Mind a(z) 5 találat megjelenítése

Kategóriák
Tökhintó 28 cm babával 629901445 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Játék figurák és akció hősök játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Tökhintó 28 cm babával

21,990Ft Bruttó 27%
Kék színű tökhintó, Hamupipőke meséjéből! A Tökhintó játékbabával egy nagyobb méretű, csillámos kék színű hintó, ami egy nagy sütőtököt formáz A hintót egy fehér paripa húzza, és a babát be tudod ültetni az utastérbe. A hintó világítani is tud, Hamupipőke könnyen eljuthat vele a bálba, hogy megtalálja a hercegét! A játék 2 darab AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza. A Tökhintó játékbabával készlet játékbaba mérete: 28 cm.
Felfújható unikornisfej rúdon
Bezár

Felfújható unikornisfej rúdon, 107 cm, 3 féle 910

1,520Ft Bruttó 27%
Hosszú felfújható rúd, aminek a végén egy egyszarvú fejét találod! Az Unikornis fej rúdon egy hosszúkás játék, amivel a medencében, vagy akár a szabadban is játszhatsz. Az Unikornis fejjel lovagolhatsz, vagy akár egymást is fejen koppinthatjátok vele. A játék biztonsági szelepen keresztül fújható fel. Az Unikornis fej rúdon hossza: 107 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!
BULLYLAND
Bezár

BULLYLAND, 75519 UNIKORNIS

1,810Ft Bruttó 27%
Mélyedj el a fantázia világában és játszd el kedvenc jeleneteid a Bullyland figurák segítségével! A tökéletességre törekedve kialakított, kézzel festett, minőségi figura, biztonságos, PVC-mentes anyagból.
Felfújható unikornis rúdon
Bezár

Felfújható unikornis rúdon, 71 cm, 3 féle 91003

1,520Ft Bruttó 27%
Hadonássz az egyszarvúval, ami egy rúd tetején csücsül! Az Unikornis rúdon egy csillogó egyszarvú paripa, amivel integetni lehet. A rúd biztonsági szelepen keresztül fújható fel, és akár a medencében, vagy a szabadban is lehet vele játszani. Az Unikornis rúdon hossza: 71 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!
Jéghercegnő ajándék szett 27560 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Játék figurák és akció hősök játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Jéghercegnő ajándék szett 27560

5,590Ft Bruttó 27%
Tedd teljessé jeges hatalmadat a Jéghercegnő ajándék szettel! Ha végre elég erőssé vált fagyos varázserőd ahhoz, hogy levesd az álruhaként szolgált polgári gúnyát, ideje magadra öltened a jégkirályság uralkodói mintájával ellátott jéghercegnői szoknyát és koronát! Ne felejtsd el a hozzájuk illő nyakláncot, fülbevalót, cipőt, ékszertáskát és a varázslataidat felerősítő varázspálcát se, hisz ezek nélkül szegényes lenne a megjelenésed az trónöröklési bálon! A kék színben pompázó Jéghercegnő ajándék szettet 3 éven aluliaknak nem ajánljuk.