Mind a(z) 32 találat megjelenítése

Kategóriák
Helytartó
Bezár

Disney hercegnők Hamupipőke jelmez – 116-os méret

8,396Ft Bruttó 27%
Termék információk Bújj a világoskék Hamupipőke jelmezbe és játszd el a hercegnő meséjét! A Disney hercegnők Hamupipőke jelmez - 116-os méret egy csillámos, fátyolszerű anyagból készült kék ruhából áll, amin egy medál is található, Hamupipőke képével. A csomagban egy pillangós fejdísz is el van rejtve, amivel a hajadat is olyanná tudod tenni, mint Hamupipőke! 116 cm-es méret.
Helytartó
Bezár

Halloween tök jelmez – 128 cm

6,716Ft Bruttó 27%
Termék információk Légy a töklámpás a halloween-i jelmezbálon! A Halloween tök jelmez egy narancssárga kapucnis felső, halloween tök mintával. A jelmez könnyű szövetből készült, és egy csíkos nadrágot kell csak hozzá szerezned. A készlet a kapucnis felsőt tartalmazza. A Halloween tök jelmez 128 cm-es testmagassághoz ajánlott.
Helytartó
Bezár

Jelmez – Elza, L méret

5,876Ft Bruttó 27%
Termék információk Hordj farsangkor klasszikus Elsa hercegnő jelmezt, hogy te lehess a legszebb Jégvarázs hercegnő! A Jégvarázs Elsa hercegnő klasszikus jelmez - 128-as méret készlet egy csinos, Elza hercegnő képével dekorált világoskék ruhát rejt. A ruha fényes anyagból készült, nagyon díszes, a ruha felső részén egy hálós lepel teszi még élethűbbé a jelmezt. 128 cm-es méret, 7-8 éves korosztálynak!
Helytartó
Bezár

Jégvarázs 2 Elza jelmez – 128 cm

8,396Ft Bruttó 27%
Termék információk Legyél farsangkor a Frozen 2 mese fagyos hercegnője! A Jégvarázs 2 Elza jelmez a népszerű rajzfilm egyik főhősét személyesíti meg. A világoskék, könnyű szövetből készült ruha ezüstszínű díszekkel van dekorálva, a ruhát felveheted farsangra is. A Jégvarázs 2 Elza jelmez készlet csak a ruhát tartalmazza, szerezz mellé egy fejdíszt, és egy varázspálcát! A jelmez 128 cm-es méretű.
Helytartó
Bezár

Jégvarázs 2 Elza jelmez – 116 cm

8,396Ft Bruttó 27%
Termék információk Változz Elsa hercegnővé a farsangi bulira! A Jégvarázs 2 Elza jelmez egy világoskék ruha, könnyű szövetből. A ruhával átváltozhatsz Elza hercegnővé a Frozen 2 meséből, már csak egy fejdíszre, esetleg egy varázspálcára lesz szükséged, hogy eljátszhasd a fagyos hercegnő kalandjait. A Jégvarázs 2 Elza jelmez készlet csak a ruhát tartalmazza. Méret: 116 cm.
Helytartó
Bezár

Ella hercegnő jelmez – 104-116 cm

5,036Ft Bruttó 27%
Termék információk Öltözz be rózsaszín ruhás hercegnőnek a farsangi bálra! Az Ella hercegnő jelmez egy rózsaszín, könnyű szövetből készült fényes ruha, fodros hajtásokkal. A ruhát könnyen fel tudod venni, már csak egy fejdíszt, és egy varázspálcát kell szerezned, hogy hercegnő, vagy tündér lehess. A készlet a ruhát tartalmazza. A Ella hercegnő jelmez mérete: 104, illetve 106 cm. Kérjük írd be megjegyzésbe, melyik méretet szeretnéd!
Helytartó
Bezár

Csipkerózsika jelmez – 128 cm

12,596Ft Bruttó 27%
Termék információk Légy Csipkerózsika a farsangi bálon! A Disney hercegnők Csipkerózsika jelmez egy vékony textilből készült rózsaszín ruha, fehér gallérral. A ruha eleje Csipkerózsika hercegnő arcképével van díszítve, a jelmezt nem csak a farsangi bálra, de egyéb eseményekre is bátran felveheted! A Csipkerózsika jelmez 128 cm-es méretű.
Helytartó
Bezár

