Mind a(z) 6 találat megjelenítése

Kategóriák
Nebulus összecsukható  roller rózsaszín SV8070 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Sportszerek labda játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Nebulus összecsukható roller rózsaszín SV8070

9,140Ft
Könnyű szerkezetű rózsaszín roller, lányoknak! A Nebulus TX alumínium roller lányoknak egy erős, fémvázas kétkerekű roller. A műanyag kerekek könnyedén siklanak az aszfalton, a roller hátsó kereke fékezhető, a kormány magassága állítható. A roller egy mozdulattal összecsukható, hogy a buszon, villamoson is magaddal tudd vinni.. A Nebulus TX alumínium roller lányoknak kormányrúdja 81 cm magasságig állítható. Kinyitott méretek: 65 x 21 x 81 cm.
Nebulus összecsukható roller fiúknak SV8233 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Sportszerek labda játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Nebulus összecsukható roller fiúknak SV8233

9,140Ft
Fémvázas könnyű roller, kék kerekekkel! A Nebulus TX alumínium roller fiúknak egy összecsukható, könnyű mégis erős kétkerekű roller, amivel élmény a száguldás! A kormány magassága állítható, a hátsó kerék fékezhető, a kerekek műanyagból készültek és stabilan tapadnak meg az aszfalton. A rollert egy mozdulattal össze tudod csukni, hogy a tömegközlekedésen is magaddal tudd vinni, a kék markolatok kényelmes tapintásúak. A Nebulus TX alumínium roller fiúknak kormányrúdja 81 cm magasságig állítható. Kinyitott méretek: 65 x 21 x 81 cm.
Háromkerekű roller kosárkával
Bezár

Háromkerekű roller kosárkával , kék 111323256-BLU

7,110Ft
Tedd gyorsabbá utadat barátaidhoz a kék színű, kosárkás Háromkerekű rollerrel! Találd ki, hogy melyik társast vinnéd át játszópajtásodhoz, dobd a kosárba, pattanj a rollerre, és gurulj a cél felé. Ripsz-ropsz, már várhatod is a csengőt nyomkodva, hogy kinyissák neked az ajtót, és kezdődhessen a játék! A Háromkerekű roller kosárkával - kék színű termék méretei: 64 x 34 x 55 cm. A közlekedési eszközt 3 éven aluliaknak nem ajánljuk.
Háromkerekű roller kosárkával
Bezár

Háromkerekű roller kosárkával , rózsaszín 1113232

7,110Ft
Igazán menő lehetsz ezzel a lila színben pompázó Háromkerekű unikornisos, kosárkás rollerrel! Így nem csak elegánsabban, de gyorsabban is jutsz el a célodig, ráadásul a járgány kosarába kedvenc babádat is bele tudod ültetni. A Háromkerekű roller kosárkával méretei: 69 x 26 x 61 cm. A közlekedési eszközt 3 éven aluliaknak nem ajánljuk. Felhívjuk a figyelmedet, hogy a terméket dobozban szállítjuk, nem összeszerelt állapotban.
Háromkerekű roller
Bezár

Háromkerekű roller, piros 111323054-red

8,640Ft
Gurulj biztonságosan a játszótérre a rózsaszín háromkerekű rollerrel! Nem kell begyulladnod, nem fogsz eldőlni a járgánnyal, hisz 3 kereke igen stabil állást biztosít számodra. Pattanj hát fel a kormány mögé, és suhanj a játszótéri barátaidhoz. A roller termék méretei: 22 x 56 x 67 cm. A közlekedési eszközt 3 éven aluliaknak nem ajánljuk.
Háromkerekű roller
Bezár

Háromkerekű roller, kék 111323054- blue

8,640Ft
Száguldj az oviba a kék színű Háromkerekű rollerrel! Barátaiddal jelöljetek ki egy reggeli találkozóhelyet, gyűljetek össze, majd versenyezzetek, hogy ki ér be előbb az óvodába! A Háromkerekű roller - kék színű termék méretei: 22 x 56 x 67 cm. A közlekedési eszközt 3 éven aluliaknak nem ajánljuk.