1–50 termék, összesen 51 db

Kategóriák
Helytartó
Bezár

Jéghercegnő jelmez – rózsaszín, 3-7 éves

3,356Ft
Termék információk Öltözz be rózsaszín hercegnőnek a farsangi bulira! A rózsaszín Jéghercegnő jelmez egy elegáns, flitterekkel és fátyollal díszített szép ruha, amit a farsangi bálra vehetsz fel. A ruha díszes, csak egy cipő és egy fejdísz fog kelleni mellé, és teljes lesz az összkép! A Jéghercegnő jelmez ruha 3-7 éves korosztálynak ajánlott.
Helytartó
Bezár

Rendőr jelmez – 140 cm-es méret

10,916Ft
Termék információk Kapd el a bűnözőket és tartasd be a törvényt! A Rendőr jelmez sötétkék színű egyenruha, amibe beöltözve a bűnözők nyomába eredhetsz. A készlet az inget, a nadrágot az övet és a sapkát is tartalmazza, fogj egy pisztolyt, tűzz bilincset az övedre, és akassz magadra egy jelvényt! A farsangi bulin Te lehetsz, aki igazságot tesz! A Rendőr jelmez 140 cm-es méretű.
Helytartó
Bezár

Rendőr jelmez – 128 /152cm

8,396Ft
Termék információk Fogd el a bűnözőket és tartasd be a törvényt! A Rendőr jelmez sötétkék színű egyenruha, amibe beöltözve a bűnözők nyomába eredhetsz. A készlet az inget, a nadrágot az övet és a sapkát is tartalmazza, fogj egy pisztolyt, tűzz bilincset az övedre, és akassz magadra egy jelvényt, Te lehetsz az igazság bajnoka a farsangi bulin! A Rendőr jelmez 128 cm-es méretű.
Helytartó
Bezár

Pókember kapucnis jelmez – 116 cm

10,076Ft
Termék információk Változz Pókemberré, legyél szuperhős a farsangi bulin! A Pókember kapucnis jelmez egy elasztikus anyagból készült ruha, amivel te lehetsz a hős Spiderman! A ruha egy kapucnit is tartalmaz, amit az arcod elé tudsz húzni, már csak egy hálóra lesz szükséged, hogy Spider-man váljon belőled! A Pókember kapucnis jelmez 116 cm körüli testmagassághoz ajánlott.
Helytartó
Bezár

Pókember kapucnis jelmez – 104 cm

10,076Ft
Termék információk Piros-kék ruha, amivel te lehetsz Spider-man! A Pókember kapucnis jelmez egy nyúlékony anyagból készült kezeslábas, arc elé húzható kapucnival. Az öltözék a csodálatos Pókembert mintázza, ha felveszed, akkor te leszel Spiderman a farsangi bulin. A ruha cipzáras, és bármilyen testalkathoz hordható. A Pókember kapucnis jelmez mérete: 104 cm.
Helytartó
Bezár

Piroska jelmez – 116 cm-es méret

10,496Ft
Termék információk Játszd el Piroska és a farkas meséjét, a főhősnek öltözve! A Piroska jelmez egy piros pöttyös szoknyából, fekete-fehér felsőrészből és az elmaradhatatlan piros csuklyából áll. A jelmezt magadra öltve Te lehetsz Piroska a farsangi bulin, szóljatok a farkasnak, a nagymamának és a vadásznak, és előadhatjátok a közönségnek a klasszikus mesét! A Piroska jelmez mérete: 116 cm. Tartalom: szoknya, felső, csuklya.
Helytartó
Bezár

Minnie egér jelmez – piros, 116 cm

6,716Ft
Termék információk Piros pöttyös Minnie egér jelmez, amit felvehetsz farsangi bulira! A piros, fehér pöttyökkel tarkított Minnie egér jelmez egy kényelmes ruha, amivel Walt Disney leghíresebb egérlányának a bőrébe bújhatsz. A ruha Minnie egér képével van díszítve, a csomagolás a piros ruhát tartalmazza. A Minnie egér jelmez mérete: 116 cm.
Helytartó
Bezár

