Mind a(z) 11 találat megjelenítése

Kategóriák
Bezár

Nebulus összecsukható roller, fiúknak

9,995Ft Bruttó 27%
Fémvázas könnyű roller, kék kerekekkel! A Nebulus TX alumínium roller fiúknak egy összecsukható, könnyű mégis erős kétkerekű roller, amivel élmény a száguldás! A kormány magassága állítható, a hátsó kerék fékezhető, a kerekek műanyagból készültek és stabilan tapadnak meg az aszfalton. A rollert egy mozdulattal össze tudod csukni, hogy a tömegközlekedésen is magaddal tudd vinni, a kék markolatok kényelmes tapintásúak. A Nebulus TX alumínium roller fiúknak kormányrúdja 81 cm magasságig állítható. Kinyitott méretek: 65 x 21 x 81 cm.
Bezár

Nebulus összecsukható roller rózsaszín

9,995Ft Bruttó 27%
Könnyű szerkezetű rózsaszín roller, lányoknak! A Nebulus TX alumínium roller lányoknak egy erős, fémvázas kétkerekű roller. A műanyag kerekek könnyedén siklanak az aszfalton, a roller hátsó kereke fékezhető, a kormány magassága állítható. A roller egy mozdulattal összecsukható, hogy a buszon, villamoson is magaddal tudd vinni.. A Nebulus TX alumínium roller lányoknak kormányrúdja 81 cm magasságig állítható. Kinyitott méretek: 65 x 21 x 81 cm.
Bezár

Junior Twist roller lányoknak

9,995Ft Bruttó 27%
Fehér-rózsaszín roller, amivel lányok száguldhatnak! A fehér Junior Twist háromkerekű roller egy széles lappal, elöl nagy és hátul kicsi kerekekkel készült lábbal hajtós járgány, erős műanyagból. A hátsó kereket fékezni tudod, a kormánnyal a szerkezet könnyen irányítható, a rollert az utcán, a parkban is használhatod. A fehér Junior Twist háromkerekű roller méretei: 54 x 22 x 60 cm. Terhelhetőség: 20 kg.
Bezár

Hóroller

8,995Ft Bruttó 27%
Hódítsd meg a havas tájat a hóroller segítségével! Állj rá a téli sporteszközre, kapaszkodj meg a fogódzkodójába, és már csúszhatsz is le a lejtőn! Ha túl gyorsnak érzed a sikamlást, kígyózó mozdulatokkal lassíthatsz a tempón. De érdemes előbb egy kisebb lejtőről leereszkedned, ne rögtön a fekete színű pályán próbálkozz! A hóroller méretei: 90 x 80 x 23 cm. A terméket 3 éven aluliaknak nem ajánljuk.
Bezár

Háromkerekű roller, pink

8,995Ft Bruttó 27%
Gurulj biztonságosan a játszótérre a rózsaszín háromkerekű rollerrel! Nem kell begyulladnod, nem fogsz eldőlni a járgánnyal, hisz 3 kereke igen stabil állást biztosít számodra. Pattanj hát fel a kormány mögé, és suhanj a játszótéri barátaidhoz. A roller termék méretei: 22 x 56 x 67 cm. A közlekedési eszközt 3 éven aluliaknak nem ajánljuk.
Bezár

Háromkerekű roller, kék

8,995Ft Bruttó 27%
Száguldj az oviba a kék színű háromkerekű rollerrel! Barátaiddal jelöljetek ki egy reggeli találkozóhelyet, gyűljetek össze, majd versenyezzetek, hogy ki ér be előbb az óvodába! A háromkerekű roller - kék színű termék méretei: 22 x 56 x 67 cm. A közlekedési eszközt 3 éven aluliaknak nem ajánljuk.
Bezár

Háromkerekű roller kosárkával, pink

8,995Ft Bruttó 27%
Nyűgözz le mindenkit magad körül unikornisos rollereddel! A háromkerekű roller kosárkával hűséges társad lesz az utcákon, pink színének és vidám szalagjainak pedig senki nem fog tudni ellenállni. Állj fel egyik lábaddal a rollerre a másikkal pedig hajtsd magad, így kezdetét is veheti a nagy száguldozás. Éld át a gurulás örömét, miközben biztonságosan közlekedsz! A kis kosárkába szívednek kedves tárgyaidat és játékaidat is elhelyezheted, így mindig veled lesznek bárhová is mész. Figyeld meg a csodálatos roller unikornisos részleteit és mutasd meg barátaidnak is új járgányodat! Rollereddel fejlesztheted koordinációs képességeidet és ügyességedet. A játékot méretéből kifolyólag a 3-6 éves korosztálynak ajánljuk. A 3 keréknek köszönhetően a roller biztonságos, de idősebb felügyelete javasolt. A roller mérete 69 x 26 x 61 cm.
Bezár

Háromkerekű roller kosárkával , kék

8,995Ft Bruttó 27%
Tedd gyorsabbá utadat barátaidhoz a kék színű, kosárkás, háromkerekű rollerrel! Találd ki, hogy melyik társast vinnéd át játszópajtásodhoz, dobd a kosárba, pattanj a rollerre, és gurulj a cél felé. Ripsz-ropsz, már várhatod is a csengőt nyomkodva, hogy kinyissák neked az ajtót, és kezdődhessen a játék! A háromkerekű roller kosárkával - kék színű termék méretei: 64 x 34 x 55 cm. A közlekedési eszközt 3 éven aluliaknak nem ajánljuk.
Bezár

Háromkerekű roller fékkel – piros

12,995Ft Bruttó 27%
Tanulj meg rollerezni a piros-fekete különleges rollerrel! A piros háromkerekű roller egy széles állólappal és fékkel is felszerelt roller, amelyiknek elöl két kereke van, hogy stabilabb legyen rajta utazni. A roller fémvázas, a kormány magassága állítható, így a járgány együtt fog nőni a tulajdonosával. A rollerezés erősíti a lábat, és gyorsabban fogsz vele eljutni az óvodába is. A piros háromkerekű roller hossza: 50 cm. Maximális magasság: 68 cm.
Bezár

Háromkerekű roller, fékkel – pink

12,995Ft Bruttó 27%
Járj óvodába a rózsaszín-fekete rollerrel! A pink háromkerekű roller egy erős fém vázzal készült különleges roller elöl két kerékkel, ami növeli a stabilitását. A roller kormányát fel tudod emelni, vagy le tudod engedni, így a roller együtt fog nőni a gyerekkel. A rózsaszín-fekete Háromkerekű roller hossza: 50 cm. Maximális magasság: 68 cm.
Háromkerekű roller kosárkával
Bezár

Háromkerekű roller kosárkával , rózsaszín 1113232

7,110Ft Bruttó 27%
Igazán menő lehetsz ezzel a lila színben pompázó Háromkerekű unikornisos, kosárkás rollerrel! Így nem csak elegánsabban, de gyorsabban is jutsz el a célodig, ráadásul a járgány kosarába kedvenc babádat is bele tudod ültetni. A Háromkerekű roller kosárkával méretei: 69 x 26 x 61 cm. A közlekedési eszközt 3 éven aluliaknak nem ajánljuk. Felhívjuk a figyelmedet, hogy a terméket dobozban szállítjuk, nem összeszerelt állapotban.