Csipkerózsika balerina jelmez – 116 cm

8,396Ft Bruttó 27%
Termék információk Öltsd magadra a rózsaszín Disney hercegnő ruhát farsangkor! A Csipkerózsika balerina jelmez egy rózsaszín, csipkés szövetből készült ruha, amivel át tudsz alakulni a mesebeli hercegnővé! A jelmez eleje Csipkerózsika képével van díszítve, a készlet az elegáns balettruhát tartalmazza. A Csipkerózsika balerina jelmez 116 cm-es testmagassághoz készült.
Helytartó
Bezár

Csipkerózsika balerina jelmez – 104 cm

8,396Ft Bruttó 27%
Termék információk Légy farsangkor a rózsaszín ruhás Disney hercegnő! A Disney Csipkerózsika balerina jelmez egy elegáns rózsaszín balettruha, Csipkerózsika hercegnő képével díszítve. A ruha kényelmes, könnyű benne mozogni, már csak egy fejdíszre és egy pár cipellőre lesz szükséged, hogy te lehess a hercegnő! A Csipkerózsika balerina jelmez 104 cm-es testmagassághoz készült.
Helytartó
Bezár

Star Wars: Darth Vader álarc

2,516Ft Bruttó 27%
Termék információk Vedd fel a maszkot, és légy te Darth Vader! A Star Wars: Darth Vader álarc bármilyen fekete ruhához, vagy Darth Vader jelmezhez is hordható. Az álarc műanyagból készült, a maszk szemei átlátszóak. A Star Wars: Darth Vader álarc univerzális méretű, kicsik és nagyok is viselhetik.
Helytartó
Bezár

Batman jelmez – 3-6 éves

8,396Ft Bruttó 27%
Termék információk Bújj a Sötét lovag, Batman bőrébe! A Batman jelmez egy fekete álarcból és egy szürke kezeslábasból áll, amivel megszemélyesítheted Gotham City lovagját! A jelmez ruganyos anyagból készült, Batman sárga övét és a nagy denevér jelet is megtalálod rajta, a kezeslábashoz egy köpönyeg is hozzá van csatolva. A Batman jelmez 98-116 cm-es testmagassághoz használható, 3-6 éves korosztálynak ajánlott.
Helytartó
Bezár

Batman A sötét lovag álarc

1,088Ft Bruttó 27%
Termék információk Légy Te Gotham City megmentője! A Batman A sötét lovag álarc egy fekete maszk, amivel ki tudod egészíteni a Denevérember jelmezed! Az álarc puhább műanyagból készült, a szemeknél ki van párnázva, a maszkot tépőzáras gumiszalaggal tudod az arcodhoz rögzíteni. A Batman A sötét lovag álarc univerzális méretű, kisebbek és nagyobbak is hordhatják!
Helytartó
Bezár
Helytartó
Bezár
Helytartó
Bezár
Helytartó
Bezár

Jégvarázs 2 Anna jelmez – 128 cm

8,396Ft Bruttó 27%
Termék információk A Frozen 2 mese főszereplőjének fekete és lila ruhája! A Jégvarázs 2 Anna jelmez egy könnyű szövetből készült elegáns ruha, aranyszínű hímzéssel. A ruhával Anna hercegnővé válhatsz a farsangi bulira, már csak egy fejdísz fog a ruha mellé kelleni. A jelmezzel el tudod játszani Anna hercegnő kalandjait, a készlet a ruhát tartalmazza. A Jégvarázs 2 Anna jelmez mérete: 128 cm.
Helytartó
Bezár

Jégvarázs 2 Anna jelmez – 116 cm

8,396Ft Bruttó 27%
Termék információk Elegáns sötét ruha, amivel Anna hercegnővé válhatsz! A Jégvarázs 2 Anna jelmez egy fekete és lila, aranyszínű díszítéssel készült öltözék, amivel Anna hercegnőnek öltözhetsz be a farsangi bulira. A ruha könnyű szövetből van, már csak egy fejdíszre lesz szükséged, hogy te lehess az új Jégvarázs rajzfilm egyik főszereplője. A Jégvarázs 2 Anna jelmez csak a ruhát tartalmazza, méret: 116 cm.
Helytartó
Bezár