Minnie egér jelmez – piros, 104 cm

6,716Ft
Termék információk Piros pöttyös Minnie egér jelmez, amit felvehetsz farsangra! A piros, fehér pöttyökkel tarkított Minnie egér jelmez egy kényelmes ruha, amivel Walt Disney leghíresebb egérlányának a bőrébe bújhatsz. A ruha Minnie egér képével van díszítve, a csomagolás a piros ruhát tartalmazza. A Minnie egér jelmez mérete: 104 cm.
Helytartó
Bezár

Mikulás lány felnőtt jelmez – M méret

12,596Ft
Termék információk Légy a télapó felesége, öltözz mikulás lánynak! A Mikulás lány felnőtt jelmez egy piros, prémes kabátból egy övből és egy télapósapkából áll, puha anyagból. A kabát fehér szőrmés szegéllyel készült, már csak egy harisnyára és cipőre lesz szükséged, hogy a mikulás mellé állhass! A Mikulás lány felnőtt jelmez M méretű. Tartalom: csuklyás kabát, öv, sapka.
Helytartó
Bezár

Mikulás köpeny – felnőtt méret

3,356Ft
Termék információk Vedd fel a télapó jelmezt, szórakoztasd a gyerekeket! A Mikulás köpeny egy nagy piros kabát, amit magadra tudsz teríteni. A köpeny fehér szőrmés szegéllyel készült, ha magadra öltöd, már csak nagy fehér szakállra és egy piros sapkára lesz szükséged, hogy Te lehess a gyerekek kedvence a télapó! A Mikulás köpeny univerzális méretű, felnőtteknek készült.
Helytartó
Bezár

Mancs őrjárat Rubble jelmez – 116 cm

10,076Ft
Termék információk A Mancs őrjárat építő kutyusa, jelmezként! A Mancs őrjárat Rubble jelmezzel a Paw Patrol egyik főszereplőjévé alakulhatsz át a farsangi bulira! A készlet a kezeslábast és a sapkát tartalmazza, a jelmez kellemes tapintású anyagból készült, amit könnyű felvenni és hordani. A Mancs őrjárat Rubble jelmez mérete: 116 cm.
Helytartó
Bezár

Mancs őrjárat Rubble jelmez – 104 cm

10,076Ft
Termék információk Öltözz be a Paw Patrol rajzfilm építő kutyájának! A Mancs őrjárat Rubble jelmezzel a kutyás rajzfilmsorozat egyik főszereplőjévé alakulhatsz át a farsangi bulira! A készlet a kezeslábast és a sapkát tartalmazza, a jelmez kellemes tapintású anyagból készült, amit könnyű felvenni és hordani. A Mancs őrjárat Rubble jelmez mérete: 104 cm.
Helytartó
Bezár

Mancs őrjárat Marshall jelmez – 104 cm

10,916Ft
Termék információk Légy a Mancs őrjárat tűzoltó kutyája farsangkor! A Paw Patrol Marshall jelmezzel a Mancs őrjárat rajzfilm tűzoltó dalmata kutyusának bőrébe tudsz bebújni. A készlet egy kezeslábast és egy tűzoltó sapkát tartalmaz, a ruha nyúlékony anyagból készült. A Mancs őrjárat Marshall jelmez 104 cm-es testmagassághoz ajánlott.
Helytartó
Bezár

Mancs őrjárat Chase jelmez

10,916Ft
Termék információk Légy a Mancs őrjárat rendőre, Chase! A Mancs őrjárat Chase jelmez egy barna és sötétkék színű ruhából és egy füles rendőrkalapból áll. A jelmezzel beöltözhetsz a rendőrkutyának, Chase-nek! A Mancs őrjárat Chase jelmez kisebb méretű, 3-4 éves korosztálynak ajánlott.
Helytartó
Bezár

Sellő jelmez – kék, 7-8 éves

3,356Ft
Termék információk Alakítsd át magadat sellővé a farsangi bulira! A kék Sellő jelmez egy műszálas, elasztikus anyagból készült, flitterekkel díszített egyberuha, hosszú szoknyával. A hableány jelmezzel egy sellővé tudsz átváltozni, a flitterek a pikkelyeket mintázzák, a ruha mellé már csak egy varázspálcát kell választanod, hogy sellő tündér lehessen belőled. A kék Sellő jelmez 7-8 éves korosztálynak ajánlott.
Helytartó
Bezár

