1–50 termék, összesen 78 db

Kategóriák
Bezár

Intex 68676 Felfújható párna – 43 x 28 cm többféle

710Ft Bruttó 27%
Feküdj kényelmesen, a fejedet egy felfújható párnára hajtva! A Kidz felfújható párna egy egyszínű, néhány fújással felfújható kényelmes párna, amit utazáshoz vagy akár a matracodon is használhatsz. A párna biztonsági szeleppel készült, és bárhova magaddal viheted! Felfújt méretek: 43 x 28 x 9 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!
Fotel párnás 102x94cmitaltartó. 43097 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Strandjátékok játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Fotel párnás 102x94cm,italtartó

3,490Ft Bruttó 27%
Ülj be a vízifotelbe és hűsölj a medencében a forró nyári napokon! Az Italtartós felfújható vízifotel egy kényelmes, háttámlával és pohártartóval felszerelt ülőalkalmatosság, ami kellemesebbé teszi a nyári kánikulát. A fotelt biztonsági szelepekkel tudod felfújni, a háttámlát be tudod állítani, és hűsölés közben kedvenc italodat is fogyaszthatod! Az Italtartós felfújható vízifotel készlet egy javítótapaszt is tartalmaz. Felfújt méretek: 102 x 94 cm.
Jégvarázs Olaf matrac
Bezár

Jégvarázs II. – Olaf matrac, 140x104cm

6,490Ft Bruttó 27%
Merülj a habok közé a forró nyári napokon! A Jégvarázs II. - Olaf matrac felfújása után már bátran felfeküdhetsz vele a víz hátára, hogy kezeddel evezve minél messzebbre juthass. Ha pedig elfáradnál, enged magad sodortatni az árral, és élvezd a víz lágy hullámzását! A Disney Frozen 2 mesefilm hőse veled tart majd a szórakozásban. A Jégvarázs 2. - Olaf matrac méretei: 140 x 104 cm. A terméket 3 éves kortól ajánljuk.
Aqua Hammock matrac 1
Bezár

Aqua Hammock matrac 1,6mx84cm

3,995Ft Bruttó 27%
Mese játék webáruház – Rajzfilmes játékok
Kicsi delfin kapaszkodós lovagló 175x66 cm 3 585 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Strandjátékok játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Kicsi delfin kapaszkodós lovagló 175x66cm

3,950Ft Bruttó 27%
Kapaszkodj a delfin uszonyába, irány a medence! A Delfin hullámlovagló egy élethű, szürke palackorrú delfin figura, akinek a hátán ülve is tudsz pancsolni. A delfin két oldalán kapaszkodót találsz, a lovaglót biztonsági szelepen keresztül lehet felfújni. A Delfin hullámlovagló készlet egy öntapadós javítófoltot is tartalmaz. Felfújt méretek: 175 x 66 cm.
Ezüst színű poharas matrac 188x71 58894EU gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Strandjátékok játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Ezüst színű poharas matrac 188x71cm

4,800Ft Bruttó 27%
Ezüstszínű poharas matrac a forró nyári napokra! A Poharas matrac igazi kényelmes pihenést biztosít akár a medence közepén is. A matracot biztonsági szelepen keresztül tudod felfújni, a matrac nagyon erős, előre tesztelt műanyagból készült. Felfújt méretek: 188 x 71 cm.
Aligátor lovagló 170x86 cm
Bezár

Aligátor lovagló 170×86 cm

4,995Ft Bruttó 27%
Pancsolj a krokodil hátán ülve! Az Aligátor hullámlovagló egy kapaszkodókkal felszerelt felfújható krokodil figura, amire a gyerek fel tud ülni. A krokodil hátán kényelmesen lehet pancsolni, játszani, az aligátor biztonsági szeleppel, két kamrán keresztül fújható fel. Az Aligátor hullámlovagló készlet egy javító foltot is tartalmaz. Felfújt méretek: 170 x 86 cm.
-10%
Bezár

Felfújható gumimatrac,homár 130 x 70cm

9,990Ft 8,990Ft Bruttó 27%
Vásárolj kényelmesen otthonodból,kedvező árakon,megbízható bolttól a www. Mesejátékwebáruház.hu – tól! Óriási strand felszerelések egy helyen! Legjobb és legnépszerűbb strand termékek válogatva. Éld át a játék élményét!
Bezár

