Mind a(z) 3 találat megjelenítése

Kategóriák
Tüskés kukac 33 cm
Bezár

Tüskés kukac 33 cm, 6 féle 24298

1,220Ft
Nyújtsd és dobáld a neon színű százlábút! A Tüskés gumi kukac egy rikító színű szőrös figura, akit nagyon hosszúra ki lehet nyújtani. A kukac szilikongumiból készült, ruganyos, és akár díszként fel is tudod akasztani. A Tüskés gumi százlábú stresszoldóként is használható, ahogy dobálod és nyújtod, nyugtató hatással van az idegekre. A kukac hossza: 33 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!
Puha lufiállat figurák SAM-3534 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Játék figurák és akció hősök játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Puha lufiállat figurák SAM-3534

4,060Ft
Milyen léggömb állat van a csomagban? A Lufi állatfigura egy műanyag, szív alakú léggömb, amiben egy állatot formázó léggömböt találsz. A lufi meglepetés csomagolású, a különböző színű csomagokban lévő lufi formája, színe csak kibontás után fog kiderülni. Fújd fel a lufit, és utána kedvedre játszhatsz vele. A Lufi állatfigura csomagolási méretei: 8 x 8 x 16 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!
Shake Headz - Rázós Haverok SH002E1 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Játék figurák és akció hősök játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Shake Headz – Rázós Haverok SH002E1

2,540Ft
Rázd meg a szörnyecskét, aki rázós hangokat fog adni! A Shakeheadz Rázós haverok figura egy üdítős dobozba zárt vicces szörny, akit rázogatni kell. A figura pukizik, böfög minden rázásra, és minél többet rázod, annál hangosabb lesz, jobban szól! A Rázós haverok igazi undi szörnyek, akik imádnak szórakozni, viccelődni, összesen 12-en vannak, szerezd meg mindet! Az üdítős dobozban lévő Shakeheadz Rázós haverok figura 3 darab LR44 gombelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza. A szörnyecske mérete: 5 cm. A Shake Headz játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!