Jelmez – kék jéghercegnő

3,356Ft
Termék információk A farsangi bálra elhozhatod a hideget ragyogó jéghercegnőként! A jéghercegnő jelmez egy világoskék, ezüstös mintákkal díszített ruhából áll, gumis pántokkal. A jelmezzel csodás hercegnőknek öltözhetsz, de még külön kiegészítőkkel még elbűvölőbbé teheted megjelenésed! A Jéghercegnő jelmez 92-104 cm-es magassághoz ajánlott, a ruha hossza: 54 cm.
Helytartó
Bezár

Katona jelmez – 140 cm-es méret

13,436Ft
Termék információk Csatlakozz a különleges katonai egységhez! A terepszínű katonai jelmezzel a hadsereg oszlopos tagjává válhatsz! Bújj a ruhába, ragadj meg egy fegyvert, és húzz a fejedbe rohamsisakot, kész is a tökéletes katona! A Katona jelmez készlet a terepszínű nadrágot és zubbonyt tartalmazza. Méret: 140 cm.
Helytartó
Bezár

Katona jelmez – 128 cm-es méret

12,596Ft
Termék információk Állj be a seregbe, katonának öltözve! A terepszínű katonai jelmezzel a különleges egységek tagjává válhatsz! Bújj a ruhába, ragadj meg egy fegyvert, és húzz a fejedbe rohamsisakot, kész is a tökéletes katona! A Katona jelmez készlet a terepszínű nadrágot és zubbonyt tartalmazza. Méret: 128 cm.
Helytartó
Bezár

Disney hercegnők Hófehérke jelmez – 116-os méret

10,076Ft
Termék információk Hordj farsangkor csodálatos és élethű Hófehérke jelmezt! A Disney hercegnők Hófehérke jelmez - 116-os méret pont úgy néz ki, mint az ismert, Grimm meséből adaptált Disney rajzfilm főhősének ruhája. A csomagban a kék-sárga, Hófehérke képével díszített ruhát találod, amit a piros masni tesz még izgalmasabbá. Vedd fel a Hófehérke jelmezt, vegyél a kezedbe egy almát és játszd el a Disney hercegnő meséjét! 116 cm-es méret.
Helytartó
Bezár

Disney hercegnők Hamupipőke jelmez – 116-os méret

8,396Ft
Termék információk Bújj a világoskék Hamupipőke jelmezbe és játszd el a hercegnő meséjét! A Disney hercegnők Hamupipőke jelmez - 116-os méret egy csillámos, fátyolszerű anyagból készült kék ruhából áll, amin egy medál is található, Hamupipőke képével. A csomagban egy pillangós fejdísz is el van rejtve, amivel a hajadat is olyanná tudod tenni, mint Hamupipőke! 116 cm-es méret.
Helytartó
Bezár

Halloween tök jelmez – 128 cm

6,716Ft
Termék információk Légy a töklámpás a halloween-i jelmezbálon! A Halloween tök jelmez egy narancssárga kapucnis felső, halloween tök mintával. A jelmez könnyű szövetből készült, és egy csíkos nadrágot kell csak hozzá szerezned. A készlet a kapucnis felsőt tartalmazza. A Halloween tök jelmez 128 cm-es testmagassághoz ajánlott.
Helytartó
Bezár

Jelmez – Elza, L méret

5,876Ft
Termék információk Hordj farsangkor klasszikus Elsa hercegnő jelmezt, hogy te lehess a legszebb Jégvarázs hercegnő! A Jégvarázs Elsa hercegnő klasszikus jelmez - 128-as méret készlet egy csinos, Elza hercegnő képével dekorált világoskék ruhát rejt. A ruha fényes anyagból készült, nagyon díszes, a ruha felső részén egy hálós lepel teszi még élethűbbé a jelmezt. 128 cm-es méret, 7-8 éves korosztálynak!
Helytartó
Bezár

Jégvarázs 2 Elza jelmez – 128 cm

8,396Ft
Termék információk Legyél farsangkor a Frozen 2 mese fagyos hercegnője! A Jégvarázs 2 Elza jelmez a népszerű rajzfilm egyik főhősét személyesíti meg. A világoskék, könnyű szövetből készült ruha ezüstszínű díszekkel van dekorálva, a ruhát felveheted farsangra is. A Jégvarázs 2 Elza jelmez készlet csak a ruhát tartalmazza, szerezz mellé egy fejdíszt, és egy varázspálcát! A jelmez 128 cm-es méretű.
Helytartó
Bezár