Felfújható gumimatrac Pretty Peacock – kék páva

19,990Ft Bruttó 27%
Vásárolj kényelmesen otthonodból,kedvező árakon,megbízható bolttól a www. Mesejátékwebáruház.hu – tól! Óriási strand felszerelések egy helyen! Legjobb és legnépszerűbb strand termékek válogatva. Éld át a játék élményét!
Bezár

Felfújható gumimatrac Kacsa 186 x 127cm – sárga

14,990Ft Bruttó 27%
Vásárolj kényelmesen otthonodból,kedvező árakon,megbízható bolttól a www. Mesejátékwebáruház.hu – tól! Óriási strand felszerelések egy helyen! Legjobb és legnépszerűbb strand termékek válogatva. Éld át a játék élményét!
Bezár

Felfújható papagáj matrac 203x132cm

13,990Ft Bruttó 27%
Vásárolj kényelmesen otthonodból,kedvező árakon,megbízható bolttól a www. Mesejátékwebáruház.hu – tól! Óriási strand felszerelések egy helyen! Legjobb és legnépszerűbb strand termékek válogatva. Éld át a játék élményét!
Helytartó
Bezár

Unikornis lovagló 201x140x97cm

Üldögélj az egyszarvú hátán, a medence közepén! Az unikornis lovagló egy fehér színű, szivárvány színű sörénnyel és szárnyakkal készült felfújható játék, amivel a legforróbb napokon is élvezheted a medencében lévő hűvös vizet. A lovagló biztonsági szelepen keresztül fújható fel, akár egy felnőtt is kényelmesen ráülhet. A készlet egy öntapadós javító foltot is tartalmaz. Az Unikornis lovagló felfújt méretei: 201 x 140 x 97 cm.
Helytartó
Bezár

Unikornis lovagló 2.24m x 1.64m

Egyszarvú ló, aminek a hátán ülve napozhatsz! Az unikornis lovagló egy nagy méretű felfújható egyszarvú, kapaszkodókkal. Az unikornis PVC-ből készült, és biztonsági szelepen keresztül lehet felfújni. A lovagló fent tart a medencében a víz felszínén, és a lábaidat a hűvös habokba tudod lógatni sütkérezés közben. Az Unikornis lovagló készlet egy javító foltot is tartalmaz. Felfújt méretek: 224 x 164 cm.
Helytartó
Bezár

Teknősbéka lovagló 1.40m x 1.40m

Felfújható teknősbéka matrac!Biztonsági fogantyúval kapható. Méretei: 147cm x 140cm.
Helytartó
Bezár

Szörfdeszka 114x46cm

Egyensúlyozz a medencében a mintás felfújható szörfdeszkán! A mintás szörfdeszka rengeteg lehetőséget rejt a medencés játékok terén. Ráfeküdve pihenhetsz, de fel is tudsz rá ülni, és ha jó az egyensúlyérzéked, talán rá is tudsz ülni egy kis ideig. A szörfdeszka biztonsági szeleppel van felszerelve, a deszka kék és rózsaszín változatban kapható. Felfújt méretek: 114 x 46 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd.
Helytartó
Bezár

Szép páva lovagló 1,98mx1,64m

Támaszkodj a páva nyakának, és ringatózz a medencében! A felfújható páva lovagló egy kék színű fotel, amin fekve kényelmesen tudsz pihenni a medence közepén. A madár nyakát háttámlának tudod használni, a faroktollain a lábaid kényelmesen elférnek, élvezheted a napsütést! A páva biztonsági szelepen keresztül fújható fel. A Páva lovagló méretei: 198 x 164 cm.
Helytartó
Bezár

Sültkrumpli matrac 175x132cm

Ringatózz a medence közepén egy csomag sült krumplin fekve! A sültkrumpli matrac egy sárga és piros színű felfújható, erős PVC matrac, amin fekve élvezheted a hűsítő hullámokat. A matracot biztonsági szelepen keresztül lehet felfújni, a matracon ülve és fekve is lubickolhatsz a hullámokon. A Sültkrumpli matrac készlet egy öntapadós javító matricát is tartalmaz. Felfújt méretek: 175 x 132 cm.
Helytartó
Bezár

Shake matrac 198x107cm

Ringatózz a medencében egy tejturmixot formázó matracon! A Shake matrac egy csokis édességet formázó matrac, amivel nagy sikert tudsz aratni a strandon! A matracon a medence közepén tudsz pihenni, de tópartra, nyaralásra is magaddal viheted! A játék erős PVC-ből készült, a matracot biztonsági szelepen keresztül tudod felfújni, ami segít, hogy ne szivárogjon belőle a levegő. A Shake matrac felfújt méretei: 198 x 107 cm.
Helytartó
Bezár

