Mind a(z) 18 találat megjelenítése

Kategóriák
CK
Bezár

CK, KIDDY DOUGH GYURMAGYÁR, SÖTÉTBEN VILÁGÍTÓ GYURMAKÉSZLET

2,610Ft
Ezzel a sötétben világító gyurmakészlettel a kicsik szabadjára engedhetik fantáziájukat, kicsi ujjuk és a puha gyurma segítségével megalkothatják saját világuk apró mását. Nézd, ahogy a kis művészek kiválasztják kedvenc színű gyurmájukat, és megkeresik a megfelelő eszközt a forma kialakításához. A fogantyús gyurmanyomó gép, a gyurmaformák, a tégelyek tetején lévő minták, megannyi lehetőség az elképzelt formák megalkotásához, miközben a finommotoros képességeik is fejlődnek. A készlet tartalmaz: - 1 gyurmaformázó gépet, 2 formázó vonalzóval - 6 forma - 1 formázó eszköz - 3 tégely gyurma
Bezár

Play-Doh gyuma – 4 db-os mini csomag

1,020Ft
Play-Doh gyurma - 4 db-os mini csomag 4 darabos mini gyurma csomag, a maximális élményért! 212 grammnyi csudajó csupaszín gyurma! Szett tartalma: 4 tégely mini színes gyurma A 4 tégely mindegyike zárható, így használat után is könnyen tárolhatók a gyurmák. A termék használata 2 éves kortól javasolt.
Bezár

Pattogó putty gyurma tojásban

1,520Ft
Különleges intelligens gyurma, ami még pattogni is tud! A Pattogó putty gyurma tojásban egy érdekes, egyszerre szilárd és képlékeny anyag, ami rendkívül rugalmas, ezért labdaként tudod pattogtatni. A gyurmát húzhatod, nyújthatod, ha készítesz belőle egy szobrot, szép lassan elolvad, kilapul. A gyurmát mozgó szemekkel teheted még viccesebbé, ha földhöz vágod a gyurmát, pattogni fog! A Pattogó putty gyurma tojásban méretei: 4 x 4 x 6 cm.
Bezár

Madár habgyurma készlet – többféle

1,020Ft
Fedd be a formát habgyurmával, hogy egy színes madarat kapj! A Madár habgyurma készletben egy műanyag alapot találsz, amire egy spatulával tudod felsimítani a színes habgyurmával. A gyurma szemcsés szerkezetű, levegőn szárad, és semmilyen egészségre káros anyagot nem tartalmaz. Ha sikerült beborítanod a madarat a változatos színekkel, tegyél rá szemeket, és készítsd el a figura lábait, szárnyait is. A Madár habgyurma készlet összesen 75 ml habgyurmát és 14 g szupergyurmát tartalmaz. Csomagolás méretei: 11 x 6 x 19 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd.
Bezár

Világító jármű habgyurma készlet – többféle

1,020Ft
Formázz habgyurmából egy járgányt, ami még világít is! A Világító jármű habgyurma készlet különleges gyurmát tartalmaz, ami inkább habra hasonlít, mint gyurmára, de megőrzi a gyurma formázhatóságát és szilárdságát. Az autókat és helikoptereket a műanyag szerszámmal részletgazdagon el tudod készíteni, az autóba egy lámpát is tudsz tenni, amitől világítani fog a járgány. A gyurmát többször is fel lehet használni, ehhez csak tedd vissza a tégelyébe, és zárd le, hogy ne száradjon ki. A Világító jármű habgyurma készlet összesen 120 ml habgyurmát tartalmaz. Csomagolás méretei: 13 x 5 x 21 cm.
Bezár

Super Dough lovacskák gyurma

1,020Ft
Készíts el szupergyurmából színes paripákat! A Super Dough lovacskák gyurma készletben különböző színű gyurmákat, egy pár nagy szemet és két gyurmaszerszámot is találsz, amikből csodálatos lovakat tudsz készíteni. A szuper gyurmával tisztán tudsz dolgozni, a gyurma lágy tapintású, biztonságosan tudsz belőle szobrokat alkotni. A két szerszámmal az aprólékos részleteket is könnyen meg lehet formázni, az elkészült lovakra csak a szemeket kell felragasztani. A Super Dough lovacskák gyurma készlet 42 g szuper gyurmát tartalmaz. Csomagolás méretei: 10 x 4 x 20 cm.
Bezár