Jégvarázs 2 Anna jelmez – 104 cm

8,396Ft Bruttó 27%
Termék információk Fekete és lila hercegnő jelmez, a Frozen 2 meséből! A Jégvarázs 2 Anna jelmez a fagyos rajzfilm egyik főszereplőjének a ruhája, könnyed szövetből. A ruha aranyszínű díszítéssel készült, már csak egy varázspálcát, vagy fejdíszt kell szerezned, hogy eljátszhasd Anna hercegnő kalandjait farsangkor. A Jégvarázs 2 Anna jelmez készlet csak a ruhát tartalmazza. Méret: 104 cm.
Helytartó
Bezár

Angyalka jelmez – 140 cm-es méret

8,396Ft Bruttó 27%
Termék információk Szárnyalj angyalként a farsangi összejövetelen! A hófehér Angyalka jelmez egy ruhából áll, amit felvéve te lehetsz a legbájosabb farsangkor! A ruha könnyű szövetből készült, a csomagolás a ruhát tartalmazza, már csak egy pár szárnyat és egy glóriát kell szerezned, hogy Te lehess a fehér angyal! Az Angyalka jelmez 140 cm-es méretű.
Helytartó
Bezár

Angyalka jelmez – 116 cm-es méret

8,396Ft Bruttó 27%
Termék információk Öltözz angyalnak a farsangi buliban! Az Angyalka jelmez egy hófehér ruhából és szárnyakból áll, amiket felvéve te lehetsz a legbájosabb farsangkor! A ruha könnyű szövetből készült, a csomagolás csak a ruhát foglalja magában, a szárnyakat nem tartalmazza. Az Angyalka jelmez 116 cm-es méretű.
Helytartó
Bezár

Jéghercegnő tütü

1,256Ft Bruttó 27%
Termék információk Hódítsd meg a határtalan jégbirodalmat, és válj jégkirálynővé a Jéghercegnő tütü segítségével! Ha kezdetben nincs elég varázserőd, hogy a fagyos királyságban gond nélkül kalandozz, öltsd magadra a jéghercegnők tütüjét, mely megóv a zord időjárástól. Igen, megóv, mivel különleges ruhadarabról van szó: ősi mágiával szőtt anyagának köszönhetően figyelmen kívül hagyhatod a jeget és a havat! A Jéghercegnő tütü termék gumis derekának mérete: 24 cm. A csomagolás méretei: 26 x 30 x 2 cm. A kék hókristályos szoknyát 3 éven aluliaknak nem ajánljuk.
Helytartó
Bezár

Huszár jelmez – kétféle méretben

5,036Ft Bruttó 27%
Termék információk Öltözz be lovas huszárnak a farsangi bulira! A Huszár jelmez egy díszes, aranyszínű mintával készült kék kabát és piros nadrág, amivel a 18. századi lovas katonának tudsz beöltözni. A ruha könnyű szövetből készült, már csak egy sapkát és csizmát kell találnod, valamint a derekadra kell akasztanod egy kardot, hogy úgy nézz ki, mint az igazi huszárok. A Huszár jelmez 110 cm-es és 128 cm-es méretben kapható, 4-6 éves és 7-8 éves korosztálynak. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik méretben szeretnéd!
Helytartó
Bezár

Halloween gyerek jelmez – 2 méret, többféle

3,524Ft Bruttó 27%
Termék információk Találd ki, hogy boszorkánynak, ördöglánynak, szellemnek vagy csontváznak öltözöl! A Halloween gyerek jelmez egy kényelmes, könnyű anyagból készült ruha, a fiúknak csontváz vagy szellem, a lányoknak ördög vagy boszorkány változatban. A jelmezzel garantált sikered lesz a halloween-i bulin, a csomagolás a ruhát tartalmazza, a kiegészítőket külön lehet megvásárolni.
Helytartó
Bezár

