Mind a(z) 17 találat megjelenítése

Kategóriák
Bezár

Terepjáró 119 darabos fém építőjáték

2,995Ft
Állíts össze egy menő dzsipet a Terepjáró 119 darabos fém Építőjátékokkal! A Terepjáró 119 darabos fém Építőjátékok dobozában rengeteg fém építőelemet, kerekeket, műanyag kiegészítőket, csavarokat, anyákat és szerszámokat találsz amikkel össze tudod rakni a terepjárót. Miközben rakod össze a járgányt, szépen fejlődik a kézügyességed, ahogy a szerelő képességed is! A Terepjáró 119 darabos fém Építőjátékok csomag egy összeszerelési útmutatót is magában foglal. Csomagolás méretei: 23 x 4 x 18 cm.
Bezár

Lánctalpas markoló 193 darabos fém építőjáték

3,490Ft
Rakd össze a legmenőbb markológépet a Lánctalpas markoló 193 darabos fém Építőjátékokkal! A Lánctalpas markoló 193 darabos fém Építőjátékok sok lyukacsos, rozsdamentes fémdarabot, csavart, anyát, műanyag kiegészítőt és szerszámot tartalmaz amikből össze tudod állítani a markológépet. Ha kész az alap, szereld fel rá a markoló kanalat és a fülkét, végül pedig fűzd fel a lánctalpakat a kerekekre. A Lánctalpas markoló 193 darabos fém Építőjátékok fejleszti a kézügyességet és a szerelési készséget is. Csomagolás méretei: 29 x 4 x 25 cm.
Bezár

Buldózer 179 darabos fém építőjáték

2,030Ft
Rakd össze a legvagányabb munkagépet a Buldózer 179 darabos fém Építőjátékokkal! A Buldózer 179 darabos fém Építőjátékok sok lyukacsos, rozsdamentes fémdarabot, csavart, anyát, műanyag kiegészítőt és szerszámot tartalmaz amikből össze tudod állítani a buldózert. Ha kész az alap, szereld fel rá az exkavátort és a fülkét, végül pedig fűzd fel a lánctalpakat a kerekekre. A Buldózer 193 darabos fém Építőjátékok fejleszti a kézügyességet és a szerelési készséget is. Csomagolás méretei: 29 x 4 x 25 cm.
Bezár

Terepjáró autó 146 darabos fém építőjáték

2,340Ft
Szereld össze a terepjárót a Terepjáró autó 146 darabos fém Építőjátékokból! A Terepjáró autó 146 darabos fém Építőjátékok készlet mindent tartalmaz, amik egy menő járgány összeállításához szükségesek: Fém építőelemeket, műanyag kiegészítőket, csavarokat, anyákat és a szükséges szerszámokat is. Miközben az autót szereled össze, fejlődik a kézügyességed és a szerelési tudásod is, de a Terepjáró autó 146 darabos fém Építőjátékok készlettel nem csak terepjárót, bármilyen autót össze tudsz állítani. Csomagolás méretei: 29 x 4 x 25 cm.
Bezár

Repülőgép 108 darabos fém építőjáték

1,520Ft
Egy vagány propelleres repülőt tudsz összerakni a Repülőgép 108 darabos fém Építőjátékokkal! Ha kinyitod a dobozt, sok fém heveder, csavar, anya és egyéb kiegészítők fognak eléd kerülni, amikből össze tudod rakni a propelleres repülőgépet. A Repülőgép 108 darabos fém Építőjátékok készlet tartalmazza a szükséges csavarhúzót és villáskulcsot is, amikkel meg tudod tanulni a szerelés alapjait és fejlődik a kézügyességed is. A Repülőgép 108 darabos fém Építőjátékok egy összeszerelési útmutatót is tartalmaz, de nem kell feltétlenül a repülőt összeraknod, bármit megcsinálhatsz, amit a fantáziád kíván. Csomagolás méretei: 22 x 3 x 16 cm.
Bezár

Teherautó 112 darabos fém építőjáték

1,420Ft
Szerelj össze egy vagány teherautót fém alkatrészekből! A Teherautó 112 darabos fém Építőjátékok csomagolásában találsz sok fém építőelemet, csavarokat, anyákat, valamint egy villáskulcsot és egy csavarhúzót is, amikkel össze tudod rakni a szállító járművet. Miközben játszol a Teherautó 112 darabos fém Építőjátékok készlettel, fejlődni fog a kézügyességed és az összeszerelő tudásod is, el tudod sajátítani a barkácsolás alapjait. Csomagolás méretei: 22 x 2 x 16 cm.
Bezár

Tank 198 darabos fém építőjáték

2,240Ft
Készíts egy harckocsit, csavarhúzóval és villáskulccsal! A Tank 198 darabos fém Építőjátékok műanyag és fém alkatrészeket, tengelyeket, rengeteg csavart és anyát tartalmaz, amikből kétféle harckocsit is össze tudsz szerelni. Szereld fel a harckocsira az antennát, az ágyúcsövet és a lánctalpakat is, miközben rakod össze a tankot, fejlődik a kézügyességed és a szerelési érzéked is! A Tank 198 darabos fém Építőjátékok készlet csomagolási méretei: 27 x 4 x 24 cm.
Bezár

Terepjáró 195 darabos fém építőjáték

2,030Ft
Szereld össze álmaid terepjáróját csavarhúzóval, villáskulccsal! A Terepjáró 195 darabos fém Építőjátékok kis barkácsmestereknek készült, a fém és műanyag alaktrészekből egy dzsipet lehet összerakni, nagy kerekekkel. A terepjárót több módon is össze lehet állítani, csak egy villáskulcsra és egy csavarhúzóra lesz szükséged! A Terepjáró 195 darabos fém Építőjátékok fejleszti a szerelési és műszaki érzéket, a kézügyesség is javul tőle! Csomagolás méretei: 27 x 4 x 24 cm.
Bezár