Gyurma 8 tégelyes készlet kinyomóval

3,050Ft
Alkoss állatfigurákat, növényeket és tárgyakat gyurmából! A gyurma 8 tégelyes készlet kinyomóval csomagban egy gyurmaprést találsz, színes tégelyes gyurmákkal. A gyurmát könnyű formázni, ráadásul ha kevered őket, új színeket fedezhetsz fel! A gyurma 8 tégelyes készlet kinyomóval együtt használható más készletekkel is. Csomagolás méretei: 32 x 7 x 14 cm.
Bezár

Tégelyes 2 darabos gyurma

1,050Ft
Formázz és préselj figurákat színes gyurmából! A tégelyes 2 darabos gyurma készletben különböző formákat találsz, amikkel állatokat és más figurákat tudsz nyomni. A gyurma tégelyének teteje szintén nyomóformaként használható, a tégelyes 2 darabos gyurma készlet minden gyurmás játékkal együtt használható. A csomag két tégely, különböző színű gyurmát foglal magában.  
Bezár

Gyurmahenger 6 szín/csomag

2,540Ft
Nagy tubusokban kapható gyurma, 8 féle, különböző színű, 6 cm-es tégelyek és szaggató formák
Bezár

Putty gyurmalin, folyékony üveg piros – kék

2,540Ft
Varázslatos, áttetsző gyurma, ami pont úgy néz ki, mint a folyékony üveg! A Folyékony üveg putty gyurma egy különleges, kicsit folyós gyurma, ami soha nem fog kiszáradni. A gyurmát tudod pattogtatni, gyúrhatod, tekergetheted, ha hirtelen ráütsz, akkor törik, de közben lassan húzni is lehet. A gyurmát szemekkel tudod dekorálni, ami személyiséget is ad neki, a gyurma áttetsző, egyszerre szilárd és folyékony. A Folyékony üveg putty gyurma készlet 50 g gyurmát tartalmaz. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!
Bezár

Sellő putty gyurma

1,730Ft
Találd meg a sellőt a gyurma belsejében! A Sellő putty gyurma egy gyémánt formájú dobozba zárt csillámos intelligens gyurma, aminek a belsejében egy kis sellőfigura lakozik. A gyurma egyszerre szilárd és folyékony, szépen tudsz belőle formázni, de kis idő után az elkészült szobor el fog laposodni, szét fog folyni. A gyurma fejleszti a kreativitást, s csillámos gyurma a lányok kedvence lesz! A Sellő putty gyurma csomagolási méretei: 9 x 8 x 4 cm.
Bezár

Slime olajos hordóban – színes, többféle

710Ft
Gyúrható és nyújtható nyálka, hordós csomagolásban! A színes Slime olajos hordóban egy érdekes, ragacsos állagú anyag, ami egyszerre csúszik, tapad, szilárd és folyékony. A slimy ragaccsal órákon keresztül tudsz játszani, folyasd át az ujjaid között, csapd le az asztalra, vagy lejtős felületen figyeld meg, ahogy szépen lassan lecsúszik. A slime mókás olajos hordóba van csomagolva, ha nem játszol vele, érdemes visszatölteni, hogy sokáig felhasználható maradjon, ne száradjon ki. A rikító színű Slime olajos hordóban csomagolási méretei: 5 x 5 x 6 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!
Bezár

Creamy Dough madár muffin krémgyurma

1,220Ft
Formázz egy finom süteményt, és díszítsd egy gyurmából készült madárral! A Creamy Dough madár muffin krémgyurma készletben két tömlő színes krémgyurmát, valamint szuper gyurmát is megtalálsz, amikből szinte bármilyen szobrot el tudsz készíteni. A gyurma lágy, könnyedén formázható, a szuper gyurmából az apróbb részleteket tudod mintázni. A krémgyurma kb. 10-48 óra alatt szárad meg teljesen, ezután tudod kidekorálni. A muffint a szuper gyurma tégelyébe lehet betölteni, vond körbe a matricaszalaggal, hogy még dekoratívabb legyen. A Creamy Dough madár muffin krémgyurma használata után alaposan moss kezet. A készlet 30 ml krémgyurmát és 8 g szuper gyurmát tartalmaz. Csomagolás méretei: 14 x 3 x 21 cm.
Bezár

Creamy Dough halas muffin krémgyurma

1,220Ft
Készíts egy finom halas süteményt krémes állagú gyurmából! A Creamy Dough halas muffin krémgyurma készletben mindent megtalálsz, amivel ízletes, hallal töltött sütit tudsz sütni. A krémes gyurma puha, könnyen formázható, és megőrzi az alakot, amit adtál neki, a készletben nem csak krémes, hanem szupergyurmát is találsz, amivel a kiegészítőket tudod előállítani. Fogd meg a tégelyt, ragaszd körbe a matricacsíkkal, és már készítheted is a muffint, a szerszámmal az apróbb részleteket is ki tudod dolgozni. A krémgyurma 10-48 óra alatt szárad meg, a használat után jó alaposan moss kezet! A Creamy Dough halas muffin krémgyurma 30 ml krémgyurmát és 8 g szupergyurmát tartalmaz. Csomagolás méretei: 14 x 3 x 21 cm.
Bezár