Sárga kacsa lovagló kapaszkodóval 147x147x81cm

Vidám sárga kacsa figura, amire fel is tudsz ülni! A kacsa lovagló kapaszkodóval egy felfújható medencés játék, amin élvezheted a nyári napot, és a hűsítő vizet egyszerre. A kacsa erős PVC-ből készült, a kapaszkodók segítenek a hátán maradni. A gumikacsa biztonsági szelepeken keresztül fújható fel, a készlet egy öntapadós javító foltot is tartalmaz. A sárga Kacsa lovagló kapaszkodóval felfújt méretei: 147 x 147 x 81 cm.
Helytartó
Bezár

Pool School Kickboard, 79×76

Gyakorold az úszás mozdulatait biztonsági úszódeszkával! A Pool School úszódeszka kapaszkodókkal felszerelt felfújható eszköz, amivel az úszáshoz szükséges lábtempókat lehet begyakorolni. Az úszódeszka biztonsági szelepekkel készült, a deszka medencében, tóban is használható. A Pool School úszódeszka felfújt méretei: 32 x 76 cm.
Helytartó
Bezár

Pizza szelet matrac 175×145 cm

Egyél pizzát a medence közepén, egy pizzaszelet formájú matracon ülve! A Pizza szelet matrac egy színes, pizzaszeletet mintázó felfújható matrac, tartós PVC-ből. A matracot biztonsági szelepen keresztül könnyen fel lehet fújni, ezután ár csak helyet kell rajta foglalnod, és élvezni a napsütést. Ha több matracotok is van, egymáshoz tudjátok őket kötni, és akár egy egész, kerek pizzát is össze tudtok állítani a szeletekből. A Pizza szelet matrac készlet magában foglal egy öntapadós javító tapaszt is. Felfújt méretek: 175 x 145 cm
Helytartó
Bezár

Pizza Party matrac 1,88mx1,3m

Pihenj és heveréssz a pizza formájú és mintájú matracon! A Pizza felfújható matrac egy hosszúkás, háromszög formájú strandmatrac, ami egy gusztusos és finom pizzát ábrázol. A matrac biztonsági szelepen fújható fel, erős és tartós PVC-ből készült, a matracon a tavon, vagy a medencében is használhatod! A Pizza felfújható matrac felfújt méretei: 188 x 130 cm.
Helytartó
Bezár

Páva sziget matrac 193x163x94 cm

Pihenj és napozz az óriási páva matracon fekve! A Páva sziget matrac egy színes, nagy méretű napozómatrac, amit a medencében, vagy a tóban, tengerben is használhatsz! A pávát biztonsági szelepeken keresztül lehet felfújni, és ahogy ringatózik a vízen, akár ketten is kényelmesen elfértek rajta! A Páva sziget matrac készlet egy javító foltot is tartalmaz, amivel az apróbb sérüléseket lehet kezelni. A matrac felfújt méretei: 193 x 163 x 94 cm.
Helytartó
Bezár

Pálcikás jégkrém matrac 191×76 cm

Hűsölj a színes jégkrémen elnyújtózva! A pálcikás jégkrém matrac a legnagyobb kánikulában is felfrissülést hoz! A matrac erős PVC-ből készült, biztonsági szelepen keresztül fújható fel, a jégkrém matracot tavon, medencében is bátran használhatod. Feküdj rá, lógasd a lábaidat a vízbe, és élvezd a napsütést! A Pálcikás jégkrém matrac felfújt méretei: 191 x 76 cm.
Helytartó
Bezár

Neon matrac 183x76cm

Többféle mintás, színes matrac a forró nyári napokra! A neon felfújható matrac igazi kényelmes pihenést biztosít akár a medence közepén is. A matracot biztonsági szelepen keresztül tudod felfújni, a matrac nagyon erős, előre tesztelt műanyagból készült. A Neon felfújható matrac sárga, rózsaszín és zöld színekben kapható. Felfújt méretek: 183 x 76 cm.
Helytartó
Bezár

Narancs szelet matrac 178×85 cm

Feküdj a narancsszeleten ringatózva, a napsütésben! A narancs szelet matrac egy narancssárga alapszínű, szeletelt narancsot mintázó kényelmes matrac, amin fekve kényelmesen napozhatsz! A matrac medencében és tavon is használható, a strapabíró PVC-ből készült matracot biztonsági szelepen keresztül tudod felfújni. A Narancs szelet matrac felfújt méretei: 178 x 85 cm.
Helytartó
Bezár

