húzhat fel tetszése szerint. Ezzel a 28 darabos készlettel a szerepjáték minden formáját el lehet majd játszani.
30 db-os építőkocka O18x15 cm HJD93712A-30/S gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Fa játék játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

30 db-os építőkocka O18x15 cm HJD93712A-30/S

3,560Ft
Alkoss csodás építményeket színes fa építőkockákkal! Az Építőkocka formaválogató hengerben 30 darabos készlet piros, sárga, zöld és kék színű építőelemeket tartalmaz, amikből épületeket, járgányokat tudsz összeállítani. A játék különlegessége, hogy a tároló vödör tetején formaválogató rostát találsz, így az elpakolás is fejleszti a kézügyességedet! Az Építőkocka formaválogató hengerben 30 darabos készlet csomagolási méretei: 15 x 18 cm.