Mind a(z) 4 találat megjelenítése

Kategóriák
Boksz készlet 1202 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Sportszerek labda játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Boksz készlet 1202

3,050Ft Bruttó 27%
Gyermek boksz készlet. A gyermek box készlet tartalma: 40 cm-es, piros box zsák 1 pár kesztyűvel amerikai zászlót idéző mintával. A box kiváló, gyorsaságot és erőt fejlesztő mozgásforma. Nagyszerű feszültségoldó és persze jó móka! Kapható 10 vagy 12 oz súlyú kesztyűkkel, mely 4-8 éves gyermekekre van méretezve. Rendeléskor kérjük, írd a megjegyzés rovatba, melyik fajtát szeretnéd megvásárolni!
Bezár

Rugós boksz-zsák

10,995Ft Bruttó 27%
Püföld a labdát, vezesd le a feszültséget! A boksz zsák rugós állvánnyal egy ökölvíváshoz használatos eszköz, egy puha boksz zsák rugós rúdra erősítve. A zsákot kedvedre ütheted, rúghatod, nem fog eldőlni, hanem visszaáll eredeti pozíciójába. A labda magassága változtatható, 80 cm és 120 cm között bárhova állítható! A készlet az alapot és a rugós állványt is tartalmazza! A Boksz zsák rugós állvánnyal csomagolási méretei: 20 x 10 x 68 cm.
Helytartó
Bezár

Piros-fekete boksz-szett 43 cm

Püföld, üsd kesztyűvel, rugdosd a piros-fekete bokszzsákot! A Boxkkészlet egy pár piros boxkesztyűt, és egy fekete-piros, lángmintás boxzsákot tartalmaz, amit fel tudsz akaszatni. A bokszzsákon levezetheted a stresszt, a feszültséget, és megtanulhatod, hogyan kell helyesen ütni. A kesztyűk párnázottak, játék közben a kezed nem fog benne megsérülni. Boxzsák mérete: 43 cm.
Felfújható szumó szett
Bezár

Felfújható szumó szett, 76×40 cm, 2 db/csomag

11,180Ft Bruttó 27%
Öltözzetek Sumo birkózónak, és védjétek magatokat a sérülésektől! A Szumó felfújható készlet két hengert tartalmaz, amikbe bele tudtok bújni. A páncélt felvéve egymásnak tudtok szaladni, és amikor elestek, a felfújt játék megvéd titeket. A Szumó felfújható készlet biztonsági szelepen keresztül fújható fel, és kültéren használható. Felfújt méretek: 76 x 40 cm.