Jégvarázs 2 Elza jelmez – 116 cm

8,396Ft
Termék információk Változz Elsa hercegnővé a farsangi bulira! A Jégvarázs 2 Elza jelmez egy világoskék ruha, könnyű szövetből. A ruhával átváltozhatsz Elza hercegnővé a Frozen 2 meséből, már csak egy fejdíszre, esetleg egy varázspálcára lesz szükséged, hogy eljátszhasd a fagyos hercegnő kalandjait. A Jégvarázs 2 Elza jelmez készlet csak a ruhát tartalmazza. Méret: 116 cm.
Helytartó
Bezár

Ella hercegnő jelmez – 104-116 cm

5,036Ft
Termék információk Öltözz be rózsaszín ruhás hercegnőnek a farsangi bálra! Az Ella hercegnő jelmez egy rózsaszín, könnyű szövetből készült fényes ruha, fodros hajtásokkal. A ruhát könnyen fel tudod venni, már csak egy fejdíszt, és egy varázspálcát kell szerezned, hogy hercegnő, vagy tündér lehess. A készlet a ruhát tartalmazza. A Ella hercegnő jelmez mérete: 104, illetve 106 cm. Kérjük írd be megjegyzésbe, melyik méretet szeretnéd!
Helytartó
Bezár

Csipkerózsika jelmez – 128 cm

12,596Ft
Termék információk Légy Csipkerózsika a farsangi bálon! A Disney hercegnők Csipkerózsika jelmez egy vékony textilből készült rózsaszín ruha, fehér gallérral. A ruha eleje Csipkerózsika hercegnő arcképével van díszítve, a jelmezt nem csak a farsangi bálra, de egyéb eseményekre is bátran felveheted! A Csipkerózsika jelmez 128 cm-es méretű.
Helytartó
Bezár

Csipkerózsika balerina jelmez – 116 cm

8,396Ft
Termék információk Öltsd magadra a rózsaszín Disney hercegnő ruhát farsangkor! A Csipkerózsika balerina jelmez egy rózsaszín, csipkés szövetből készült ruha, amivel át tudsz alakulni a mesebeli hercegnővé! A jelmez eleje Csipkerózsika képével van díszítve, a készlet az elegáns balettruhát tartalmazza. A Csipkerózsika balerina jelmez 116 cm-es testmagassághoz készült.
Helytartó
Bezár

Csipkerózsika balerina jelmez – 104 cm

8,396Ft
Termék információk Légy farsangkor a rózsaszín ruhás Disney hercegnő! A Disney Csipkerózsika balerina jelmez egy elegáns rózsaszín balettruha, Csipkerózsika hercegnő képével díszítve. A ruha kényelmes, könnyű benne mozogni, már csak egy fejdíszre és egy pár cipellőre lesz szükséged, hogy te lehess a hercegnő! A Csipkerózsika balerina jelmez 104 cm-es testmagassághoz készült.
Helytartó
Bezár

Star Wars: Darth Vader álarc

2,516Ft
Termék információk Vedd fel a maszkot, és légy te Darth Vader! A Star Wars: Darth Vader álarc bármilyen fekete ruhához, vagy Darth Vader jelmezhez is hordható. Az álarc műanyagból készült, a maszk szemei átlátszóak. A Star Wars: Darth Vader álarc univerzális méretű, kicsik és nagyok is viselhetik.
Helytartó
Bezár

Batman jelmez – 3-6 éves

8,396Ft
Termék információk Bújj a Sötét lovag, Batman bőrébe! A Batman jelmez egy fekete álarcból és egy szürke kezeslábasból áll, amivel megszemélyesítheted Gotham City lovagját! A jelmez ruganyos anyagból készült, Batman sárga övét és a nagy denevér jelet is megtalálod rajta, a kezeslábashoz egy köpönyeg is hozzá van csatolva. A Batman jelmez 98-116 cm-es testmagassághoz használható, 3-6 éves korosztálynak ajánlott.
Helytartó
Bezár

Batman A sötét lovag álarc

1,088Ft
Termék információk Légy Te Gotham City megmentője! A Batman A sötét lovag álarc egy fekete maszk, amivel ki tudod egészíteni a Denevérember jelmezed! Az álarc puhább műanyagból készült, a szemeknél ki van párnázva, a maszkot tépőzáras gumiszalaggal tudod az arcodhoz rögzíteni. A Batman A sötét lovag álarc univerzális méretű, kisebbek és nagyobbak is hordhatják!
Helytartó
Bezár