Targonca 127 darabos fém építőjáték

1,730Ft
Szerelj össze egy villás targoncát szerszámokkal! A Targonca 127 darabos fém Építőjátékok egy vagány, emelhető villás targonca alkatrészeit tartalmazza, nagy kerekekkel. A fém és műanyag elemeket csavarhúzóval és villáskulccsal tudod egymáshoz rögzíteni, a csavarozást, a barkácsolás alapjait el tudod sajátítani a készlettel, és még a kézügyességed is fejlődik közben! A Targonca 127 darabos fém Építőjátékok csomagolási méretei: 27 x 4 x 24 cm.
Bezár

Tank 193 darabos fém építőjáték

2,540Ft
Szerelj össze egy duplacsövű, lánctalpas tankot! A Tank 193 darabos fém Építőjátékok fémből és műanyagból készült alkatrészeket, tengelyeket, rengeteg csavart és anyát tartalmaz, amikből egy légvédelmi, radarral felszerelt harckocsit tudsz összeszerelni. Erősítsd fel a harckocsira az antennákat, az ágyútornyot és a lánctalpakat is, miközben rakod össze a tankot, fejlődik a kézügyességed és a szerelési érzéked is! A Tank 193 darabos fém Építőjátékok készlet csomagolási méretei: 34 x 5 x 24 cm.
Bezár

Autóverseny 236 darabos fém építőjáték

3,050Ft
Szerelj össze több versenyautót fém építőelemekből! A Autóverseny 236 darabos fém Építőjátékok fém és műanyag alkatrészeket, csavarokat és anyákat is tartalmaz, amikből vagány járgányokat tudsz összeszerelni. A játék nem csak a kézügyességet fejleszti, de elkalauzolja a gyereket a szerelés világába is. Az elkészült autókkal akár még versenyt is lehet rendezni! A Autóverseny 236 darabos fém Építőjátékok csomagolási méretei: 35 x 5 x 24 cm.
Bezár

Tank 175 darabos fém építőjáték

2,340Ft
Szerelj össze egy lánctalpas harckocsit fém elemekből! A Tank 175 darabos fém Építőjátékok műanyag és fém alkatrészeket, tengelyeket, rengeteg csavart és anyát tartalmaz, amikből kétféle harckocsit is össze tudsz szerelni. Szereld fel a harckocsira az antennát, az ágyúcsövet és a lánctalpakat is, miközben rakod össze a tankot, fejlődik a kézügyességed és a szerelési érzéked is! A Tank 175 darabos fém Építőjátékok készlet csomagolási méretei: 27 x 4 x 24 cm.
Bezár

Versenyautó 281 darabos fém építőjáték

3,050Ft
Rakd össze a leggyorsabb autót a versenyautó 281 darabos fém Építőjátékokkal! A Versenyautó 281 darabos fém Építőjátékok sok lyukacsos, rozsdamentes fémdarabot, csavart, anyát, műanyag kiegészítőt és szerszámot tartalmaz amikből össze tudod állítani a járgányt. Ha kész az alap, szereld fel a kerekeket és a karosszériát. A Versenyautó 281 darabos fém Építőjátékok fejleszti a kézügyességet és a szerelési készséget is.
Bezár

Robot 237 darabos fém építőjáték

2,030Ft
Szerelj össze egy menő robotot a Robot 237 darabos fém Építőjátékok készlettel! A Robot 237 darabos fém Építőjátékok csomagolásában találsz fém építőelemeket, anyákat, csavarokat, valamint egy csavarhúzót és egy villáskulcsot is, amikkel össze tudod rakni a robotot. Miközben játszol a Robot 237 darabos fém Építőjátékok készlettel, fejlődni fog a kézügyességed és az összeszerelő tudásod is. Csomagolás méretei: 26 x 3 x 31 cm.
Bezár

Daru 413 darabos fém építőjáték

4,060Ft
Szerelj össze egy daruskocsit a daru 413 darabos fém Építőjátékok készlettel! A Daru 413 darabos fém Építőjátékok csomagolásában találsz fém építőelemeket, anyákat, csavarokat, valamint egy csavarhúzót és egy villáskulcsot is, amikkel össze tudod rakni a négykerekű darut. Miközben játszol a Daru 413 darabos fém Építőjátékok készlettel, fejlődni fog a kézügyességed és az összeszerelő tudásod is. Csomagolás méretei: 32 x 6 x 27 cm.
Bezár

Versenyautó 186 darabos fém építőjáték

2,030Ft
Szerelj össze egy vagány járgányt a Versenyautó 186 darabos fém Építőjátékok készlettel! A Versenyautó 186 darabos fém Építőjátékok csomagolásában találsz fém építőelemeket, anyákat, csavarokat, valamint egy csavarhúzót és egy villáskulcsot is, amikkel össze tudod rakni a fülkés helikoptert. Miközben játszol a Versenyautó 186 darabos fém Építőjátékok készlettel, fejlődni fog a kézügyességed és az összeszerelő tudásod is. Csomagolás méretei: 31 x 3 x 26 cm.
Bezár

Motor 195 darabos fém építőjáték

2,030Ft
Szerelj össze egy vagány motort a motor 195 darabos fém Építőjátékok készlettel! A Motor 195 darabos fém Építőjátékok csomagolásában találsz fém építőelemeket, anyákat, csavarokat, valamint egy csavarhúzót és egy villáskulcsot is, amikkel össze tudod rakni a chopper motort. Miközben játszol a Motor 195 darabos fém Építőjátékok készlettel, fejlődni fog a kézügyességed és az összeszerelő tudásod is. Csomagolás méretei: 31 x 3 x 26 cm.