Mopsz sziget kapaszkodóval, 163x119x20 cm

Fürdőzz együtt kis kedvenceddel! A Mopsz sziget felfújható matracának köszönhetően végre együtt lubickolhatsz apró kutyáddal, hisz ez a jószág garantáltan úszni fog a víz felszínén! Ülj hát fel rá, és vesd bele magad a habok közé, ha pedig túl nagy hullámmal találkoznál, kapaszkodj meg erősen a fogantyúba, és élvezd ki a pillanatot. A kapaszkodós Mopsz sziget méretei: 163 x 119 x 20 cm. A terméket 6 éves kortól ajánljuk.
Helytartó
Bezár

Matracágy kartámlás 161x84cm

Heveréssz a víz felszínén a kényelmes matracágyban! A kartámlás matracágy átlátszó műanyagból készült, színes díszítéssel. A matracágyon kényelmesen el tudsz feküdni, a matrac hűvösebbé teszi a forró nyári napokat. A matracágy több kamrás felépítésű, biztonsági szelepekkel van ellátva. A készlet egy javítófoltot is tartalmaz. A Kartámlás matracágy felfújt méretei: 157 x 89 cm.
Helytartó
Bezár

Matracágy 188x71cm

Ezüstszínű, átlátszó poharas matrac a forró nyári napokra! A poharas matracágy igazi kényelmes pihenést biztosít akár a medence közepén is. A matracot biztonsági szelepen keresztül tudod felfújni, a matrac nagyon erős, előre tesztelt műanyagból készült. Felfújt méretek: 188 x 71 cm.
Helytartó
Bezár

Matrac átlátszó 188 x 71cm

Többféle színű, felfújható poharas matrac a forró nyári napokra! Az átlátszó matracágy igazi kényelmes pihenést biztosít akár a medence közepén is. A matracot biztonsági szelepen keresztül tudod felfújni, a matrac nagyon erős, előre tesztelt műanyagból készült. Az átlátszó matracágy szürke, sárga, zöld és fehér színben kapható. Felfújt méretek: 188 x 71 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!
Helytartó
Bezár

Matrac 2szín 188x71cm

Rózsaszín vagy világoskék poharas matrac a forró nyári napokra! A kék vagy rózsaszín poharas matrac igazi kényelmes pihenést biztosít akár a medence közepén is. A matracot biztonsági szelepen keresztül tudod felfújni, a matrac nagyon erős, előre tesztelt műanyagból készült. Felfújt méretek: 188 x 71 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!
Helytartó
Bezár

Láma lovagló 135x94x112 cm

Hűtsd le magad kényelmesen a nyári hőség közepén! Pattanj a felfújható Láma lovagló hátára, és merülj a habok közé! Ússz vele a távolba, vagy csak feküdj ki rá, és hagyd magad sodortatni az árral! A Láma lovagló matrac méretei: 135 x 94 x 112 cm. A terméket 3 éves kortól ajánljuk.
Helytartó
Bezár

KING KOOL™ napozómatrac 160x85cm

Ejtőzz a medencében a karfás matracon! A King Kool napozómatrac egy nagyobb méretű, fotel karfával és támlával készült matrac, ami olyan kényelmes, hogy el is alhatsz benne! A matrac több légkamrával készült, amiket biztonsági szelepeken keresztül lehet felfújni. A King Kool napozómatrac felfújt méretei: 160 x 85 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!
Bezár

Kacsa lovagló 1,35mx91cm

5,990Ft Bruttó 27%
Ülj a medencében egy sárga kacsa hátán! A felfújható kacsa lovagló hátán ülve a lábaid a vízbe lógatva hűtheted, miközben a kacsa fejébe kapaszkodhatsz. A kacsán ülő barátodat akár bele is tudod borítani a vízbe, így játszhattok egy izgalmas ki marad a kacsa hátán játékot is! A felfújható kacsa biztonsági szelepekkel van ellátva, a készlet egy javító foltot is tartalmaz. Felfújt méretek: 135 x 91 cm.
Bezár

Fagylalt matrac 224×107 cm

5,995Ft Bruttó 27%
Tölcséres fagyit formázó matrac, amin kényelmesen fekhetsz a medencében! A fagylalt matrac egy csíkos, gyümölccsel díszített fagyi mintájú felfújható matrac, ami a legnagyobb melegben is lehűlést fog hozni. A matrac erős PVC-ből készült, nem fog kilyukadni, a matracot biztonsági szeleppel tudod felfújni. A Fagylalt matrac felfújt méretei: 224 x 107 cm.
Bezár