Jégvarázs 2 Anna jelmez – 128 cm

8,396Ft
Termék információk A Frozen 2 mese főszereplőjének fekete és lila ruhája! A Jégvarázs 2 Anna jelmez egy könnyű szövetből készült elegáns ruha, aranyszínű hímzéssel. A ruhával Anna hercegnővé válhatsz a farsangi bulira, már csak egy fejdísz fog a ruha mellé kelleni. A jelmezzel el tudod játszani Anna hercegnő kalandjait, a készlet a ruhát tartalmazza. A Jégvarázs 2 Anna jelmez mérete: 128 cm.
Helytartó
Bezár

Jégvarázs 2 Anna jelmez – 116 cm

8,396Ft
Termék információk Elegáns sötét ruha, amivel Anna hercegnővé válhatsz! A Jégvarázs 2 Anna jelmez egy fekete és lila, aranyszínű díszítéssel készült öltözék, amivel Anna hercegnőnek öltözhetsz be a farsangi bulira. A ruha könnyű szövetből van, már csak egy fejdíszre lesz szükséged, hogy te lehess az új Jégvarázs rajzfilm egyik főszereplője. A Jégvarázs 2 Anna jelmez csak a ruhát tartalmazza, méret: 116 cm.
Helytartó
Bezár

Jégvarázs 2 Anna jelmez – 104 cm

8,396Ft
Termék információk Fekete és lila hercegnő jelmez, a Frozen 2 meséből! A Jégvarázs 2 Anna jelmez a fagyos rajzfilm egyik főszereplőjének a ruhája, könnyed szövetből. A ruha aranyszínű díszítéssel készült, már csak egy varázspálcát, vagy fejdíszt kell szerezned, hogy eljátszhasd Anna hercegnő kalandjait farsangkor. A Jégvarázs 2 Anna jelmez készlet csak a ruhát tartalmazza. Méret: 104 cm.
Helytartó
Bezár

Angyalka jelmez – 140 cm-es méret

8,396Ft
Termék információk Szárnyalj angyalként a farsangi összejövetelen! A hófehér Angyalka jelmez egy ruhából áll, amit felvéve te lehetsz a legbájosabb farsangkor! A ruha könnyű szövetből készült, a csomagolás a ruhát tartalmazza, már csak egy pár szárnyat és egy glóriát kell szerezned, hogy Te lehess a fehér angyal! Az Angyalka jelmez 140 cm-es méretű.
Helytartó
Bezár

Angyalka jelmez – 116 cm-es méret

8,396Ft
Termék információk Öltözz angyalnak a farsangi buliban! Az Angyalka jelmez egy hófehér ruhából és szárnyakból áll, amiket felvéve te lehetsz a legbájosabb farsangkor! A ruha könnyű szövetből készült, a csomagolás csak a ruhát foglalja magában, a szárnyakat nem tartalmazza. Az Angyalka jelmez 116 cm-es méretű.
Helytartó
Bezár

Jéghercegnő tütü

1,256Ft
Termék információk Hódítsd meg a határtalan jégbirodalmat, és válj jégkirálynővé a Jéghercegnő tütü segítségével! Ha kezdetben nincs elég varázserőd, hogy a fagyos királyságban gond nélkül kalandozz, öltsd magadra a jéghercegnők tütüjét, mely megóv a zord időjárástól. Igen, megóv, mivel különleges ruhadarabról van szó: ősi mágiával szőtt anyagának köszönhetően figyelmen kívül hagyhatod a jeget és a havat! A Jéghercegnő tütü termék gumis derekának mérete: 24 cm. A csomagolás méretei: 26 x 30 x 2 cm. A kék hókristályos szoknyát 3 éven aluliaknak nem ajánljuk.
Helytartó
Bezár

Huszár jelmez – kétféle méretben

5,036Ft
Termék információk Öltözz be lovas huszárnak a farsangi bulira! A Huszár jelmez egy díszes, aranyszínű mintával készült kék kabát és piros nadrág, amivel a 18. századi lovas katonának tudsz beöltözni. A ruha könnyű szövetből készült, már csak egy sapkát és csizmát kell találnod, valamint a derekadra kell akasztanod egy kardot, hogy úgy nézz ki, mint az igazi huszárok. A Huszár jelmez 110 cm-es és 128 cm-es méretben kapható, 4-6 éves és 7-8 éves korosztálynak. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik méretben szeretnéd!
Helytartó
Bezár