Super Dough gyurma formázó eszköz készlet

1,020Ft
Nyomd ki a szupergyurmát mindenféle formában! A Super Dough gyurma formázó eszköz készletben hal, állat, növény mintájú kinyomó formákat találsz, amiket szupergyurmával lehet együtt használni. A formákkal változatos gyurmaszobrokat tudsz készíteni, amik a levegőn száradnak meg. A Super Dough gyurma formázó eszköz készlet formáinak mérete: 8-10 cm. Nyomd ki a szupergyurmát mindenféle formában! A Super Dough gyurma formázó eszköz készletben hal, állat, növény mintájú kinyomó formákat találsz, amiket szupergyurmával lehet együtt használni. A formákkal változatos gyurmaszobrokat tudsz készíteni, amik a levegőn száradnak meg. A Super Dough gyurma formázó eszköz készlet formáinak mérete: 8-10 cm. Nyomd ki a szupergyurmát mindenféle formában! A Super Dough gyurma formázó eszköz készletben hal, állat, növény mintájú kinyomó formákat találsz, amiket szupergyurmával lehet együtt használni. A formákkal változatos gyurmaszobrokat tudsz készíteni, amik a levegőn száradnak meg. A Super Dough gyurma formázó eszköz készlet formáinak mérete: 8-10 cm.
Bezár

Putty Peeps Junior intelligens gyurmalin szemekkel

810Ft
A Putty gyurmalin junior metálszínű gyurma egy intelligens anyag, ami minden hatásra másképp reagál. Ha húzod, elszakad, gömbként egy pattogó labda lesz belőle, hirtelen erőhatástól törik. A slimy Putty gyurmalin junior intelligens gyurma nagyon könnyen kezelhető, a kisebb gyerekek is vidáman játszhatnak vele. Megformázhatnak belőle alakzatokat, állatokat is. A folyékony zselé Slime gyurma nem tartja meg hosszú ideig a formáját, idővel ellaposodik, viszont soha nem fog kiszáradni, és nem hagy foltot se a tenyereden, se a ruhádon! A tégely 18 g intelligens gyurmát tartalmaz, többféle színben.
Bezár

Putty Peeps mágneses gyurmalin szemekkel – 65 g

2,540Ft
Mozgasd mágnessel a Putty Peeps mágnesezhető intelligens gyurma figurákat! A Putty Peeps intelligens folyékony zselé gyurma egyszerre szilárd és folyékony, könnyen gyúrhatsz belőle különböző figurákat, amiket szemekkel is díszíthetsz, ettől életre kelnek! A mágneses Putty Peeps slimy intelligens gyurmalin trükkje, hogy miután elkészült egy figura, a szobor testét mozgatni tudod a mágneses rúddal. A figura végtatjaival tud integetni, kis gyakorlással meg is tudod sétáltatni őket! Formázz meg szörnyeket, állatokat, és ha szétfolyt, akkor újabb figurákat készíthetsz. A mágnesezhető Putty intelligens Slime gyurma nem hagy foltot az asztalon, viszont a textil felületeknek árthat! A Putty Peeps intelligens gyurmalin szemekkel - 65 g, mágnesezhető az alábbi változatokban kapható: mágneses arany, mágneses ezüst, mágneses bronz. A készlet a gyurma és a szemek mellett egy erős mágneses rudat is tartalmaz.
Bezár

Putty intelligens gyurmalin – sötétben világító

1,520Ft
Személyiséggel bíró, sötétben világító Putty gyurmalin, 50 g-os kiszerelésben! A Putty Peeps intelligens gyurma egyszerre szilárd és folyékony, könnyen gyúrhatsz belőle különböző figurákat, amiket szemekkel is díszíthetsz, hogy életre keljenek! A slimy folyékony zselé figurákat tedd erős fénybe, hogy feltöltődjenek, kis idő után vidd őket egy sötét helyre, és foszforeszkálni fognak! Formázz meg szörnyeket, állat szobrokat, és ha szétfolyt, akkor újabb figurákat készíthetsz. A sötétben világító Putty intelligens Slime gyurma nem hagy foltot az asztalon, viszont a textil felületeknek árthat! A Putty Peeps intelligens gyurmalin szemekkel - 50 g, sötétben világító az alábbi változatokban kapható: sötétben világító kék, sötétben világító zöld, sötétben világító sárga. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!