Cool guy sziget matrac 173x27cm

9,500Ft Bruttó 27%
Kerek matrac, amin akár ketten is sütkérezhettek! A Smiley sziget matrac egy kerek, napszemüveges emoticont ábrázoló felfújható játék, amin fekve, vagy ülve élvezheted a hűsítő vizet, akár a legnagyobb kánikulában is. A matrac PVC-ből készült, biztonsági szelepen keresztül fújható fel, a készlet egy javító foltot is tartalmaz. A Smiley sziget matrac felfújt méretei: 173 x 27 cm.
Szörfdeszka 114x46cm 42046 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Strandjátékok játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Szörfdeszka 114x46cm 42046

2,030Ft Bruttó 27%
Egyensúlyozz a medencében a mintás felfújható szörfdeszkán! A Mintás szörfdeszka rengeteg lehetőséget rejt a medencés játékok terén. Ráfeküdve pihenhetsz, de fel is tudsz rá ülni, és ha jó az egyensúlyérzéked, talán rá is tudsz ülni egy kis ideig. A szörfdeszka biztonsági szeleppel van felszerelve, a deszka kék és rózsaszín változatban kapható. Felfújt méretek: 114 x 46 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd.
Színes mintás matrac 183x76cm.44021 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Strandjátékok játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Színes mintás matrac 183x76cm.44021

2,030Ft Bruttó 27%
Többféle mintájú színes matrac a forró nyári napokra! A Színes mintás matrac igazi kényelmes pihenést biztosít akár a medence közepén is. A matracot biztonsági szelepen keresztül tudod felfújni, a matrac nagyon erős, előre tesztelt műanyagból készült. Felfújt méretek: 183 x 76 cm.
Teknősbéka lovagló 1.40m x 1.40m 41041 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Strandjátékok játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Teknősbéka lovagló 1.40m x 1.40m

4,060Ft Bruttó 27%
Méretei: 147cm x 140cm Ajánlott 3 éves kortól.
Felfújható kemping matracágy - 193 x 74 cm.67015 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Strandjátékok játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Felfújható kemping matracágy – 193 x 74 cm

4,290Ft Bruttó 27%
Kültéri, műanyag borítású matrac, kempingezéshez! A felfújható kempingmatrac kültéren és beltéren egyaránt használható, kényelmesen lehet rajta szundikálni. A matrac biztonsági szelepeken keresztül fújható fel, a sátorba betéve könnyebben álomra tudod hajtani a fejed rajta. A matrac puha PVC borítású, nagyon kényelmes. A készlet egy öntapadó javítófoltot is tartalmaz. Felfújt méretek: 193 x 74 cm.
Matracágy 188x71cm.43024 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Strandjátékok játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Matracágy 188x71cm.43024

3,050Ft Bruttó 27%
Ezüstszínű, átlátszó poharas matrac a forró nyári napokra! A Poharas matracágy igazi kényelmes pihenést biztosít akár a medence közepén is. A matracot biztonsági szelepen keresztül tudod felfújni, a matrac nagyon erős, előre tesztelt műanyagból készült. Felfújt méretek: 188 x 71 cm.
Kroki lovaglós 203x117cm.41011 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Strandjátékok játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Bestway Krokodil hullámlovagló 203 x 117 cm

4,060Ft Bruttó 27%
Lovagolj a félelmetes óriáskrokodil hátán a medencében! A Krokodil hullámlovagló hátán ülve a nyakába tudsz megkapaszkodni, miközben lábaid a vízbe lógatva hűtheted. A krokodil lovaglón ülő barátodat akár bele is tudod borítani a vízbe, így játszhattok egy izgalmas ki marad a krokodil hátán játékot is! A felfújható krokodil hullámlovagló biztonsági szelepekkel van ellátva, a készlet egy javító foltot is tartalmaz. Felfújt méretek: 213 x 135 cm.
Matrac átlátszó 4szín 183x76cm.44013 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Strandjátékok játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Matrac átlátszó 4szín 183x76cm.44013

1,520Ft Bruttó 27%
Sütkérezz, pihenj a Bestway átlátszó matracon! Az átlátszó felfújható matrac nagyon kényelmes a forró napokon, bátran pancsolhatsz, sütkérezhetsz rajta, még alváshoz is tökéletes. A matrac két külön kamrával rendelkezik, amiket a biztonsági szelepeken keresztül tudsz felfújni. A matrac szürke, sárga, narancssárga és kék színekben kapható. Felfújt méretek: 183 x 76 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!
Láma lovagló 135x94x112 cm
Bezár