Indián gyerekjelmez – 120-130-as méret

2,516Ft Bruttó 27%
Termék információk Öltsd magadra az indián jelmezt, legyél te a legnagyobb harcos közülük! Az indián gyerekjelmez egy barna alapszínű indián ruha, kék rojtokkal és fejpánttal. A készlet a nadrágot, a felsőrészt és a fejdíszt is magában foglalja, szerezz egy nyilat, indián tőrt vagy tomahawkot, és fesd ki az arcod, ahogy az indiánok is tették4 Az Indián gyerekjelmez 120-130 cm-es méretű.
Helytartó
Bezár

Fiú farsangi jelmez – 2 méret, többféle

3,776Ft Bruttó 27%
Termék információk Cowboy, nindzsa, rendőr, vagy kalóz is lehetsz a farsangi buliban! A Fiú farsangi jelmez egy kényelmes és praktikus ruha, amit halloween-i buliba, vagy farsangra is bátran felvehetsz. A ruha könnyű szövetből készült, a csomagolás csak a ruhát tartalmazza.
Helytartó
Bezár

Fiú jelmez – 2 méret, többféle

4,196Ft Bruttó 27%
Termék információk Öltözz be pilótának, rendőrnek, kalóznak vagy autóversenyzőnek! A Fiú jelmez egy könnyű szövetből készült álruha, amivel a farsangi ünnepre tudsz felkészülni. A jelmez kényelmes, a csomagolás a képen látható ruhát tartalmazza, a kiegészítők nincsenek a csomagban. Mind a négyféle jelmez két méretben kapható: 110 cm és 128 cm. A kisebbik körülbelül 4-6 éves korú, a nagyobbik 7-9 éves korú gyermekeknek ajánlott. Kérjük, hogy a rendelés leadása során a megjegyzésbe írd bele, hogy melyik fajtát és milyen méretben szeretnéd kapni.
Helytartó
Bezár

Egymás nyakában felnőtt jelmez – többféle

12,596Ft Bruttó 27%
Termék információk Vegyél fel vicces jelmezt, amivel egy gorilla, vagy rendőr nyakában ülhetsz! Az Egymás nyakában felnőtt jelmez egy vicces nadrág, amit felvéve mulatságosan fogsz kinézni! A felnőtteknek készült ruhába könnyű belebújni, a farsangi bulin aki csak meglátja, garantáltan kacagni fog! Az Egymás nyakában felnőtt jelmez univerzális méretű, nyúlánk anyagból készült. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!
Helytartó
Bezár

Egymás nyakában jelmez – többféle

12,596Ft Bruttó 27%
Termék információk Vegyél fel egy jelmezt, amiben úgy fogsz kinézni, mintha egy állat, vagy ember nyakában ülnél! Az Egymás nyakában jelmez gyerekeknek készült, elasztikus anyagból készült jelmez, amit kisebbek, nagyobbak is felvehetnek. A jelmez egy nadrág, amibe csak bele kell bújni, és úgy fog festeni, mintha a gyerek egy figura nyakában ülne. Az Egymás nyakában jelmez univerzális méretű.
Helytartó
Bezár

Bohóc jelmez – színes, 116-os méret

2,516Ft Bruttó 27%
Színes bohócnak öltözve könnyen megnevettetheted a nagyérdeműt! A farsangi Bohóc jelmez egy kezeslábasból áll, amit még széles gallérral tudsz feldobni. A jelmez fényes anyagból készült, ha felveszed, már csak egy kis arcfestéket kell magadra kenned, illetve felvenned egy bohócorrot, kalapot, és már kész is a farsang öltözéked! A készlet a ruhát és a gallért foglalja magában. A színes bohóc jelmez 116-os méretben kapható.
Helytartó
Bezár

Bohóc jelmez – fekete-fehér, 116-os méret

3,146Ft Bruttó 27%
Színes bohócnak öltözve könnyen megnevettetheted a nagyérdeműt! A farsangi Bohóc jelmez egy kezeslábasból áll, amit még széles gallérral tudsz feldobni. A jelmez fényes anyagból készült, ha felveszed, már csak egy kis arcfestéket kell magadra kenned, illetve felvenned egy bohócorrot, kalapot, és már kész is a farsang öltözéked! A készlet a ruhát és a gallért foglalja magában. A színes bohóc jelmez 116-os méretben kapható.