Halloween gyerek jelmez – 2 méret, többféle

3,524Ft
Termék információk Találd ki, hogy boszorkánynak, ördöglánynak, szellemnek vagy csontváznak öltözöl! A Halloween gyerek jelmez egy kényelmes, könnyű anyagból készült ruha, a fiúknak csontváz vagy szellem, a lányoknak ördög vagy boszorkány változatban. A jelmezzel garantált sikered lesz a halloween-i bulin, a csomagolás a ruhát tartalmazza, a kiegészítőket külön lehet megvásárolni.
Helytartó
Bezár

Indián gyerekjelmez – 120-130-as méret

2,516Ft
Termék információk Öltsd magadra az indián jelmezt, legyél te a legnagyobb harcos közülük! Az indián gyerekjelmez egy barna alapszínű indián ruha, kék rojtokkal és fejpánttal. A készlet a nadrágot, a felsőrészt és a fejdíszt is magában foglalja, szerezz egy nyilat, indián tőrt vagy tomahawkot, és fesd ki az arcod, ahogy az indiánok is tették4 Az Indián gyerekjelmez 120-130 cm-es méretű.
Helytartó
Bezár

Fiú farsangi jelmez – 2 méret, többféle

3,776Ft
Termék információk Cowboy, nindzsa, rendőr, vagy kalóz is lehetsz a farsangi buliban! A Fiú farsangi jelmez egy kényelmes és praktikus ruha, amit halloween-i buliba, vagy farsangra is bátran felvehetsz. A ruha könnyű szövetből készült, a csomagolás csak a ruhát tartalmazza.
Helytartó
Bezár

Fiú jelmez – 2 méret, többféle

4,196Ft
Termék információk Öltözz be pilótának, rendőrnek, kalóznak vagy autóversenyzőnek! A Fiú jelmez egy könnyű szövetből készült álruha, amivel a farsangi ünnepre tudsz felkészülni. A jelmez kényelmes, a csomagolás a képen látható ruhát tartalmazza, a kiegészítők nincsenek a csomagban. Mind a négyféle jelmez két méretben kapható: 110 cm és 128 cm. A kisebbik körülbelül 4-6 éves korú, a nagyobbik 7-9 éves korú gyermekeknek ajánlott. Kérjük, hogy a rendelés leadása során a megjegyzésbe írd bele, hogy melyik fajtát és milyen méretben szeretnéd kapni.
Helytartó
Bezár

Egymás nyakában felnőtt jelmez – többféle

12,596Ft
Termék információk Vegyél fel vicces jelmezt, amivel egy gorilla, vagy rendőr nyakában ülhetsz! Az Egymás nyakában felnőtt jelmez egy vicces nadrág, amit felvéve mulatságosan fogsz kinézni! A felnőtteknek készült ruhába könnyű belebújni, a farsangi bulin aki csak meglátja, garantáltan kacagni fog! Az Egymás nyakában felnőtt jelmez univerzális méretű, nyúlánk anyagból készült. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!
Helytartó
Bezár

Egymás nyakában jelmez – többféle

12,596Ft
Termék információk Vegyél fel egy jelmezt, amiben úgy fogsz kinézni, mintha egy állat, vagy ember nyakában ülnél! Az Egymás nyakában jelmez gyerekeknek készült, elasztikus anyagból készült jelmez, amit kisebbek, nagyobbak is felvehetnek. A jelmez egy nadrág, amibe csak bele kell bújni, és úgy fog festeni, mintha a gyerek egy figura nyakában ülne. Az Egymás nyakában jelmez univerzális méretű.
Helytartó
Bezár

Bohóc jelmez – színes, 116-os méret

2,516Ft
Színes bohócnak öltözve könnyen megnevettetheted a nagyérdeműt! A farsangi Bohóc jelmez egy kezeslábasból áll, amit még széles gallérral tudsz feldobni. A jelmez fényes anyagból készült, ha felveszed, már csak egy kis arcfestéket kell magadra kenned, illetve felvenned egy bohócorrot, kalapot, és már kész is a farsang öltözéked! A készlet a ruhát és a gallért foglalja magában. A színes bohóc jelmez 116-os méretben kapható.