Láma lovagló 135x94x112 cm

6,100Ft Bruttó 27%
Hűtsd le magad kényelmesen a nyári hőség közepén! Pattanj a felfújható Láma lovagló hátára, és merülj a habok közé! Ússz vele a távolba, vagy csak feküdj ki rá, és hagyd magad sodortatni az árral! A Láma lovagló matrac méretei: 135 x 94 x 112 cm. A terméket 3 éves kortól ajánljuk.
Fehércápa hullámlovagló 185x102cm.41032 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Strandjátékok játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Fehércápa hullámlovagló 185x102cm

3,290Ft Bruttó 27%
Ülj fel a hatalmas fehér cápára, irány a medence! A Fehér cápa lovagló egy hatalmas méretű felfújható cápa figura, kapaszkodókkal felszerelve. A cápa hullámlovaglón egyszerre egy gyerek tud ülni, a cápa a pancsolás élményét még jobbá teszi! A cápa több légkamrával is el van látva, a készlet egy öntapadós javítófoltot is magában foglal. A Fehér cápa lovagló felfújt méretei: 185 x 112 cm.
Matracágy kartámlás 161x84cm.43028 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Strandjátékok játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Matracágy kartámlás 161x84cm.43028

3,560Ft Bruttó 27%
Heveréssz a víz felszínén a kényelmes matracágyban! A Kartámlás matracágy átlátszó műanyagból készült, színes díszítéssel. A matracágyon kényelmesen el tudsz feküdni, a matrac hűvösebbé teszi a forró nyári napokat. A matracágy több kamrás felépítésű, biztonsági szelepekkel van ellátva. A készlet egy javítófoltot is tartalmaz
Matrac átlátszó 188 x 71cm.43015 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Strandjátékok játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Matrac átlátszó 188 x 71cm.43015

3,050Ft Bruttó 27%
Többféle színű, felfújható poharas matrac a forró nyári napokra! Az átlátszó matracágy igazi kényelmes pihenést biztosít akár a medence közepén is. A matracot biztonsági szelepen keresztül tudod felfújni, a matrac nagyon erős, előre tesztelt műanyagból készült. Az átlátszó matracágy szürke, sárga, zöld és fehér színben kapható. Felfújt méretek: 188 x 71 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!
Dupla úszófotel 188x117cm.43009 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Strandjátékok játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Dupla úszófotel 188x117cm

5,490Ft Bruttó 27%
Hűsítsétek magatokat a medencében a dupla felfújható úszófotelben! A dupla felfújható úszófotel nagyon kényelmes, akár aludni is lehet benne, miközben a vízben ringatóztok. A dupla felfújható úszófotel biztonsági szelepekkel fújható fel, a fotel két szélén egy-egy kapaszkodó is megtalálható. A készlet egy öntapadó javítófoltot is tartalmaz. Felfújt méretek: 118 x 117 cm.
Párna felfújható 38x25x5cm 52127 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Strandjátékok játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Párna felfújható 38x25x5cm 52127

410Ft Bruttó 27%
Aludj kényelmesen, hajtsd álomra a fejed a felfújható párnán! A sárga, rózsaszín, narancssárga vagy kék felfújható párna nagyon kényelmes, otthon és strandon is egyaránt használható. Tedd az ágyra, a matracra, vagy csak egyszerűen kapaszkodj bele a medencében! A felfújható párna erős PVC-ből készült. Felfújt méretek: 38 x 38 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!
Matt matrac 183x69cm.4szín 44007 gyerek játékok a legjobb áron. Rendelj játék webáruházunkból.Országos szállítás garanciával.Strandjátékok játék webshop. Disney és mesehős játékok
Bezár

Matt matrac 183x69cm.4szín 44007

1,220Ft Bruttó 27%
Pihend ki a fáradalmakat a forró napokon a medencében! Az egyszínű strand matrac egy hosszúkás, sárga, rózsaszín, zöld vagy kék színű matrac, ami puha PVC-ből készült. A matrac biztonsági szeleppel fújható fel, a fejtámla rész két légkamrára van osztva. A matrac hűvösebbé teszi a kánikulai napokat, a készlet egy öntapadós javítófoltot is tartalmaz. Felfújt méretek: 183 x 69 cm. A játékok külön kaphatóak. A megjegyzésben kérjük tüntesd fel, hogy melyik változatot szeretnéd!