Mind a(z) 2 találat megjelenítése

Kategóriák
Bezár

Tricikli – piros

11,995Ft
Tekerd a piros vagány triciklit a járdán, és a parkban! A műanyag kerekekkel készült piros Fémvázas tricikli egy kényelmes lábbal hajtós járgány, széles pedálokkal, gumi markolatokkal. A tricikli műanyag székkel és tárolóval készült, a járgány aszfalton, vagy kemény talajon is könnyedén tud haladni. Tedd be a tárolóba a fontosabb dolgokat, így a gyerek magának viheti a cuccait. A kormány szövetborítással van ellátva, a piros tricikli erősíti a lábakat, és segít megtanulni a közlekedést is. Méretek: 68 x 46 x 51 cm, ülésmagasság: 30 cm.
Tricikli - három színű 111343016 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Sportszerek labda játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Tricikli – rózsaszín

11,995Ft
Hódítsd meg a parkokat ezzel a vagány Triciklivel! Pakold be kedvenc játékodat, italodat és ételedet a nyereg mögötti kosárkába, pattanj fel a háromkerekű biciklire, és már tekerhetsz is a parkba, élvezve a napsütést és a száguldozás okozta enyhe szellőt! Tekerj, tekerj mindaddig, míg meg nem unod, vagy ki nem fáradsz, végül keress egy nyugis helyet, csüccsenj a fűbe, vedd elő az oda-vissza fuvarozott játékodat, és játssz vele, hogy kifújhasd magad. Ha készen állsz, tekerj újra! Vajon hány ilyen kört tudsz megtenni? A Tricikli max. teherbírósága 30 kg, méretei: 67 x 46 x 50 cm. A játékot 3 éves kortól ajánljuk.